“STRICT SECRETELE MICROSOFT” (sau Cum sa Distrugi o Națiune) se intitulează una dintre carțile la care lucrez, și care va fi publicată în curînd, în atenția instituțiilor de forța (SRI, MAI, SIE, DNA, PICCJ), și a publicului larg… și a Departamentului de Stat, Departamentului Justitiei FCPA (Practici de Corupție Străine) si FBI, CIA, pentru o mai bună înțelegere a modului de operare pentru realizarea jafului comis de Ecosistemul Microsoft.

KOVESI – COLDEA – MAIOR NE VOM DISTRA ! 

MAI PUȚIN MICROSOFT (Bill Gates)…si Comisia UE 

Conform rapoartelor interne Microsoft, Evangheliștii acestora au reușit prin Mind Control (Controlul Minții) să ii transforme pe mai toți decidenții în frunte cu Kovesi – Coldea – Maior, în Deficienți Mintali … care au pus România la dispoziția lui Bill Gates … care a DISTRUS-O … dupa cum putem constata… acum cind incepem să ne convingem că lucrurile nu sunt ce păreau a fi … dar să nu anticipăm.

BILL GATES „DOCTORUL” LUI KOVESI – COLDEA – MAIOR

„De-a lungul vremii, în literatura de specialitate, au fost uzitati extrem de multi termeni pentru a desemna deficienta mintala: arieratie mintala (Ed. Seguin), oligofrenie (E. Bleurer, E. Kraepelin), retard mintal (A. R. Luria, AAMD), înapoiere mintala / întârziere mintala (OMS – IX CIB, Al. Rosea, M. Rosea), deficienta intelectuala (A. Busemann, R. Perron), insuficienta mintala (OMS), subnormalitate grava (OMS – 1958).”

http://www.scritub.com/medicina/DEFICIENTA-MINTALA11334812.php

Microsoft Strict Secret – Evanghelism Putere

Controlul Mintii

Controlul mintii este cel mai important concept in evanghelism. Sa controlezi produsul (output) mintii trebuie sa controlezi ceea ce mintea primeste (input).

Veti controla ceea ce dezvoltatorii scriu, codul pe care acestia il vor scrie. Trebuie sa controlati ce gindesc acestia, ceea ce inseamna ca trebuie sa controlati ce va primi mintea acestora. Metoda prin care faceti acest lucu este prin preluarea controlului asupra canalelor prin care dezvoltatorii primesc informatia. Si prin asta inteleg si’frișca’ de marketing si Vice Presedintii si executivii si tot asa. Astfel puteti controla mintea, prin controlul informatiei pe care creierul o primeste.

Metoda se aplica si la nivel politic si legal, unde ’pionii’ Microsoft nu mai sunt programatorii si dezvoltatorii, sunt Presedinti, Prim Ministri, Procurorii Generali si DNA, Directori de Servicii, factorii de decizie. Vom reveni in detaliu …

Dar tineti minte cel mai important lucru :  timp de 16 ani (2000 – 2016) Microsoft a reusit sa convinga pe toata lumea (mai putin pe noi) ca reprezinta valorile democratiei, respectul fata de lege, corectitudine in afaceri, si ca a venit sa ajute Romania sa lupte impotriva pirateriei si coruptiei si sa isi dezvolte o industrie IT, de mare succes.

Astazi constatam ca au jefuit Romania de sute de milioane de euro si ca au creat o retea infractionala numita Fratia IT … la care vom mai reveni … 

Microsoft Strict Secret – Evanghelism General – Planificarea

11: „Curatenia finala”

„Curatenia finala” poate fi foarte distractiva. In aceasta faza, scopul evanghelizarii este de a infige ultimul cui in sicriul tehnologiei concurente, si sa il ingroape in adancul incandescent al pamantului. Ideal este ca utilizarea tehnologiei concurente sa devina asociata cu deficienta mentala, de genul “crede in Mos Craciun, Iepurasul de Pasti si OS/2.” Continuati sa insistati, cu presa, analistii, sursele de informatii, oriunde. Finalizati esecul total al tehnologiei concurente, inscriindu-l in mitologia industriei calculatoarelor. Dorim sa aplicam presiune pe acele companii sau indivizi care manifesta o slabiciune genetica pentru tehnologiile concurente, pentru a creste in timp rezistenta industriei la astfel de tensiuni periculoase.

La nivel politic, ’tehnologia concurenta’ inseamna oricine se opune Ecosistemului Microsoft bazat pe frauda, piraterie, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terrorism (amenintari cu moartea).

Dupa cum putem constata, Microsoft a reusit performanta sa extermine toate companiile care nu fraudau, nu piratau nu comiteau crime cibernetice, nu dadeau mita, nu spalau bani, nu corupeau si nu foloseau mijloace teroriste (amenintari cu moartea), lasind in urma o industrie a crimei organizate IT&C, dupa chipul si asemanarea lui Bill Gates.

Kovesi – Coldea – Maior continua sa incrimineze companiile nationale si angajatii Romani pentru fraudele comise de Microsoft (Corporate – Bill Gates) … vom reveni …

12: Victoria

Anumite tehnologii continua sa ramana in competitie, multa vreme dupa ce nu mai reprezinta o amenintare – de exemplu OS/2, Sistemul de Operare care a Refuzat sa Moara. Este oricand posibila – dar putin probabila – situatia in care concurentii precum OpenDoc, SOM, OS/2, etc., se ridica din morti … atat timp cat se mai fac dezvoltari pe aceste tehnologii. De aceea, victoria finala este atinsa doar cand echipa tehnologiei concurente este destramata, birourile sunt folosite la altceva, specialistii in marketing sunt promovati, etc. Ati castigat totul, in sfarsit, atunci cand se prezinta la interviul de angajare la Microsoft.

Victoria este dulce. Savurati-o ! apoi, identificati o noua tehnologie pentru a o evangheliza – si treceti inapoi la munca!

Microsoft a distrus tot ce era de distrus in Romania, si s-au mutat de curind in Rwanda, sa se ocupe si de aceasta biata tara … că in Danemarca, Anglia si alte tari civilizate nu ii mai primeste nimeni, in fapt sunt dati afara incepind din Suedia, India si continuind cu China si Rusia … numai in Romania Kovesi – Coldea – Maior inca ii ridica in slavi si ii pupa in cur … vom reveni …

CUM SA ITI ACOPERI „FUNDUL” – Garantii Reciproce

Microsoft Strict Secret – Evanghelism Putere 

„Infrastructura. Si mai multa infrastructura. Exista materiale pentru sustinerea deciziei. Cum faci ca “vinzarea” sa se intimple ? Si dupa ce ai convins o persoana, cum isi acopera aceasta “fundul” cind va incerca sa “vinda” sefului sau ? Deci. A iti acoperi “fundul’ este un lucru deosebit de important in aceasta industrie.

Oamenii de la Microsoft uita acest lucru pentru ca, in general vorbind, la Microsoft poti face ceea ce este bine si poti sa ceri iertare mai tirziu, si de obicei sa si scapi.

In cele mai mutle companii ai obligatia sa dovedesti ca este ceea ce trebuie facut inainte sa poti incepe, si asta este foarte greu. Sa dovedesti ca este ceea ce trebuie facut, nu este de fapt ce trebuie sa faci. Ce trebuie sa faci este sa dovedesti ca persoana care ia decizia un va avea probleme daca lucrurile nu ies cum trebuie, nu-i asa ? Deci este diferit de a arata ca este ceea ce trebuie facut. Trebuie sa fii in stare sa dovedesti si sa arati acestei persoane pe care incerci sa o convingi, ca daca te asculta si face ce ii spui, va fi OK. Nimeni niciodata nu a gresit daca a cumparat … dat afara, ca a cumparat IBM. Tipul asta de lucruri. Asta este ce se numeste material pentru ca sa poti sa-ti aperi fundul, nu-i asa ? Pot vorbi mai mult despre asta daca doriti.” James Plamondon Chief Evanghelist

In cazul Romaniei, exista la cel mai inalt nivel al institutiilor de forta, garantii reciproce secretizate, intre Microsoft si decidentii acestora referitor la „acoperirea fundurilor” ambelor entitati. Furam impreuna, distrugem impreuna si ne aparam impreuna, restul pulimii nu ne intereseaza si cu atit mai putin timpeniile cu Statul de Drept, Constitutia, Legea, Drepturile Fundamentale, etc. noi facem legea si restul trebuie sa se supuna vointei si dorintei noastre NOI SUNTEM DNA, NOI SUNTEM SRI, NOI SUNTEM MICROSOFT … restul nu conteza …

EVANGHELISTII KOVESI – COLDEA – MAIOR

KOVESI – COLDEA – MAOIR, folosesc aceleasi metode pe care le foloseste si Microsoft Strict Secret Evanghelism, pentru a proteja si promova in continuare interesele Microsoft si interesele lor personale : acestia folosesc toate canalele de informatii interne (controlate de ei) si externe (controlate de Bill Gates) pentru a ne convinge de rezultatul unor sondaje si analize platite tot de ei, din care reise ca infractiunile pe care le comit in asociere cu Microsoft si altii, sunt in interesul statului si poporului Roman, care este singurul vinovat de ceea ce i se intimpla sub domnia „vizirului” Bill Gates si protectia „armasilor” DNA – SRI ..

… astfel un grup terorist international este in continuare perceput drept singura conditie de supravietuire a natiei Romane …

chiar ca cuntem cu totii Deficienti Mintali … in frunte cu Kovesi – Coldea – Maior … vom reveni  …

articol mai vechi

articol mai nou