MICROSOFT “Noi nu ne-am angajat niciodată în copierea/spionarea traficului de email de tipul raportat astăzi despre Yahoo” Reuters 5 Octombrie 2016

kovesi_ghita_coldea_maior_horaran_arto_nastase_nica_florica_pescariu_gates_ballmerA Microsoft spokesperson said in a statement, „We have never engaged in the secret scanning of email traffic like what has been reported today about Yahoo.” The company declined to comment on whether it had received such a request.

http://www.reuters.com/article/us-yahoo-nsa-exclusive-idUSKCN1241YT

Microsoft nu mentioneaza ce tip de spionaj (economic, politic, etc.) si ce fel de plagiat, crima cibernetica, coruptie, spalare de bani, crima organizata si terorism a folosit in vederea infiltrarii guvernelor României (si altele) incepind din anul 1996 pina in prezent.

FBI – DoJ – FCPA ancheteaza la solicitarea ex – Ministrului IT&C Gabriel Sandu in prezent in inchisoare (si) pentru “negocierile” cu Directorii Microsoft.

Arhitectii principali (initiali) ai jafului Microsoft (Adrian Nastase, Dan Nica, George Maior, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer, Claudiu Florica, Dinu Pescariu, Dragos Stan, etc.) sunt in libertate si in posesia beneficiilor obtinute, astfel protejati de Ecosystemul Microsoft, Sebastian Ghita si Laura Codruta Kovesi si altii.

PLAGIAT – CORUPŢIE – CRIMĂ ORGANIZATĂ – TERORISM

„PLAGIATUL ESTE PRIMA FORMA DE CORUPTIE” – Specialistii de la plagiate.ro ii solicita rectorului Universitatii de Vest din Timisoara sa-i retraga sefei DNA Codruta Kovesi titlul de doctor in Drept: „Combaterea plagiatului nu se face in birouri, pe ascuns, pe relatii, ci se face in fata societatii astfel incat tineretul, cetatenii sa invete cum se lupta cu ciuma care genereaza coruptia, cum poate fi invins cancerul care a atacat scoala romaneasca”

„CORUPTIA ESTE FOLOSITA DE CRIMA ORGANIZATA pentru a infiltra si influenta guverne, in actiuni subversive care incurajeaza terorismul.

„CORUPŢIA ESTE O ALTĂ FORMĂ DE TIRANIE ŞI TERORISM”.

Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea si Sebastian Ghita lupta impotriva plagiatului, pirateriei, coruptiei, crimei organizate si terorismului, prin fals si uz de fals in declaratii, amenintari, spalare de bani, incalcarea Drepturilor Fundamentale, Constitutiei si a Legii.

INSTITUŢIILE SUA SUNT ACUZATE

Nu poti lupta impotriva coruptiei si terorismului, si respecta Drepturile Fundamentale, Constitutia si Legea, decit daca ai informatiile necesare cu care sa poti proba si combate retelele de coruptie, crima organizata si terorism.

Cum pot institutiile SUA sa dea curs plingerilor formulate de ex Ministrul Gabriel Sandu, daca nu au acces la informatii corecte si nu la dezinformari, intoxicari si propaganda primita de la institutiile din Romania …

http://carnegieendowment.org/2016/05/12/corruption-and-terrorism-causal-link-pub-63568

http://www.unicri.it/topics/organized_crime_corruption/

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/plagiatul-este-prima-forma-de-coruptie-specialistii-de-la-plagiate-ro-ii-solicita-rectorului-universitatii-de-vest-din-timisoara-sa-i-retraga-sefei-dna-codruta-kovesi-titlul-de-doctor-in-drept-combaterea-plagiatului-nu-se-face-in-birouri-pe-ascuns-pe-rela

“DU-TE DRACULUI OBAMA

E.U. SĂ ALEAGĂ PURGATORIUL CĂ IADUL E DEJA PLIN”

“Instead of helping us, the first to hit was the State Department. So you can go to hell, Mr Obama, you can go to hell,” President Duterte

„EU, better choose purgatory. Hell is full already. Why should I be afraid of you?”

Lupta impotriva coruptiei, crimei organizate si terorismului poate fi dusa in cadrul respectarii legii sau cu aceleasi metode folosite de teroristi, si traficanti (influenta, droguri, arme, etc.)

Presedintele Duterte, in numele protejarii statului democratic Filipine, a comandat mii de asasinate extra judiciare, invocind ca nu poate fi respectat cadrul democratic si legal.

SUA se opun statelor Mafiote si celor care isi asasineaza cetatenii, in numele binelui statului.

România este un studiu de caz de democratie care in numele statului (Kovesi face bine României si Ghita si Coldea o ajuta), a ajuns sa isi jefuiasca cetatenii, si sa critice dur SUA pentru ca doreste ca Drepturile Fundamentale, Constitutia si Legea sa fie respectate egal de toata lumea.

Nu SUA ii protejeaza pe Ghita, Maior, Coldea si Artopolescu, Hotaran, Florica, si multi altii, Laura Codruta Kovesi ii protejeaza invocind ca nu isi poate exercita competentele si responsabilitatile din cauza autoritatilor SUA.

Kovesi si Ghita sunt un fel de Duterte mai mici si care se mai si cearta intre ei, acuzind probabil SUA pentru productia slaba sau buna, de must de anul acesta …

http://www.reuters.com/article/us-philippines-duterte-arms-idUSKCN12414A