ADEVĂRUL MICROSOFT „AR FI ODIOS … ESTE ODIOS … MAFIA MICROSOFT OPERANDI … ÎNCRUCIŞAT … RĂU DE TOT …”

KOVESI ESTE O INFRACTOARE DOVEDITĂ !

„Acesta (Marian Vanghelie) a ținut totuși să puncteze că el nu a avut o relație „foarte potrivită cu domnul Rus (Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS)”, dar este convins că există informații, poze și că vor mai apărea multe lucruri. De asemenea, acesta a mai susținut că Gabriel Oprea și Victor Ponta erau prieteni cu procurorii DNA (Doru Tulus si sotia).”

Basescu „doborit” de Cluj (si un pic de Arad – Coldea – Guccifer, via Oradea – Vasile Blaga) : Emil Boc, Doru Tulus, Gheorghe Mateut, Ioan Rus, George Maior, Laura Codruta Kovesi …

„Acum 4 ani am mers cu Costoiu la Cluj, Costoiu îl ştia (Gheorghe Mateut), l-a contactat, eu am mers până acolo, am aşteptat într-o parte în holul hotelului să termine discuţia dspre plagiat”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

Servicii discrete prompte si desavirsite „la toti nasturii” oferite la troc in mijlocul taritelor ECOSISTEMULUI MICROSOFT de „Porcul” Ghita (Asesoft – Teamnet) celei mai Valoroase si Curajoase Porcusoare Kovesi (Dosar 654/P/2011 – Guccifer – Medist – RSC – Sebastian Vladescu, etc.).

„Ar fi odios să fi fost înţelegere între ei cât am fost eu suspendat. … Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi” Traian Basescu

Nu este ODIOS este CARAGHIOS … Ghita si Kovesi si pe spate si pe dos … via Gheorghe Mateut … intr-o parte la hotel in Cluj

”Oricât de dur vi s-ar părea ce urmează să spun acum: când la bordul unui vas simţeai că ai un turnător, de regulă vasul se întorcea în port cu un om mai puţin”. ”I se mai întâmplau lucruri” ”M-ar fi făcut pulbere toţi”  Traian Basescu

Duri sunt Ghita si cu Vintu ca au credibilitate de asasini „academici” : „Sebastian Ghiţă – M-am rugat de ei, le-am adus, „i-am zis lu’ Ponta „ba, o f.. pe m…, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: „ma duc, ma, in p… mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”. Nu mai o tragem in sus, o pierdem de la ora 5-6, si nu mai apucam s-o tragem in sus. Sorin Ovidiu Vîntu – “da”

Doamna Kovesi cind erati prieteni apropiati cu Ghita, acesta cum vi se adresa/alinta, ca erati prieteni mai buni decit era cu Ponta si dupa cum vedeti limbajul academic este aproape la nivelul limbajul folosit de Dumneavoastra cu procurorii Dumneavoastra pe care ii sunati noaptea si ii injurati, ca nu va aduc in portbagaj si cu catuse la maini pe cine visati noaptea cu ochii deschisi … acum il visati pe Ghita in portbagaj si cu catuse ? … sau pe Basescu, Mateut, Klemm sau ce visuri poate avea o procuroare infractoare (Dosar 654/P/2011).

Gheorghe Mateut procurorul de “serviciu” al Binomului SRI-DNA :

– Pe Costoiu l-aţi văzut vreodată? A venit la dumneavoastră la Cluj?

– Nu. Nu ne-am văzut niciodată la Cluj şi nu-mi amintesc să ne fi văzut.

 „Afacerea Microsoft e una profund acoperită de statul român, care nu vrea să meargă mai departe” Traian Basescu

STATUL VREA (Drepturile Fundamentale, Constitutia, Legea),

CETATENII ROMANI VOR (Dragoste de tara, Patriotism, Mindrie nationala)

SRI-DNA VOR (Apararea Constitutiei, Juramint, Salariu)

GEORGE MAIOR, FLORIAN COLDEA, BILL GATES, STEVE BALLMER, SEBASTIAN GHITA, SEBASTIAN VLADESCU, VASILE BLAGA, LAURA CODRUTA KOVESI SI MULTI ALTI “PATRIOTI” NU VOR !

Acesti indivizi si individe nu sunt STATUL ROMAN ! … sunt o tagma de jefuitori !

„Dacă toţi suntem corupţi, înseamnă că nimeni nu e corupt” Adrian Severin

http://adevarul.ro/news/eveniment/basescu-intrebat-nu-facut-denunt-cazul-kovesi-vas-turnator-intorci-port-om-mai-putin-1_57eac7195ab6550cb810cfbb/index.html

VORBA PE VAPOR ERA „ÎL LĂSĂM LA APĂ”

(de regulă vasul se întorcea în port cu un om mai puţin)

DOMNULE BĂSESCU SĂ MURIM BINE.. SAU SĂ O LĂSĂM PE KOVESI LA APĂ

Turnatorii ii „lasam la apa” (sau dispareau in porturi „exotice”), dupa cum bine spuneti, dar cu tradatorii ce putem face oare… „Acum instituţiile statului care ar fi trebuit să mă informeze erau implicate în falsificare”… si in loc sa apere tara si pe noi toti, erau implicate in vinzarea si tradarea tarii Am făcut acest lucru atunci pentru a o proteja pe Laura Codruţa Kovesi pentru că, în acel moment, cu toţii credeam că face bine României” (George Maior, Florian Coldea, Victor Ponta, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Vasile Blaga, Gabriel Oprea, Ovidiu Artopolescu, etc.).

„Acel Moment” în care Kovesi face bine României durează de zece ani !

In tot acest timp Romania a fost condusa de criminalul terorist Bill Gates si slugile sale mai sus pomenite si multi altii in frunte cu Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc, si Victor Ponta. Institutiile statului informau Ecosistemul Microsoft nu pe Presedintele Romaniei.

Ecosistemul Microsoft, a decis cine cistiga alegerile, cine fura pe cine, cine aresteaza pe cine,  cine asasineaza pe cine si cine bea must in podgorie la Ghita in timp ce Bill Gates continua sa ne salveze atit pe noi cit si intreaga omenire. Acum nu mai vinde licente inexistente si software falsificat, in numele inovatiei si luptei impotriva pirateriei, acum vinde vaccinuri trucate care ucid copii in India si alte tari dornice de o sanatate mai buna.

Teroristii adevarati ucid intodeauna in numele unor cauze „nobile”, si niciodata pentru bani … si intodeauna au roluri importante in societate …

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, marţi seară, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, unde a depus un autodenunţ în care a susţinut că a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat, că a convenit, în 2012, alături de mai mulţi demnitari, că „doamna Kovesi are un rol important în societate şi că o astfel de chestiune îi va afecta cariera”.

Kovesi – Coldea – Maior – Vlădescu – Ghiţă – Artopolescu şi mulţi alţii nu sunt turnători, ei au un rol important în societate şi cariere de aparat şi promovat, cariere de trădători de neam şi de ţară. O bandă de infractori, terorişti şi asasini… în numele ECOSISTEMULUI MICROSOFT

AMBASADORUL SUA ŞI ECOSISTEMUL MICROSOFT

„Poate ne spune domnul Klemm cum e posibil ca o firmă americană să dea şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să-mi spună nimeni că la Microsoft este posibil să se dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei […] Afacerea Microsoft e una de vreo 400 milioane gaură sau, altfel spus, bani furaţi statului român. Minim 200 de milioane până la 400 de milioane. Mai mult, din ce am citit eu, îmi aduc aminte că e vorba de o afacerea din 2004 până în 2014. Deci cei 400 de milioane au fost fraudaţi pe o perioadă de 10 ani. Mai mult, de multă vreme se ştiau conturile prin care se mişcau banii” „Afacerea Microsoft e una profund acoperită de statul român, care nu vrea să meargă mai departe” Traian Basescu

„Esecul pietelor” despre care vorbeste atit de elegant ambasadorul SUA, referindu-se la miliardele jefuite din invatamint si educatie, din spitale si pensii si in general de unde se putea, si daca nu se putea ne imprumutam sa avem de unde da tainul si la ECOSISTEM MICROSOFT si la UE, si lui Ghita si lui Kovesi si la toti cei care asta au inteles sa faca din tara noastra … o mai fi si a noastra … ma rog ce a mai ramas din ea … respectiv datoriile de platit lui Bill Gates.

Nu pe ambasadorul SUA trebuie sa il intrebati unde sunt banii „disparuti” si unde a pus Bill Gates si Steve Ballmer, sutele de miliarde ciordite de la toata lumea globalizata inclusiv „gubernia” Romania, ca oricum se stie (Bahamas, Irlanda, Belize, Antigua, etc.).

Trebuie sa intrebati DoJ – FCPA – FBI – SEC ce au de gind sa faca cu investigatiile incepute in 2005 impotriva Siemens si in 2009 impotriva Microsoft, ca intre timpul de vreo sapte ani care a tot trecu e posibil sa fi aflat cu se se ocupa Microsoft si in Roamnia.

Ambasadorul SUA doreste sa mai dezvolte un ECOSISTEM peste (in deplina contradictie cu) ECOSISTEMUL MICROSOFT, inainte ca DoJ – FCPA – SEC – FBI sa fi finalizat si destructurat grupul international de crima organizata initiat de EVANGHELISTII MICROSOFT in frunte cu Bill Gates si Steve Ballmer.

CAVEAT : DoJ – FCPA – SEC – FBI nu le-a fost usor, pentru ca nu au primit nici un ajutor de la cei pomeniti (SRI – DNA), care ajutau de zor ECOSISTEMUL MICROSOFT, si nu investigatiile impotriva coruptiei la cel mai inalt nivel. Au primit manipulari judiciare, fals si uz de fals, terigversare si dezinformare.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/basescu-afacerea-microsoft-e-una-profund-acoperita-de-statul-roman-care-nu-vrea-sa-mearga-mai-departe-400-de-milioane-au-fost-fraudati-pe-o-perioada-de-10-ani-trebuie-sa-aflam-sursa-banilor-video-164011.html

CUM GÎNDESC RUMÂNII (NOŞTRI – ANA PAUKER) DE BINE

„Dacă toţi suntem corupţi, înseamnă că nimeni nu e corupt” Adrian Severin (nepotul Anei Pauker)

„Zilele trecute, procurorul general adjunct interimar Bogdan Licu a participat la o dezbatere la Parlamentul României alături de politicieni precum Călin Popescu Tăriceanu, Adrian Severin sau Rodica Stănoiu şi rezervistul Mircea Dogaru. La dezbatere, Adrian Severin, judecat pentru corupţie la Înalta Curte în dosarul Sunday Times, a făcut celebra afirmaţie: „Dacă toţi suntem corupţi, înseamnă că nimeni nu e corupt”.

Soţia lui Licu este psiholog la SRI. La începutul anului, Monica Licu a candidat alături de soţia lui Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, pentru un post de lector la SNSPA.

Procurorul General este coleg de lucrari stiintifice cu Laura Codruta Kovesi (acuzata de relatii cu Mafia – Sebastian Ghita – Sebastain Valdescu – Ecosistemul Microsoft, si de plagiat), Vasile Blaga este prieten cu Transgaz si Romgaz, Microsoft este partener cu GAMA IT, si in general toti suntem corupti prin reprezentantii nostri de frunte care au „un rol important in societate”.

http://www.comisarul.ro/articol/sistemul!-bogdan-licu-acuzat-de-plagiat-si-imprumu_850984.html

„Acum 4 ani am mers cu Costoiu la Cluj, Costoiu îl ştia, l-a contactat, eu am mers până acolo, am aşteptat într-o parte în holul hotelului să termine discuţia dspre plagiat”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

– Pe Costoiu l-aţi văzut vreodată? A venit la dumneavoastră la Cluj?

– Gh. Mateut : Nu. Nu ne-am văzut niciodată la Cluj şi nu-mi amintesc să ne fi văzut.

http://www.evz.ro/kovesi-negat-copiat-doctorat.html
http://www.evz.ro/ghita-noi-dezvaluiri-plagiat-kovesi.html

GEORGE MAIOR – SEBASTIAN (VLĂDESCU+GHIŢĂ) – FLORIAN COLDEA – VICTOR PONTA – LAURA  CODRUŢA KOVESI

CRONOLOGIA UNEI ORGANIZAŢII CRIMINALE MARCA KOVESI

10 Martie 2010 11:18 PM – Directorul SRI GEORGE MAIOR este informat de catre Nelu Neacsu pe o adresa de email nesecurizata despre acte de frauda si coruptie deosebit de grave comise de catre Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita, atit in Romania cit si in Moldova si la Bruxelles.

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”.

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova care consta in faptul ca consiliile judetene sau primarile nu isi mai folosesc departamentele specializate pe fonduri europene si externalizeaza serviciile catre firmele lor.
Acestia le scriu contractele si primesc avansuri de 20% din suma totala a proiectului, dar mai castiga si din consortiile facute cu alte firme unde isi aduc tot firmele lor.
De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.
La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.
Sper ca info transmise sa va fie utile.

CAVEAT : Vladescu era Ministru de Finante, Maior era Director SRI, Ponta este finul lui Maior si prieten cu Ghita, care la rindul sau este prieten cu Procurorul General Kovesi, care este prietena cu Florian Coldea, care este prieten cu Dorin Cocos, care este prieten cu Alexandru Bittner, care este prieten cu Dana Nastase, care este prietena cu … si tot asa …

4 April 2011 – Procurorul General Laura Codruta Kovesi comite prima ilegalitate pentru a proteja ECOSISTEMUL MICROSOFT – SRI – MEDIST – MAI – RSC – Asesoft – Teamnet. Kovesi emite Rezolutia nr. 249/C2/2011, prin care solicita PTMB transferarea Dosarului nr. 2299/P/2005, declinat pentru acte de coruptie in competenta DNA, la PICCJ unde este constituit Dosarul nr. 327/P/2011.

Dosarul viza acte de coruptie comise de RSC in colaborare cu Microsoft, Comisia UE si MAI – Spitalul Dimitrie Gerota, in contextul in care DNA avea deja in lucru Dosarul 85/P/2011, vizind aceleasi fapte.

Septembrie 2011 – Procurorul General Laura Codruta Kovesi se intilneste pentru prima data la podgoria lui Ghita, (cu care conlucra la protejarea afacerilor acestuia cu SRI – Microsoft –RSC-Medist, etc.) cu Ponta, care declara ca la acea vreme Kovesi era mai buna prietena cu Ghita decit era el, si ca discutau in limbajul caracteristic despre ECOSISTEMUL MICROSOFT si alte “maruntisiuri”.

KOVESI CONTINUĂ PÎNĂ ÎN PREZENT SERIA INFRACŢIUNILOR PE CARE LE VOM PREZENTA CU ACTELE AFERENTE ÎN POSTĂRI ULTERIOARE.

25 Ianuarie 2014 – GUCCIFER – Apar in media articole referitor la faptul ca George Maior luase la cunostinta pe emailul nesecurizat de la Nelu Neacsu, incepind din 10 Martie 2010, despre infractiuni deosebit de grave comise de Sebastian (Ghita – Vladescu), si ca ii acopera pe acestia in cadrul ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

Maior astfel spiona de capul lui pe email privat, activitati desfasurate in strainatate de catre cetateni si politicieni Romani si angajati ai UE, si infractiuni deosebit de grave pe care le acoperea in colaborare cu cei pomeniti.

„Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana. Pericolul mare este ca se poate ca aceasta disperare si modul de lucru se poate intoarce ca un bumerang impotriva României si consider ca ar trebui urmarite aceste activitati mai atent.” Nelu Neacsu

Pericolul e mare si Kovesi – Coldea – Maior – Ghita sunt informati printre primii.

26 Ianuarie 2014 – Ghita actioneaza ferm, in numele iubirii de tara si de ECOSISITEMUL MICROSOFT, il ameninta cu moartea si cu familia pe Nelu Neacsu, incit acesta de duce a doua zi la Ambasada Romaniei unde da o desmintire a faptului ca el a scris raportul de altfel relevant si bine redactat, astfel incit nici nu mai conteaza cine la scris, conteaza daca faptele descrise reflecta adevarul sau nu.

27 Ianuarie 2014 – Nelu Neacsu desmintire impotriva vointei sale, sub imperiul presiunii si terorii la care este supus de grupul de crima organizata prezentat mai sus.

http://www.nasul.tv/dezvaluirile-lui-guccifer-seful-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

PROBLEMA KOVESI … E PENALĂ NU IMORALĂ

„Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi. Cotroceniul nu a făcut-o. În niciun caz. Nu a fost nicio înţelegere între mine şi Ponta pentru rezolvarea problemei Kovesi.”

„Şi a doua, era imoral dacă îşi făcea vizite cu Ghiţă între 2011 şi 2014”

Domnule Traian Basescu,

Dupa cum ati luat la cunostinta din presa (http://riscograma.ro/8280/aparati-nelu-neacsu/), in luna Ianuarie 2014, Kovesi via Ghita si toti cei interesati amenintau oamenii cu moartea ca sa isi poata continua infractiunile chir si in conditiile in care acestea erau deja cunoscute pe plan international.

Cit de jos si de josnici pot ajunge acesti infractori in frunte cu Kovesi este greu de imaginat, mai ales daca incerci sa gindesti cu o minte cit de cit normala.

Puterea unora ca Bill Gates, Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi, George Maior, etc. consta in violenta  absoluta si inconstienta si in lipsa de orice fel de scrupul cind este vorba de lacomie si orgoliu. Acestia cred ca toti sunt lacomi, prosti si/sau fricosi.

„Nu exclud ca SRI să fi făcut pacea dintre Ponta şi Kovesi. Cotroceniul nu a făcut-o. În niciun caz. Nu a fost nicio înţelegere între mine şi Ponta pentru rezolvarea problemei Kovesi. Poate trebuie căutat la altă instituţie, dar nu la Cotroceni. Garantez. În toate luările mele de poziţie, frământarea mea nu e plagiatul ci dacă a fost o înţelegere. Ar fi odios să fi fost înţelegere între ei cât am fost eu suspendat. Şi a doua, era imoral dacă îşi făcea vizite cu Ghiţă între 2011 şi 2014. Deci ce ştie tot satul, nu ştie bărbatul. Şi Alina Bica era un om al echipei noastre şi Horia Georgescu de la ANI era la fel ca şi doamna Kovesi.”, a tunat Băsescu la RTV.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-ocheaza-nu-exclud-ca-sri-sa-fi-facut-pacea-dintre-ponta-si-kovesi_1156411.html