ADEVĂRUL MICROSOFT „Influenţa lui Vîntu „depăşea imaginaţia multor oameni din România”, Sebastian Ghiţă deputat PSD.

vintu_ghitaVÎNTU MODELUL LUI GHIŢĂ

„Nu uitaţi că Vîntu era un om de afaceri care stânsese sute de milioane jefuind toată România cu FNI, cumpărând politicieni, fiind în relaţii cu şefii serviciilor SRI şi SIE. Toată lumea vorbeşte doar de Timofte, dar nimeni nu îşi mai aduce aminte de relaţia domnului Vîntu cu domnul Fulga. Aceste lucruri s-au întâmplat, au existat fie că ne place, nu ne place, vrem, nu vrem, trebuie să le recunoaştem şi chiar să le punem pe tapet” a mai completat Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghita jefuieste toata lumea din Romania, prin cele 58 (sau mult mai multe) firme pe care le are in frunte cu Asesoft, Teamnet si altele is face sute de milioane, incit o suta o da cu imprumut unui prieten care a plecat cu banii din Romania si nici nu mai vine sa fie anchetat de DNA si sa ii dea banii inapoi.

Sebastian Ghita este asociat cu Sebastian Vladescu (RSC- Medist) in reteaua de coruptie si frauda fonduri UE la Bruxelles.

Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu au facut „afaceri” cu omul Vintu, la fel cum au facut afaceri cu „omul” Vintu si Bill Gates si Steve Ballmer, dar mai cu batista.

GHIŢĂ ÎL LAUDĂ PE VÎNTU (respectiv pe el însuşi)

„Acest personaj, acest om, Sorin Ovidiu Vîntu a reuşit să marcheze o bună parte din aceşti 20-25 ani, în bine sau în rău. Mulţi l-au lăudat pe Vîntu pentru ceea ce a făcut cu Realitatea, pentru factul că l-a atacat pe Adrian Năstase, PSD-ul, că a participat la îndepărtarea lor de la putere. Astăzi, societatea nu mai priveşte un om de afaceri care deţine puteri media şi care are relaţii cu politicienii, la fel ca acum 10 ani sau 20 de ani. Pe Vîntu trebuie să îl luăm aşa cum a fost, chiar dacă astăzi 20 de milioane de oameni află ce noi am aflat acum 10 ani” a spus Sebastian Ghiţă, la B1 TV.

Acest om de bine a fost laudat de multi si noi trebuie sa il luam asa cum a fost, desi „noi” stiam de acum 10 ani, ce altii afla doar acum.

Poate trebuie sa te luam si pe tine si pe Socol si pe Vladescu si multi oameni de bine laudati de multi, asa cum sunteti, desi o sa aflam peste 10 ani ca sunteti mult mai ticalosi chiar si decit Vintu, mentorul si protectorul vostru.

VÎNTU UN ASASIN, TOVĂRĂŞ CU BILL GATES

Ce nu stiai Ghita, ca Vintu trebuia inca din anul 2000 sa se duca din nou la puscarie, dar ca procuroarea Luminita Sega, care ancheta cazul FNI, a fost asasinata si procurorul Irinel Paun (Claudiu Dumitrescu) a „rezolvat” cazul in favoarea lui Vintu ?

Ca Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, au rezolvat cazul Vladescu in 2006, la comanda lui Vintu ca sa ai tu partener in 2010 sa constituiti o noua grupare infractionala impreuna cu Maior, pe care il doreai Prim Ministru in echipa cu Ponta Presedinte, tu urmind sa ii iei locul lui Vintu ?

Ca fara suportul lui Vintu, Microsoft nu putea sa jefuiasca impreuna cu tine, Socol, Vladescu si multi altii, sute de milioane din Sanatate, Educatie, IT, etc.

Va plingeti ca actualul Guvern nu mai aduce miliarde in tara, ca sa le furati voi, in conditiile in care UE este ingrozita de cit ati furat si vrea sa controleze cum se duc banii, pe avioanele voastre private in Dubai.

Va plingeti ca sunteti anchetati de Justitia pe care pina acum ati mituit-o si amenintat-o, si care va proteja indifernt de ce infractiuni faceati, ca doar erati protejati „in cimpul tactic”.

SĂ PUNEM PE TAPET

Ghita de ce nu pui pe tapet si relatia ta cu George Maior si Florian Coldea, cu Gioni Popescu si Ovidiu Soare si cu multi alti „protectori” daca tot iti aduci tu aminte de Fulga si Timofte.

De ce nu ne spui cum l-ai „convins” in 2013 pe Nelu Neacsu sa retracteze ce a afirmat cu tarie in atentia lui George Maior in 2010, referitor la organizatia infractionala pe care o operai impreuna cu Vladescu la Bruxelles, sub protectia lui Alessandro Buttice, Cristian Unteanu, Jonathan Scheele si altii, astfel orhestrati de Vintu, sub egida Microsoft.

Sper sa mai ne spuna Vintu si despre tine si Vladescu, despre Artopolescu si Varujan, despre Alessandro Buttice si Jonathan Scheele, despre Tariceanu si Bill Gates, si depre multi altii.

IMAGINAŢIA LUI KOVESI, ÎNCEPE SĂ DEA ROADE

Kovesi l-a reclamat pe Irinel Paun la CSM, cind era Procuror General si l-a dat afara pe Claudiu Dumitrescu, acum ca este Procuror Sef DNA, si i-a mai dat niste ani lui Vintu, ceea ce inseamna ca influenta lui Vintu, a inceput sa nu ii mai depaseasca de mult imaginatia.

Felicitări Doamnă Procuror Şef DNA !

Mai ramine sa faceti un mic efort de imaginatie pentru a intelege ca Bill Gates (Microsoft) nu este in fapt deloc diferit de Vintu (FNI), acesta fiind si motivul pentru care amindoi au parteneriat atit de bine si profitabil atit de multi ani, folosind aceleasi mijloace diversioniste si ilegale, si in primul rind entitati interpuse cum sunt Medist – RSC – Asesoft – Teamnet si multi altii.

Bill Gates si Vintu au initiat, finantat, operat si protejat una dintre cele mai mari, periculoase, profitabile si longevive organizatii criminale internationale din lume.

Incepind de la coruperea intregului aparat politic, inaltilor functionari UE si pina la bani furti din Educatie (Socol), Sanatate (Vladescu), IT ( Ghita) si investiti in trafic de influenta, arme si alte produse ilegale se pare ca nu le-a scapat nici o crima serioasa.

Ce nu putea sa faca Bill Gates facea Vintu si invers, astfel incit chiar daca Bill Gates a ratat sa viziteze Delta, ca a venit doar sa fie decorat de Basescu-Tariceanu, relatia de simbioza intre Vintu si Bill Gates a fost intretinuta, Hotaran, Artopolescu, Lopatan, Tatomir, Eftene si multi alti Evanghelisti de prim rang.

Asteptam sa va felicitam pentru incriminarea tandemului Vintu – Bill Gates, doi infractori de drept comun, glorificati de media platita sa le faca propaganda.

Speram sa beneficiati in cazul Vintu – Bill Gates de „efectul” Fujitsu Siemens vs. Microsoft, in sensul in care Vintu il denunta pe Bill Gates si ECOSISITEMUL criminal al acestuia astfel „pastorit’ in Romania de Vintu – Vladescu – Ghita si altii

Vă dorim succes