ADEVĂRUL MICROSOFT „Tăriceanu nu crede în DNA, FBI, USA ! Tăriceanu crede în Microsoft, Fujitsu Siemens, EADS, Medist, RSC, Asesoft, Teamnet … şi în multă fraudă, piraterie, corupţie şi crimă organizată şi protejată”

ARE DREPTATE DOMNUL MELEŞCANU

Dupa cum spune Obama, a lupta impotriva coruptiei reprezinta un act de patriotism.

FBI – SUA au devenit adevăraţii patrioţi ai României.

„Cazul Microsoft nu se va stinge ușor. Afacerea n-a pornit de la noi, ci de la FBI”

„Iar în materie de corupție, americanii nu glumesc deloc cu societățile lor”

Cercetările sunt coordonate chiar de către FBI. Asta deoarece în dosarul de corupţie este implicată o companie americană.

„Dle ministru, dacă faceți așa, intrați în pușcărie!”. Și ministrul respectiv i-a răspuns râzând: „Mă, tu ai văzut vreodată un ministru din România în pușcărie?”
„De data aceasta, am văzut miniștri și prim-ministru intrând la închisoare. De data aceasta, mesajul este foarte clar”, a completatTeodor Meleșcanu.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Teodor+Melescanu+Cazul+Microsoft+nu+se+va+stinge+usor+Afacerea+n
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/melescanu-fbi-coordoneaza-dosarul-de-coruptie-privind-licentele-microsoft-in-scoli-92414.html

CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT CU DOSARUL MICROSOFT (pe scurt)

FBI indentifica in anul 2003 plati pentru coruptia unor inalti oficiali greci, facute de Siemens, prin utilizarea unor conturi ale unei banci americane, si deschide o investigatie.

FBI investigheaza impreuna cu DoJ – FCPA si SEC si incrimineaza Siemens pentru mai multe ilegalitati, si in primul rind coruptie, in anul 2006, si solicita Siemens sa isi asume resposabilitatea si sa isi schimbe modelul de afaceri bazat pe coruptie.

Siemens decide sa isi investigheze propria corporatie si sa isi asume fara nici o rezerva intreaga responsabilitate referitor la ilegalitatile identificate de FBI si de Siemens.

Microsoft, partener strategic cu Siemens, ambele corporatii partenere strategice cu Guvernul Romaniei, este identificat, in cadrul investigatiilor Siemens – FBI, drept sursa unor plati pentru coruperea guvernelor din Romania in perioada 2000 – 2012.

Siemens dovedeste si acuza Microsoft de acte grave de coruptie in anul 2012 si informeaza DNA de decizia de a participa la investigatia pe care si FBI o incepuse in anul 2009, referitor la reteaua internationala de coruptie Microsoft, in mai multe tari, dintre care Romania se afla pe primul loc.

FBI – FCPA anunta in Martie 2013 faptul ca investigheaza Microsoft pentru acte de coruptie comise si in Romania, si anunta in August 2013 ca a extins investigatiile si pentru alte tari.

Microsoft – Presedintele Microsoft Steve Ballmer – anunta in August 2014 ca se retrage de la cârma celei mai corupte corporatii din lume, avind in vedere ca Siemens nu ii mai facea concurenta.

DNA anunta cu surle si trimbite faptul ca a deschis o ancheta referitor la coruptia Microsoft, ancheta pe care in fapt o deschisesera cu multi ani inainte Siemens si FBI, si la care DNA, fara voia sa, a fost obligata sa participe.

SUPĂRĂRILE LUI TĂRICEANU & Comp

Tariceanu este suparat pe SUA, si il jigneste pe ambasadorul SUA.

Tariceanu este suparat pe DNA si acuza DNA de tot felul de ineptii.

Tariceanu este suparat pentru ca Bill Gates si Steve Ballmer nu il mai sustin, si pentru ca Manuel Barroso si restul Comisiei UE nu il mai protejeaza.

Tariceanu este suparat pe noi (Omnis si Dragos Riscanu) din 2004, pentru ca ne-am permis sa il avertizam ca se va duce la puscarie.

TOATĂ LUMEA ESTE SUPĂRATĂ PE AMBASADORUL SUA

Ponta, Nastase, Basescu, Ghita si multi altii sunt suparati pe ambasadorul SUA, pentru ca toate guvernele (2000 – 2012) au considerat ca este o idee buna sa (se) antreneze in coruptie internationala, in asociere cu o companie americana, anchetata astazi de FBI.

Nu ambasadorul SUA ancheteaza si nu ambasadorul SUA a incurajat coruptia etatica si pe Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet sa fraudeze, pirateze, corupa si sa opereze retele infractionale internationale.

KOVESI CEA VERSATILĂ şi ADAPTABILĂ

Kovesi este cea mai nevinovata, ea saraca a servit cu devotament toate guvernele corupte si pe Microsoft si asociatii acestora in perioada 2006 – 2012.

Toata lumea era multumita, si cind a fost trimisa la Bruxelles unii au fost si mai multumiti, altii s-au intristat rau de tot.

Au cistigat tristii, care au adus-o inapoi, fara sa stie cit de versatila si adaptabila e Luluta, care vrind-nevrind a consimtit sa colaboreze cu FBI, nu ca FBI nu ar sti mult mai mult decit o sa stie Luluta vreodata.

Kovesi inca incearca sa mai salveze ce mai poate pe plan local, inclusiv propria piele, dar nu ii va reusi, dupa cum se misca tavalugul.

CE ŞTIE FBI

FBI stie tot ! chiar de la cei care au constituit mecanismele si le-au operat timp de un deceniu.

Alexandru Bittner, fara de care nu se facea nici o afacere IT in Romania incepind din anul 2000, a facut declaratii complete despre epoca Nastase (inclusiv conturile „secrete”), pentru a juca rolul de martor sub protectie.

Claudiu Florica a facut declaratii complete la Siemens despre epoca Nastase si Tariceanu (inclusiv conturile „secrete”), pentru a juca rolul de martor sub protectie.

Siemens si FBI au identificat toate tranzactiile bancare si pe toti cei care au stiut si operat mecanismele de coruptie, indiferent de unde sunt acestia (Austria, Germania, SUA, Romania, Cipru etc.).

FBI – GUCCIFER (Marcel Lehel) – GEORGE MAIOR

FBI stie totul despre implicarea Ambasadorului Romaniei in SUA George Maior in operarea si protejarea retelei Microsoft – Tariceanu – Vladescu – Ghita – Ponta si multi altii, inclusiv Alessandro Buttice, Jonathan Scheele si multi alti euroatlantici corupti.

FBI o crede pe Elena Udrea cind declara ca Dorin Cocos se ducea la Maior si Coldea sa i se spuna ce sa faca cu mita Microsoft, in timp ce DNA si PICCJ lucrau din greu la inscenari judiciare pentru a proteja cele mai profitabile retele de coruptie din lume, din jaful facut asupra tarii pe care Kovesi – Coldea – Maior – Tariceanu – Valdescu – Ghita si multi altii au jurat si sunt platiti sa o apere.

FBI apără România împotriva corupţiei interne, europene şi americane.

CE FACE KOVESI

Kovesi nu face nimic !

Kovesi asteapta sa finalizeze FBI si Parchetele din Germania – Austria – Elvetia etc. investigatiile si sa ii dea OK ul sa respecte si ea legea, intr-un foarte tirziu.

Intre timp, Kovesi incearca sa obstructioneze anchetele incepute de DNA la ordinul lui Tariceanu si Vladescu in anul 2005 si continuate de ea (dosar 654/P/2011), pentru protectia retelelor mai sus pomenite si altele pe care le vom pomeni in urmatoarele postari.

Vom reveni …