ADEVĂRUL MICROSOFT “RUŞII PIRATEAZĂ SISTEMELE NOASTRE PUBLICE ŞI PRIVATE” Barack Obama

În the NBC interview, Obama said, „What we do know … is that the Russians hack our systems. Not just government systems, but private systems.”

FBI şi CIA investighează !

MICROSOFT PIRATEAZĂ SISTEMELE NOASTRE PUBLICE ŞI PRIVATE în asociere cu SRI, MAI, MEDIST, RSC, ASESOFT, TEAMNET astfel protejaţi de SRI, MAI, ORDA, OLAF, PICCJ şi DNA.

FBI şi CIA investighează !

NU EXISTĂ CONSPIRAŢII

Exista doar infractiuni comise de grupuri infractionale, care ramin secrete pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, dar care pina la urma ajung sa fie cunoscute şi identifcate ca ceea ce sunt de fapt : infractiuni de drept comun, nimic special, nimic misterios.

De cele mai multe ori ilegalitatile comise de organizatiile criminale sunt identificate datorita unor accidente sau/şi unor alte actiuni ilegale comise de organizatii similare dar antagonice.

Marcel Lehel – Micul Guccifer, spioneaza şi pirateaza informatii pe care le pune pe serverele rusilor şi le posteaza pe Internet, astfel incit aflam unul dintre cele mai mari secrete ale lui George Maior şi a Ecosistemului Microsoft.

Nimic mai banal, decit sa aflam ca Sebastian Vladescu şi Sebastian Ghita, isi continua impreuna în anul 2010, la Bruxelles, seria infractiunilor incepute în anul 2002, la Bucuresti, în asociere cu Microsoft, SRI, MAI astfel protejaţi de OLAF şi DNA.

MISTERUL “MICUL GUCCIFER”

“Rusia daca esti atenta, sper ca esti capabila sa gasesti cele 30.000 de emailuri pierdute (de Hillary Clinton). Cred ca veti fi foarte apreciati de presa noastra.” Donald Trump

” Russia, if you’re listening, I hope you’re able to find the 30,000 emails that are missing. I think you will probably be rewarded mightily by our press,” Trump said during a news conference în Florida.

Hillary Clinton il acuza pe Donald Trump ca incurajeaza o putere straina sa pirateze adversarii sai politici, ceea ce echivaleaza cu a ii ruga sa spioneze institutiile SUA.

Trump se refera la emailurile pe care Marcel Lehel (Micul Guccifer) le-a piratat, în acelasi mod în care a piratat şi emailurile private ale lui George Maior, expunind astfel reteaua de frauda, piraterie şi coruptie operata de Sebastian Vladescu şi Sebastian Ghita la Bruxelles, astfel protejaţi de Microsoft, OLAF, SRI şi DNA.

Rusii spun ca ei nu au nici un amestec şi nu se implica în campania electorala din SUA, în favoarea lui Donald Trump.

În fapt Donald Trump foloseste aceleasi metode pe care le foloseste şi Microsoft, respectiv folosirea unor entitati interpuse pentru a spiona, frauda, pirata şi dezinforma în folosul acestora.

http://edition.cnn.com/2016/07/27/politics/donald-trump-vladimir-putin-hack-hillary-clinton/

ENTITĂŢI INTERPUSE

Microsoft spioneaza în Romania şi il foloseste pe Vladescu sa fure software de la competitie, dupa care il mituieste, promoveaza şi protejeaza.

Maior ii foloseste pe Microsoft, Vladescu şi Ghita sa comercializeze soft furat şi sa fraudeze fonduri UE.

Rusii il folosesc pe Marcel Lehel sa spioneze pe Internet, cu mijloace avansate, atit pe Hillary Clinton cit şi pe George Maior.

Ecosistemul Microsoft, RSC, Medist, Asesoft, Teament (Vladescu – Ghita) este demascat de Micul Guccifer impreuna cu protectorul lor George Maior.

FBI şi CIA ancheteaza şi Micul Guccifer este prins de americani, judecat şi inchis în Romania, şi este extradat în SUA în plina campanie electorala pentru a fi anchetat, şi pentru a livra informatii pe care spune ca le-a distrus, în timp ce Rusii spun ca le au ei, astfel incit acestia sa poata invoca faptul ca ei doar au preluat de la adevaratul spion Marcel Lehel, în calitate de entitate pasiva.

CONCLUZIE

George Maior şi Ecosistemul Microsoft, şi posibil viitorul politic al lui Hillary Clinton sunt de fapt victimele unei operatiuni de spionaj şi dezinformare executata de servicii secrete altele decit cele ale SUA şi NATO, actiune în care Marcel Lehel este doar o entitate interpusa.

Interesant de remarcat este faptul ca activitatile Ecosistemului Microsoft sunt activitati subversive de spionaj, piraterie, frauda, coruptie, spalare de bani şi crima organizata, indreptate impotriva unor entitati presupus partenere (Romania, UE, Omnis), dar sunt dezvaluite cu aceleasi metode de entitati presupus inamice.

Maior şi Ecosistemul Microsoft comit mai multe ilegalitati deosebit de grave, care sunt facute public de un pirat care lucreaza cu Rusii … ironia sortii …

DNA NU ANCHETEAZĂ

Ce mai stiu despre reteaua de coruptie Vladescu – Ghita urmatorii : GEORGE MAIOR – MARCEL LEHEL – NELU NEACSU – SEBASTIAN GHITA – SEBASTIAN VLADESCU – FLORIAN COLDEA – LAURA CODRUTA KOVESI – IONUT LOPATAN – OVIDIU ARTOPOLESCU şi multi altii ?

Ce stiu oare FBI şi CIA, daca tot il interogheaza în SUA pe Marcel Lehel, inamicul numarul unu al lui Hillary Clinton şi a lui George Maior ?

Ce pozitie are Laura Codruta Kovesi fata de acest mister bine cunoscut de toata lumea inca din anul 2013 ?

http://edition.cnn.com/2016/07/26/politics/obama-possible-putin-trying-to-sway-vote-for-trump/index.html

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21185961-obama-considera-posibil-rusia-afle-spatele-piratarii-corespondentei-electronice-democratilor.htm

PUTIN ÎL PREFERĂ PE DONALD TRUMP

Rusii se implica masiv în alegerile din SUA şi livreaza catre WikiLeaks zeci de mii de emailuri preluate prin diferite mijloace de la institutiile SUA şi de la Democrati.

Barack Obama, John Kerry şi alti politicieni considera ca Rusia incearca sa influenteze campania electorrala din SUA în favoarea lui Donald Trump.

Rusii neaga ca sunt în spatele publicarii de catre WikiLeaks, a unor informatii confidentiale şi potential daunatoare din cadrul Partidului Democrat.

FBI şi CIA continua investigatiile pentru a identifica cine sunt piratii de informatii

MAIOR ÎL PREFERĂ PE GUCCIFER (MARCEL LEHEL)

Marcel Lehel a livrat zeci de mii de emailuri printre care ale lui Hillary Clinton, George Maior, Colin Powell, Corina Cretu, etc., pe serverele din Rusia, care acum le pune la dispozitia WikiLeaks,impreuna cu marfa proaspata, dupa ce le-au dat la Chinezi şi Israelieni, în conformitate cu declaratiile oficialilor rusi.

Misterul relatiei dintre Micul Guccifer şi George Maior, în prezent “fugitiv autorizat” în SUA, pe post de Ambasador al Romaniei, nu a fost lamurit nici pina astazi de DNA, SRI, MAI, STS şi nici de FBI sau/şi CIA, desi faptele sunt evidente şi exhaustiv probate.

Domnă Procuror Şef DNA,

Dumneavoastra credeti ca George Maior lua mita de la Microsoft via Dorin Cocos şi o impartea cu Sebastian Ghita, pe care il proteja sa fraudeze fonduri UE şi sa pirateze software impreuna cu Sebastian Vladescu, incepind din anul 2010, de cind a fost informat cu subiect şi predicat de Nelu Neacsu referitor la reteaua “diabolica” de coruptie, sau ca acesta este o victima inocenta a unora cum ar fi Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru, Daniel Moldoveanu şi alti infractori dovediti sau nu inca ?

Daca Daniel Moldoveanu Seful Comunitatii de Informatii din cadrul CSAT, care il informa direct pe Presedinte inca din 2005, cersea tranzactii sa poata lua şi el mita din jaful national, credeti ca George Maior un fel de “nasul” Microsoft venit la SRI în 2006 cam în acelasi timp cu venirea Dumneavoastra la Parchetul General, nu a luat parte din mita Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet şi multi altii ?

Omnis a probat şi a informat atit Presedintia, Comunitatea de Informatii, CSAT, SRI, MAI cit şi PICCJ şi DNA, de gravele abuzuri şi fraude flagrante pe care Microsoft şi ECOSISITEMUL sau format din companii infractoare, le faceau în prejudiciul statului şi al companiei Omnis.

Constatam ca, din pacate, toate avetizarile şi prevenirile pe care le-am facut au fost folosite impotriva noastra prin manipulari judiciare şi tergiversari intentionate, dar ca în schimb toate previziunile pe care le-am prezentat DNA şi multor altor institutii, sunt astazi depasite de realitatea infractionala şi criminala la care participati şi Dumneavoastra, alaturi de George Maior, Florian Coldea, Ionut Lopatan, Sebastian Vladescu, Sebastain Ghita şi multi altii.

Va solicitam cu fermitate sa respectati legea şi drepturile noastre inalienabile şi sa dispuneti sa fim lasati sa studiem dosarele pe care le cunoasteti, pentru a ne putea apara în fata terorismului practicat de ECOSISTEMUL MICROSOFT.

Secretul pe care il pastrati ilegal de zece ani, referitor la anchetarea unor infractiuni evidente, exhaustiv probate şi cunoscute deja publicului larg, nu fac decit sa dovedeasca, daca mai era cazul, ca în Romania, democratia şi egalitatea în fata legii nu sunt decit vorbe goale.

Vă mulţumim,

Dragoş Rişcanu