ADEVĂRUL MICROSOFT “Hillary Clinton a încălcat legea, dar “nu a avut intenţia” să o facă, aşa că nu se impune urmărirea sa penală, deşi a minţit referitor la utilizarea emailurilor – Ministrul Justiţiei este deja de acord cu pozitia FBI” Foxnews

Unele dintre email-urile trimise de fosta primă doamnă utilizând un server privat erau clasificate drept „secrete” şi persoane dusmanoase au putut avea, teoretic, acces la ele”. Ea totuşi „nu a avut intenţia” de a încălca legea, potrivit lui James Comey Sef FBI.

Ministrul american al justiţiei, Loretta Lynch, a dat asigurări vineri că va respecta recomandările FBI şi ale procurorilor implicaţi în anchetă, încercând să excludă astfel orice suspiciune de interferenţă politică în acest dosar ultrasensibil. Loretta Lynch a devenit obiectul unei polemici pentru că s-a întâlnit săptămâna trecută cu fostul preşedinte Bill Clinton, o întrevedere denunţată drept conspiratie de Donald Trump.

Comentariile Redactiei

George Maior, a incalcat legea utilizind mai multe emailuri publice, pe care a primit si a trimis informatii clasificate “secret de stat” cu intentie si determinare infractionala, in vederea protejarii retelelor criminale si de coruptie internationale, conduse de Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu in asociere cu Microsoft si inalti functionari corupti UE.

Acesta a mintit referitor la numarul de servere de emailuri folosite (yahoo, gmail, hotmail, etc.), unul dintre informatorii sai a fost amenintat cu moartea si si-a schimbat marturiile, Maior nu a fost niciodata anchetat in comisia de control a SRI, din care face parte chiar Sebastian Ghita unul dintre beneficiarii principali ai infractiunilor.

In fapt George Maior a fost premiat cu postul de Ambasador al Romaniei in SUA, unde se afla in prezent si Marcel Lehel, cel care se pare ca in cazul George Maior nu a mintit deloc, informatiile obtinute ilegal si furnizate de catre acesta, dovedindu-se corecte in urma investigatiilor facute de OLAF si DNA, referitor la modul in care Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita au reusit sa fraudeze fonduri publice si UE, astfel protejati de Microsoft, UE (OLAF), SRI, MAI si DNA, in primul rind in Sistemul de Sanatate.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă solicităm să îi anchetaţi pe cei menţionaţi astfel încît să aflaţi dacă George Maior în asociere cu cei menţionaţi a încălcat sau nu legea, avînd în vedere că face parte din grupul infracţional organizat menţionat în Dosarul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS..

Nu veţi reuşi să îi protejaţi pe toţi tot timpul, deşi timp de zece ani aţi reuşit să îi transformaţi din infractori şi criminali în mari creatori şi exemple de civism, în timp ce prin metode de Poliţie Politică, continuaţi să ne exterminaţi compania şi să ne anihilaţi personal.

Nu aţi reuşit, datorită autorităţilor SUA, şi nu veţi reuşi, aşa că mai bine respectaţi legea şi daţi curs solicitărilor noastre legale şi legitime., şi nu îi mai obligaţi pe procurorii de caz să ne terorizeze şi tortureze, că nu puteţi să ne speriaţi şi nici să ne mai manipulaţi judiciar şi juridic, aşa cum aţi făcut pînă în prezent, în favorizarea celor menţionaţi.