ADEVĂRUL MICROSOFT “BOGDAN OLTEANU ARESTAT – URMEAZĂ TĂRICEANU … sau NU !”

vintu_olteanu_vladescu_tariceanu_hotaran_arto_coldea_kovesi“SPONSORI” POLITICI VÎNTU – MICROSOFT

In Decembrie 2007 se naste PDL (PD + 50% PNL), dar ramine si un PNL.

MICROSOFT si VINTU sponsorizeaza cu zeci de milioane noua si vechea formatie politica si pe conducatorii acestora, in frunte cu Vasile Blaga, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, etc.

Sebastian Vladescu, Bogdan Olteanu, Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran (Microsoft) sunt printe “artizanii” mitelor personale si politice si printre protejatii VINTU – MICROSOFT..

„Romania este una dintre tarile unde Microsoft creste cel mai repede, iar acest lucru se intampla de 12 ani. „ Silviu Hotaran Director General Microsoft 20 Martie 2008

Sebastian Vladescu este recompensat cu renumirea in functia de Ministru de Finante 2.0, pentru a se asocia cu Sebastian Ghita 1.0  in vederea continuarii fraudelor incepute in asociere cu Microsoft in 2002, dupa cum aflam de la GUCCIFER 1.0.

Silviu Hotaran 2.0 il inlocuieste pe Ovidiu Artopolescu 1.0 la conducerea Microsoft Romania, pentru a se ocupa in continuare de finantarea „sistemului ticalosit” prin utilizarea ECOSISITEMULUI MICROSOFT.

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-2625254-silviu-hotaran-director-general-microsoft-romania-romania-una-dintre-pietele-cea-mai-rapida-crestere-plan-mondial.htm

ARTOPOLESCU AMENINŢĂ CU MOARTEA

In Aprilie 2009, am primit mai multe amenintari cu moartea de la Ovidiu Artopolescu, care imi comunica ca atunci cind se va duce „marinarul” si vor reveni „EI” la putere, ma vor ucide.

Am crezut ca „EI” sunt Dan Nica (Ministru de Interne), Catalin Voicu viitorul Ministru de Justitie, Presedintele (de o ora) Mircea Geoana (protejatul lui VINTU), si multi altii, dar nu m-am gindit la VINTU, Bogdan Olteanu si la Silviu Hotaran.

Acum inteleg ca legaturile dintre acestia (Microsoft) si mediul politic si „servicii” este mult mai strins decit am crezut si ca intre VINTU si Microsoft nu e in fapt nici o diferenta, ambii isi dezvolta afacerile prin mita la aceiasi politicieni si „servicii” si prin aceleasi metode de frauda, piraterie, spalare de bani, crima organizata si terorism.

BĂSESCU ÎL APĂRĂ PE TĂRICEANU şi “SISTEMA”

„Să fi fost o sponsorizare la partid, asta e altceva. Ştiţi care este povestea cu sponsorizările la partid. A fost o perioadă de tranziţie. Eu nu sunt apărător al acestor practici, mai ales când ele provin de la condiţionări sau de la promisiuni, însă cei care sunt în marile funcţii, că sunt servicii de informaţii, că sunt în fruntea parchetelor, sunt numiţi totuşi de nişte oameni politici, la propunerea ministrului, se ajunge la preşedinte. Păi omul ăla politic care i-a făcut propunerea a câştigat ceva în alegeri şi a folosit banii ca să facă afişe, să dea spoturi la TV, deci şi sfinţii sunt la origine efect al acestor traume ale perioadei de tranziţie. Nici ei nu au venit din cer, au fost numiţi de nişte oameni politici”, a replicat Băsescu.

MICROSOFT – VÎNTU « SFINŢII » LUI BĂSESCU

Sfintii de Serviciu ai lui Basescu :

Bogdan Olteanu Presedintele CD – ia mita
Daniel Moldoveanu Seful CNI – ia “parte”
Sebastian Vladescu MF – ia mita
Vasile Blaga MI – ia mita
Elena Udrea MFUE– ia “parte”
Alina Bica –  “face” dosare la comanda
Laura Codruta Kovesi – comanda dosare
Florian Coldea – comanda dosare

MICROSOFT – VINTU dau MITA, dau “parte” si iau inzecit (inmiit) via politicienii pe care si i-au ales in numele poporului Roman.

Asa e in tranzitia de 26 de ani, care pare sa nu se mai termine niciodata, pe care Basescu o sfinteste, aparindu-l pe Tariceanu, Vladescu, Blaga si restul SISTEMA, si ECOSISTEMUL MICROSOFT.

VÎNTU – MICROSOFT I-AU FĂCUT “OAMENI”, TOT EI ÎI OMOARĂ

Am depins si depindem de VINTU – MICROSOFT pentru a “cistiga” alegerile si mita de toate zilele, nu ii putem baga la puscarie, ca asa e in tranzitie.

FBI – VINTU sunt singurii care impreuna cu DNA ne pot “da tara inapoi”, in conditiile in care VINTU, SIEMENS si altii recunosc crimele comise, dar MICROSOFT refuza eroic sa recunoasca dezastrul la declansarea caruia, impreuna cu VINTU, SIEMENS au participat.

 


 

SCRISOARE DESCHISĂ ÎN ATENŢIA DOMNULUI SORIN OVIDIU VÎNTU

 

Dragă Sorine,

Felicitari pentru initiativa de a incepe sa spui si sa probezi fapte de coruptie despre care toti stiau dar nimeni nu le putea dovedi, inafara de tine.

Ai fost si vei ramine unic prin viziunea de a corupe pe TOATA lumea si de a ii tine in control, la “zgirci” cum iti place sa spui.

Tupeu ca al tau nu cred ca s-a mai inventat pe aceasta lume, sa fii in puscarie pe vremea lui Ceausescu si sa devalizezi depozitul de alimente al puscariei si sa nu patesti nimic, asta da realizare, pe linga care sa ii pui la plata pe NATO  ca sa le dai voie sa zboare prin aerul natal nu mai pare o mare smecherie.

Sollana, ditamai seful NATO, se mira ca boul ca trebuie sa se intilneasca cu tine, ca altfel nu mai are voie nici sa vina in Romania, pe cind Butice ditamai sef OLAF, a invatat repede sa vina in Delta sa ii dai indicatii pretioase referitor la Vladescu si Varujan.

Acum ca suntem in aceiasi echipa de “datatori in primire” iti urez bun venit si te incurajez sa spui TOT, ca sa mai cureti locul, macar sa lasi ceva in urma ta, ca Microsoft nu vrea sa recunoasca si sa spuna nimic.

Am si eu o rugaminte prieteneasca, daca tot ii dai in primire pe nemernicii nationali, spune te rog cind si cita mita de fata cu martori i-ai dat avortonului de Alessandro Buttice, care iti promitea ca deschide toate usile la Bruxelles, si ca rezolva dosarul lui Vladescu de la OLAF.

La Bruxelles nu a reusit sa il convinga pe coruptul de Barroso sa il ia pe Varujan mare Komisar, si la OLAF a rezolvat temporar, in sensul in care in fapt a agravat situatia lui Vladescu si a Microsoft.

Dupa cum bine stii, “marii” internationali (Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Giorgio Ficarelli, Alberto Perduca, etc.) sunt mult mai “fomisti” si mai “ieftini” decit monstrii (boii) nostri sacri.

Iti doresc sanatate (mai lasa-l naibii de fumat), si multa putere de munca, ca ai de scris mult mai mult decit ai citit, si de citit ai citit ceva la viata ta.

Sper sa iesi cit mai curind si sa te bat la table in Delta, pe ponton la tine unde te distrai cind cara Buttice geamantanele cu icre negre, ca banii si-i lua din conturile din Belgia, administrate de Cristian Unteanu.

Iti multumesc anticipat

Cu stima,

Dragos Riscanu