ADEVĂRUL MICROSOFT “ASASINAT LA COMANDĂ : ALEXANDRU GĂINA – UM 0215 vs. OVIDIU ARTOPOLESCU – MICROSOFT, PROTEJAŢI DE UM 0215 ŞI DNA”

gaina_arto_microsoft-logo-dark_dna_cico_murea_blaga_paun_vladescu_ghita_sega_vintuSCRISOARE DESCHISĂ ÎN ATENŢIA PROCUROR ŞEF DNA.

Doamnă Procuror Şef DNA Laura Codruţa Kovesi,

Vă readucem la cunoştinţă că Dosarul 654/P/2011, instrumentat de Procurorul Monica Pop, în urma Rezoluţiilor semnate de Dumneavoastră, viza infracţiuni deosebit de grave comise de Microsoft în asociere criminală cu MAI – SRI – Medist – RSC şi alţii, şi că în prezent acest dosar este conexat la Dosarul 85/P/2011, la care sunt conexate şi alte dosare începute în anul 2004 de Procurorul Mafiei din Poliţie Nicoleta Bulgaru şi ulterior de Procurorul Şef Secţie 2 DNA Irinel Păun.

Vă informăm că Dosarul 21/P/2006, care vizează infracţiuni deosebit de grave comise de Amiralul Cico Dumitrescu şi Colonelul MAI Adrian Murea stă în nelucrare la DNA, începînd din anul 2006 pînă în prezent.

Vom reveni cu detalii referitor la modul în care DNA înţelege să respecte LEGEA şi drepturile noastre de parte vătămată în ambele dosare, pe care nu am avut încă ocazia să le studiem pentru a ne putea apăra în faţa violenţelor comise în continuitate şi agravare de către cei menţionaţi şi de alte entităţi nemenţionate încă.

Vă solicităm cu fermitate să ne respectaţi DREPTURILE în conformitate cu LEGEA.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu


CRIMĂ ORGANIZATĂ MICROSOFT FĂRĂ POLIŢIE NU SE POATE

“Fără Poliţie nu se poate” mi-a răspuns un prieten din “sistem” cînd l-am întrebat prin anul 2000, cînd se va adresa problema crimei organizate din Poliţie (Dragoş Constantinescu, Gabi Naghi, Peşterău, Bogdan, Dorin Marian, Nicoleta Bulgaru, etc.).

Atunci nu am înţeles ce voia să spună. După aceea am înţeles că orice investigaţie începe cu o hîrtie făcută de Poliţie (Proces Verbal, Declaraţie, Constatare, etc.) astfel încît, în fapt legea este (făcută de) Poliţia. Dacă vor să respecte legea, o respectă dacă nu îşi aplică propria lege, pentru a proteja “sistemul”, care astfel ajunge să devină societatea însăşi.

Tot ce urmează nu prea mai contează, procurorii invocă “investigaţiile” făcute de Poliţie şi Judecătorii invocă deciziile procurorilor, în condiţiile în care SRI este omniprezent în “cîmpul tactic” al Justiţiei.

Astfel infractori periculoşi devin victime inocente şi victimele crimelor lor devin infractori periculoşi care ameninţă securitatea şi “interesul naţional”.

Acesta este sistemul pe care îl deplîng şi doresc să îl protejeze Sebastian Ghiţă şi toţi cei care doresc ca Poliţia, DIICOT şi DNA să “respecte” dreptul lor de a rămîne în libertate şi cu banii furaţi, dupa modelul “Ecosistemul” iniţiat de Microsoft şi partenerii.

ASASINI PLĂTIŢI – PREŢUL ZILEI

Camora – NAPOLI

Mafia din Napole plăteşte 10% din valoarea beneficiului de 1 milion de $ realizat în 1998, în urma unui împrumut cu camătă pe care nu îl mai plăteşte, unui mafiot local amator, dar doritor să devină senator.

Alexandru Găină asasin amator (de unde şi numele) primeşte 100.000 $ şi execută crima, dar este prins după 18 ani, după ce tatăl sau Colonel MAI şef la UM 0215, moare şi nu îl mai poate proteja.

Din informaţiile apărute în presă încă din anul 1998, Alexandru Găină şi grupul de crimă organizată din care acesta făcea parte era bine cunoscut în cadrul Poliţiei, dar era protejat la un nivel atît de înalt încît investigaţiile se încheiau ca şi în dosarele lui Sorin Ovidiu Vîntu, Adrian Murea “Doctorul Moarte” şi Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet şi mulţi alţii.

SUB PROTECŢIA UM 0215 TOTUL ESTE POSIBIL !

DNA continuă investigaţiile referitor la infracţiuni deosebit de grave şi exhaustiv probate, comise de angajaţi ai MAI, respectiv Adrian Murea, Corina Artopolescu, Viorel Roşu, Florin Mincă şi mulţi alţii începînd din anul 2001 pînă în prezent.

După cum putem constata nu au trecut încă 18 ani, şi cei care încă protejează Mafia Microsoft nu au murit, astfel încît aceştia să poata fi trimişi în judecată de către procurorii care se confruntă cu mai multe probleme legate de Poliţie Politică şi Mafie Internaţională.

DNA “instrumentează” Dosarele 21/P/2006 şi 85/P/2011, în fapt deschise în 2003 şi în 2004, privind infracţiuni comise de Mafia din Poliţie în asociere criminală cu Microsoft şi mulţi alţii, inclusiv Vasile Blaga, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru, Florian Coldea, George Maior, Bill Gates, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotăran, Ionuţ Lopătan şi mulţi alţii.

http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/cazul-medicului-adrian-murea-implicat-în-anii-2000-intr-un-urias-scandal-imobiliar-este-departe-de-a-se-fi-incheiat-119082

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/avertisment-pentru-udrea-la-ginecolog-sa-se-fereasca-de-codru-a-kove-i-i-adrian-murea-zis-doctor-moarte-170835

Microsoft – SEATTLE

Microsoft plăteşte via Siemens pînă la 47% din beneficiile realizate din vînzare de licenţe supraevaluate şi supra redundante şi din software piratat, la dispoziţia Guvernului, respectiv MAI, SRI şi alţii.

Din informaţii furnizate de Sebastian Ghiţă şi Traian Băsescu mita produsă de Microsoft depăşeşte 400 de milioane de EUR, ceea ce înseamnă că în total valoarea “afacerii” este cam de 1 miliard de EUR.

Din informaţiile furnizate de DNA şi alţii, rezultă că mai toţi înalţii demnitari ai României în frunte cu Miniştri MAI şi cu Şefii Serviciilor, au benficiat într-un fel sau altul de “generozitatea” Microsoft.

Un miliard de EUR beneficii pentru Microsoft şi “Ecosistemul” său, justifică cheltuirea pentru protejarea mecanismelor de fraudă, aparent legală, 10% respectiv 100 milioane de EUR sau chiar mai mult avînd în vedere înaltul nivel de profitabilitate.

Dacă în Sănătate unul ca Dan Condrea a reuşit să ucidă zeci de mii de oameni anual, pentru cîteva milioane, pentru a înţelege mai bine ce se poate face cînd ai 100 milioane să îţi aperi interesele criminale, să îi luam exemplu pe Vasile Balga şi Irinel Păun.

MICROSOFT – MAI – VASILE BLAGA

Pentru asasinarea Procurorului DNA Luminiţa Şega, nu ştim cît s-a plătit, avînd în vedere că beneficiile obţinute de SOV au fost mult mai mari de 1 milion de $, în cazul FNI.

Ştim în schimb că dosarul lui SOV a fost preluat şi “lucrat” de Irinel Păun, care a reuşit să îl exonereze “legal” pe SOV, şi să îl lase şi cu banii şi cu libertatea, la fel cum Claudiu Florică, Dragoş Stan, Dinu Pescariu sunt liberi şi cu banii la ei sau/şi la “şefii” lor, tot în urma deciziilor “legale” DNA.

Cît a plătit SOV lui Irinel Păun nu ştim, dar este evident că Irinel Păun, Şef Secţie 2 DNA nu a făcut muncă patriotică, şi asasinatul cu pixul costă mult mai mult decît cel cu pistolul. E o problemă de competenţe, calificare şi finalitate judiciar/juridică.

Irinel Păun a “investigat” împreună cu Claudiu Dumitrescu şi Dosarul 216/P/2005, şi a exonerat MAI – SRI – Microsoft – Medist – RSC, în pofida legii şi a probelor din dosar, pentru infracţiuni deosebit de grave, în timp ce Ministru MAI era Vasile Blaga şi el informat de către Omnis încă din Decembrie 2004 referitor la fraudele menţionate.

Ministrul MAI Vasile Blaga a insistat să îl preia pe Procurorul Şef Secţie 2 DNA Irinel Păun Procuror Şef la MAI, tocmai pentru a putea controla mai bine UM 0215, respectiv unitatea de protecţie a crimelor comise de MAI, în cazul nostru astfel asociaţi cu Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet.

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/relatii-suspecte-intre-vintu-şi-oamenii-din-jurul-lui-blaga-233564

http://www.evz.ro/asasinat-descoperit-dupa-18-ani-ucigasul-unui-om-de-afaceri-ridicat-de-politisti.html

VASILE BLAGA – SEBASTIAN VLĂDESCU – SEBASTIAN GHIŢĂ

Am luat cunostinţă referitor la averea lui Vasile Blaga, care pare deosebit de modestă în raport cu jaful de care această “Regină” a mitei din vămi, corupţie Microsoft, piraterie RSC şi multe alte infracţiuni deja probate, a benficiat timp de peste un deceniu.

Am înţeles că întreaga avere a lui Sebastian Vlădescu a fost sechestrată, dar nimeni nu ştie în ce constă aceasta, atît timp cît acesta foloseşte companii interpuse pentru a îşi disimula ilegalităţile, după cum dovedesc Raportul Final OLAF şi documentele Guccifer.

Am înţeles că Sebastian Ghiţă a pierdut aproape 100 milioane EUR, date unui angajat sau/şi văr, care a plecat în străinătate şi nu s-a mai întors.

Sperăm că Sebastian Ghiţă nu urmează să angajeze asasini la comandă şi să dea 10% din valoarea împrumutului, pentru a îl asasina pe sărmanul beneficiar, aşa cum era pregătit să o omoare în accident de maşină pe Carmen Roşu pentru a primi şi mai repede şi mai multe fonduri UE pentru softul furat împreună cu Sebastian Vlădescu şi comercializat sub protecţia lui Vasile Blaga, MAI – George Maior –
Florian Coldea SRI – Irinel Păun DNA – Ovidiu Artopolescu Microsoft – Alessandro Buttice OLAF şi alţii.