ADEVĂRUL MICROSOFT „Microsoft – HP – Siveco – DIMSOFT – STS – SRI – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET” Dormiţi liniştiţi DNA veghează ! … cînd nu face PROPAGANDĂ

HP şi SIVECO urmărite penal de DNA (Microsoft NU)

DIMSOFT dă MITĂ MICROSOFT (Microsoft „ajută” DNA)

MICROSOFT PREMIAZĂ DIMSOFT şi SOFTWIN

SPITALELE SRI – MAI folosesc soft furat de MICROSOFT + Medist + RSC

DNA – TERGIVERSAREA CONSTITUIE O PRIORITATE

kovesi_microsoft-logo

Doamnă Procuror Şef DNA,

Este important sa aveti in lucru cauze incepute pe 5 Septembrie 2005, in care cooperati cu parteneri institutionali din alte tari, incepind din anul 2012, avind in vedere ca in loc sa aplicati legea, ati favorizat Microsoft si asociatii criminali ai acestora, astfel mentionati in titlul acestui articol.

Nu aveti nevoie de Siemens, OLAF si FBI – DoJ – FCPA, sa va probeze (din nou), infractiuni exhaustiv probate si evidente comise in Romania in timpul mandatelor de Procuror General pe care le-ati avut, inainte sa fiti numita “politic” Procuror Sef DNA, pentru a va continua “operele”.

De cite “cauze” este nevoie in Romania, pentru a accepta realitati evidente si legal probate, atit timp cit conduceti tot Dumneavoastra “sistemul”, si tot SRI “cimpul tactic”, in favoarea Microsoft si a partenerilor criminali ai acestora ?

Va solicitam in numele celor asasinati de coruptia din Sanatate, si in numele nostru cei asasinati “economic” de Microsoft si partenerii acestora din coruptia din Sanatate, sa nu mai faceti propaganda si sa nu mai manipulati investigatiile in folosul Microsoft.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu

HP si SIVECO urmarite penal de DNA (Microsoft NU)

„Filiala din Romania a gigantului american Hewlett-Packard (HP) este urmarita penal de catre DNA pentru complicitate la abuz in serviciu si un prejudiciu de peste 16,8 milioane euro pentru ca ar fi vandut catre CNAS, la preturi supraevaluate, servicii de asistenta tehnica si instruire on-site pentru Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) si pentru softul care asigura planificarea resurselor (ERP). Ce nu spune comunicatul DNA este ca de realizarea SIUI s-a ocupat HP (lider de consortiu si furnizorul hardware), impreuna cu Siveco (dezvoltatorul soft si al sistemului ERP), iar STS a asigurat comunicatiile speciale. Mai mult, SRI asigura securitatea cibernetica. In aceste conditii, apare firesc intrebarea – cum este posibil sa se ajunga la un asemenea prejudiciu?”

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21015181-siui-cum-este-posibil-ajunga-prejudiciu-16-8-milioane-euro-intr-sistem-supravegheat-cibernetic-sri-interconectat-sts.htm

DIMSOFT da MITA MICROSOFT (Microsoft „ajuta” DNA)

„Gabriel Sandu ar fi luat mită 4.800.000 de euro” in conturi off-shore alimentate (si) de DIMSOFT.

http://www.stiripesurse.ro/lovitura-teribila-gabriel-sandu-ar-fi-luat-mita-4-800-000-de-euro_933808.html

http://www.mediafax.ro/politic/dosarul-licentelor-microsoft-gabriel-sandu-a-primit-3-milioane-euro-mita-pentru-acordul-cadru-2009-2012-13352242

MICROSOFT PREMIAZA DIMSOFT si SOFTWIN

Microsoft Central Eastern Europe announces DIMSOFT and SIVECO Romania as winners of 2010 „Partner of the Year” Award Tuesday, June 29, 2010

Partners of Microsoft Romania are appreciated at global level for their excellence in innovation, quality of services delivered to customers and their business growth strategy

Bucharest, 29th June 2010 – Microsoft recognizes the excellence of its partners in Central and Eastern Europe and has the pleasure to announce:

  • DIMSOFT as winner at the Large Account Reseller category, for the proposal „Integrated approach of technology offers”
  • SIVECO Romania as winner at the Citizenship category, for the proposal „Knowledge based Economy”

These awards honor Microsoft Registered, Microsoft Certified and Microsoft Gold Certified Partners that have supplied exemplary solutions to their customers during the past year. The winners have been selected from over 500 proposals received from the partners network in the region and will be publicly recognized during the Microsoft Worldwide Partner Conference 2010, the annual event dedicated to partners in the industry, to be held July 11 – 15 in Washington D.C.

The Award winners have been selected by Microsoft from a group of companies nominated based on their dedication in using Microsoft technologies for delivering solutions adapted to customers’ needs.

http://www.siveco.ro/en/about-siveco-romania/press/press-releases/microsoft-central-eastern-europe-announces-dimsoft-and-siveco-romania-winners-2010-partner-year

Spitalele SRI – MAI folosesc soft furat de MICROSOFT + Medist – RSC

Incepind din anul 2002 Spitalele SRI si MAI folosesc software finantat de UE (Fonduri Phare) furat de Microsoft – Medist – RSC, de la Omnis Group.

DNA continua sa protejeze gruparea infractionala initiata (2000 celebrul cont din Bank Pictet)), finantata (2000 – 2012 – 400 milioane eur), protejata (Proces Luxembourg T 74/11) si promovata de Microsoft (declaratii OLAF) pina in prezent.

DNA refuza cu determinare sa ia in considerare politicile Microsoft Strict Secret Evangheliste, care incurajeaza asasinatul „economic” al competitiei, astfel aplicate in Romania, unde asasinatul „economic” a devenit doar asasinat, fara distinctia intre economic si omucidere.

Microsoft este mindru de „ecosistemul” creat, promovat si premiat, bazat pe mita, frauda, piraterie, crima organizata, asasinat si terorism.

DNA – TERGIVERSAREA CONSTITUIE O PRIORITATE

DNA investgheaza crimele comise de Microsoft – Medist – RSC – SRI –MAI – Asesoft – Teamnet incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezent.

”În corupţia din sistemul de sănătate sunt implicate şi firme sau companii străine, de aceea pentru DNA constituie o prioritate tragerea la răspundere penală atât a persoanelor juridice române, dar şi străine, care se ocupă de comercializarea medicamentelor şi echipamentelor medicale. (…) Este important că avem în lucru cauze în care cooperăm cu parteneri instituţionali din alte ţări, care investighează şi ei companiile, (…) iar schimbul de informaţii este esenţial”, a arătat şefa DNA.

http://www.stiripesurse.ro/kovesi-rupe-tacerea-cu-privire-la-corup-ia-din-sanatate_1135120.html