ADEVĂRUL MICROSOFT “La cât succes a avut cu afacerea, Condrea sigur era sprijinit de servicii. Să vedem cine e in spatele lui” Elena Udrea

ghita_maior_vladescu_tariceanu_horaran_arto_kovesi_coldeaLa cît succes a avut în afaceri MICROSOFT (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet) sigur au fost sprijiniţi de servicii. Să vedem cine e in spatele lor.

SUCCESUL MICROSOFT GARANTAT

Dupa cum Omnis a informat incepind din 7 Decembrie 2004, SRI, MAI, DNA, OLAF, DoJ-FCPA, FBI si Comisia UE, in spatele Microsoft si a asociatilor acestora din Mafia din Sanatate, care a ajuns intre timp sa asasineze zeci de mii de oameni, sunt indivizi care corespund profilului lui Dan Condrea, si care controleaza “SISTEMUL” asasin din Sanatate si din toate celelalte domenii, inclusiv Justitia.

“Modus Operandi” folosit in Sanatate este folosit in toate domeniile (IT, retrocedari, constructii, autostrazi, agricultura, etc.), cam de aceiasi “controlori”, despre catre presa incepe sa scrie, selectiv si inca cu multa teama, dar cel putin acum scrie si vorbeste, nu doar manipuleaza si face propaganda.

OMOLOGII – SEBASTIAN GHIŢĂ OMOLOGUL lui DAN CONDREA

Sebastian Ghita se teme pentru viata lui, nu de DNA, ci de cei cu care s-a asociat, dupa modelul Dan Condrea, ei fiind OMOLOGI.

Omologi in omucidere si in amenintari cu moartea.

Ghita lua fonduri UE pentru el, Microsoft si Sebastian Vladescu amenintind oameni cu moartea (Carmen Rosu), in timp ce Elena Udrea codosea intre Ghita, Vladescu, Ponta, SRI, Cocos si pe unde mai codosea dinsa cu multe succesuri.

DNA statea de paza astfel incit MICROSOFT, Vladescu, Tariceanu, Ghita (se pare ca si Condrea) sa poata sa jefuiasca si ucida in liniste.

TOATA LUMEA NEAGA (mai mult sau mai putin credibil)

“Însă Udrea neagă o eventuală implicare a sa în acest dosar, deşi Laura Georgescu, fosta soţie a lui Condrea, spune că fostul ministru al Dezvoltării aproba contractele pe fonduri europene obţinute de Hexi Pharma de la stat.”

http://www.secundatv.ro/actualitate/elena-udrea-la-cat-succes-a-avut-cu-afacerea-condrea-sigur-era-sprijinit-de-servicii-sa-vedem-cine-e-in-spatele-lui-31924.html/

Sebastian Ghita neaga relatiile cu Hexa Pharma, in timp ce Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita neaga ca au primit fonduri UE de la Udrea, pe care le-au fraudat, in timp ce George Maior ii proteja, desi era informat in detaliu de Nelu Neacsu, referitor la fraudele comise de Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si MICROSOFT.

Microsoft neaga relatiile cu Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita si isi bat joc de procurorii DNA, care sunt obligati la “ordin” venit de SUS (atit de sus incit niste asasini s-au substituit “deasupra” lui Dumnezeu si decid cine traieste si cine moare, inclusiv procurori) sa ii protejeze si sa ii prezinte drept ajutorul bine cuvintat de care DNA are nevoie. Kovesi ne anunta ca MICROSOFT ajuta DNA, asa cum Ghita ajuta SRI sa respecte legea … lui

TARICEANU „călăuza penalilor şi protectorul lor în Parlament.”

„Cum să plece? În primul rând, că ce se întâmplă cu domnul Tăriceanu că în sfârşit este urmărit penal este un lucru bun pentru el şi pentru hoţii din parlament. Pentru că ăsta este Sfântul Anton, protectorul hoţilor. Îl cheamă şi Anton, Călin Anton Popescu Tăriceanu. Şi asta nu de ieri de alaltăieri. De ani de zile. Amintiţi-vă de bileţelul acela cu Patriciu, roz, galben cum era el . El este călăuza penalilor şi protectorul lor în Parlament. Toate luările lui de poziţie, propunerile legislative, tot ce face acolo este îndreptat spre apărarea hoţilor. Pe undeva era necinstit, neomenesc. El de ce să nu fie în breaslă? E acum e şi el urmărit penal. E echitabil. Se poate să bea şampanie de pe picior de egalitate cu prietenii săi. De ce nu pleacă din funcţie? Vă daţi seama ce s-ar întâmpla dacă ar pleca? Cred că ar fi lovit de andropauză instant. Funcţia asta e afrodisiac pentru acest gigoloi tomnatec aş spune, sau chiar  iernatec. D-aia nu pleacă”, a spus Cristian Tudor Popescu

http://www.stiripesurse.ro/cristian-tudor-popescu-despre-tariceanu-calauza-penalilor-i-protectorul-lor-in-parlament_1135884.html

MICROSOFT “UBER ALLES” – EVANGHELISM ESTE RĂZBOI !

Microsoft a avut si continua sa detina rolul principal in initierea, finantarea, protejarea si promovarea SISTEMULUI ASASIN DIN SANATATE, in care George Maior, Dan Nica, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si altii sunt doar niste “pioni” pe tabla de sah a jafului, tilhariei, crimei organizate si terorismului practicat de MICROSOFT, la nivel mondial, din China pina in Italia si din Pakistan pina in Romania.

Daca mai adaugam si protectia primita de la acestia din partea OLAF (Mafia Siciliana) si de la DNA (Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Catalin Vartic si altii), intelegem mai bine in ce masura fara MICROSOFT, Mafia Asasina din Sanatate nu putea sa ia fiinta si sa se dezvolte pina sa ajunga sa comita genocidul care depaseste cu mult ce au reusit asasinii de la Revolutie si Mineriade.

MICROSOFT nu a venit sa ne protejeze a venit sa ne asasineze, dupa cum spunea Dan Coste, in 2010, in volumele Microsoft Ingerul Pazitor, astfel oferit gratuit celor mentionati inclusiv Laurei Codruta Kovesi, lui George Maior, Steve Ballmer, etc.

DACĂ MICROSOFT NU EXISTA, TĂRICEANU, VLĂDESCU, GHIŢĂ, CONDREA, NICOLAESCU, NU AJUNGEAU SĂ OMOARE ZECI DE MII DE OAMENI ŞI SA JEFUIASCĂ MILIARDE DE EURO.

Doamna Kovesi, va imaginati ce se intimpla daca Microsoft, OLAF si DNA spuneau NU acestor asasini si respectau si ii obligau sa respecte LEGEA … astazi puteati fi respectata si zeci de mii de oameni ae fi fost inca in viata.

Vom reveni …