Kovesi – Coldea: MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Capitolul XCIV: „Procuror Şef Secţie 2 DNA – Claudiu Dumitrescu fără benzină şi cu rezervorul găurit –„Să zicem că şi-a pierdut benzina pe parcurs. Eu cred că mai degrabă i-a găurit cineva rezervorul.” Procuror Şef Secţie 1 DNA Lucian Papici, rămas şi el fără benzină şi cu rezervorul găurit tocmai la Ploieşti în ograda lui Sebastian Ghiţă, Mircea Cosma, Victor Dombrovschi şi Sergio Pileri

multi_coruptiO fi, să ştii că mie îmi place ce face Laura Codruţa Kovesi, deşi m-a arestat de două ori. Nu credeam să spun asta, chiar îmi place. Apreciez enorm munca DNA-ului. Face o muncă de asanare ce trebuie aplaudată. Păcat că au lăsat pe dinafară pe unii care trebuia să fie pe acolo.” Sorin Ovidiu Vintu (SOV)

SOV – Despre DENUNT si „jegul” Sebastian Ghita

S.O.V.: Cine, mă? Arată-mi unul şi-l pup în cur.

Rep.: Ghiţă, tace mâlc.

S.O.V.: Ăla mă? Ăla e un jeg, ar denunţa-o şi pe mă-sa dacă i s-ar propune o înţelegere. Dar nu i-a propus nimeni nimic. Punct. E dispreţuit de absolut toată lumea. Unii parlamentari l-au scăpat de frică să nu ajungă ca el, alţii de dragul de a fi primiţi pe postul tv al lui Ghiţă.

http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/interviu-sorin-ovidiu-vintu-mie-imi-place-ce-face-laura-codruta-kovesi-desi-m-a-arestat-de-doua-ori/

Sebastian Ghita – Despre Servicii in Justitie

”Nu sa reducem puterea serviciilor este cheia. Cheia este sa construim super mecanisme de control civil pentru a opri eventuale abuzuri. Serviciile romanesti trebuie sa aiba acoperiti si informatii si din politica si din justitie. Dar trebuie controlati anumiti ofiteri astfel incat sa nu incalce legea. Sa nu faca nici afaceri si nici politica si nici justitie prin intermediul acoperitilor (…) Eu cred ca serviciilor romanesti de informatii trebuie sa le dam cat mai multe instrumente si cat mai multe resurse pentru a avea o tara sigura.”, a declarat Sebastian Ghiţă, pentru STIRIPESURSE.RO.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-detoneaza-bomba-dupa-dezvaluirile-lui-victor-ponta_992031.html

Despre Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet) si Sebastian Vladescu (RSC)

Wednesday, March 10, 2010 11:18 PM

X-Apparently-To:  *@yahoo.com [George Maior]

Return-Path:  <*@yahoo.com> [Nelu Neacşu]

Buna seara,

dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft, ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros.

……

De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.

La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.

Sper ca info transmise sa va fie utile.

Cu consideratie

Nelu Neacsu

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

Sebastian Ghita – Despre George Maior

„Mulţi oameni şi analişti îl consideră pe George Maior unul dintre cei mai valoroşi şi echilibraţi lideri ai ţării noastre. Eu cred că poate să se califice pentru orice funcţie în România. Totuşi, jocul nu e despre indivizi, ci despre echipe. Contează şi nu contează cine este preşedinte. Contează în totalitate cu ce oameni se înconjoară. Sunt absolut convins că George Maior şi alte personalităţi ca domnia sa vor face parte din viitoarea echipă de conducere a României. Avem nevoie de o nouă generaţie de lideri deştepţi, curajoşi şi responsabili.”

http://www.bursa.ro/interviu-in-exclusivitate-sebastian-ghita-politica-bancilor-cu-capital-strain-a-fost-frica-226745&s=banci_asigurari&articol=226745.html

Comisia Europeana – Despre Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu

În episodul precedent, România Curată v-a prezentat modul în care firmele înfiinţate de Sebastian Ghiţă şi de Sebastian Vlădescu, Teamnet, respectiv Romanian Soft Company (RSC) au câştigat patru licitaţii pentru informatizarea a patru spitale din România din fonduri europene. Investigaţiile de specialitate acuză faptul că licitaţiile au fost organizate ”cu dedicaţie” şi că sumele contractului (14,4 milioane de lei) sunt umflate de câteva ori! Contractele în discuţie se numără printre cele din cauza cărora, CE a decis la sfârşitul anului trecut suspendarea plăţilor din fonduri europene pe axa destinată dezvoltărilor IT. Posibilele fraude din aceste contracte (care datează din 2010) le-au fost sesizate şi procurorilor, deocamdată fără a exista însă un dosar finalizat. O posibilă explicaţie pentru această încetineală (sau protecţie?) vă oferim astăzi.

http://www.romaniacurata.ro/asocieri-mai-mult-si-mai-putin-secrete-cine-a-protejat-firmele-lui-ghita-si-vladescu-in-afacerile-lor-cu-softurile-pentru-spitale-ii/

Comisia Europeana – Despre DNA

DNA contracarează investigaţiile OLAF

România a fost avertizată de Oficiul European de Luptă Antifraudă încă din 2011 cu privire la corupţia din jurul fondurilor europene. Astfel, în 2011, OLAF a avertizat România că anumite instituţii ale sale, printre care şi DNA, “par să lucreze într-o manieră coordonată pentru a contracara investigaţiile OLAF”, potrivit unei scrisori oficiale trimisă României de către OLAF, instituţia europeană care coordonează activitatea DLAF din România.

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/procurorul-cu-ochelari-de-cal-claudiu-dumitrescu-sef-dlaf-si-acum-sef-sectie-dna-o-uita-mereu-pe-elena-udrea-656544.html

DNA – Despre DNA “fara benzina pe parcurs”

Lucian Papici : „Peste ceva timp însă Morar mă cheamă şi-mi spune: „Vezi că Bocşan nu vrea să meargă mai departe, s-a întâmplat ceva ciudat cu el, dă înapoi.” Bocşan a condus foarte bine dosarul până la Dragnea, fraudele de la secţiile de votare sunt investigate de el. Dar lipsea clu-ul acestui dosar, cine i-a influenţat pe aceşti aranjori de la secţiile de votare, implicarea lui Dragnea. La scurt timp chiar Bocşan m-a anunţat că renunţă, pentru motive personale, pe care nu are sens să le discut aici. Să zicem că şi-a pierdut benzina pe parcurs. Eu cred că mai degrabă i-a găurit cineva rezervorul. Şi atunci m-a chemat Morar pe mine să preiau dosarul, în faza lui cea mai grea, respectiv formularea acuzării în sarcina lui Dragnea.

http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/dragnea-a-incercat-sa-l-momeasca-subtil-pe-procurorul-papici-care-l-ancheta/

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA Laura Codruţa Kovesi,

Stimate Domnule Procuror Şef Secţie 2 Claudiu Dumitrescu,

Referitor la Dosarele 216/P/2005, 66/P/2007, 654/P/2011 conexate la Dosarul 85/P/2011, desi nu ne-ati arestat, noua nu ne place deloc ce faceti, drept care continuam sa va aducem la cunostinta urmatoarele ilegalitati comise in numele legii :

Aceste asa zise „investigatii” au inceput in anul 2004 si continua in prezent, fara nici o perspectiva de a fi finalizate, avind in vedere faptul ca infractiunile evidente si exhaustiv probate inca din anul 2004, au fost comise de Microsoft in asociere cu RSC si ulterior Asesoft – Teamnet, „companii sub acoperire” astfel protejate de SRI, MAI, PICCJ si DNA, si sunt in continuare manipulate astfel incit atit infractorii cit si cei care ii protejeaza sa fie exonerati, in timp ce partile vatamate sa fie in continuare penalizate, pentru vina de a fi respectat legea.

Procurorul Sef Sectie 2 DNA, Claudiu Dumitrescu (impreuna cu Irinel Paun Dosar 216/P/2005) este initiatorul si „arhitectul” inscenarilor judiciare incepute de DNA pe 5 Septembrie 2005, si continuate sub directa sa coordonare si conducere in prezent.

Rezultatul actiunilor sale are drept obiectiv protejarea in continuare a Microsft – RSC (Sebastian Vladescu) – Asesoft (Sebastian Ghita) si a unor entitati corupte din cadrul SRI, MAI, si OLAF – Delegatia UE in Romania si multi alti participanti si beneficiari.

Efectul ilegalitatilor comise de catre Claudiu Dumitrescu si alti procurori, pentru protejarea Microsoft si a asociatilor acetora, este in mod firesc extinderea retelei infractionale, cresterea puterii si resurselor financiare si relationale, si agravarea gradului de frauda, coruptie, violenta si terorism practicate de catre cei mentionati.

nPentru a il parafraza pe Lucian Papici, ramas si el fara benzina referitor investigatiile privind Mafia din Ploiesti din care Sebastian Ghita este unul dintre cele mai mari „jeguri”, se pare ca si ceilalti procurori au ramas fara benzina si cu rezervorul gaurit cind vine vorba de Microsoft-RSC-Asesoft si multi altii.

De la un furt de soft in „aparenta” simplu, s-a ajuns la un caz eminamente politic, cu implicatii dintre cele mai grave pentru economia nationala, si la suspendarea platilor pentru sectorul IT, pe linga alte prejudicii generate de Microsoft-Fujitsu Siemens – EADS si alti benenficiari ai actelor criminale comise incepind din anul 2000 pina in prezent de reteaua criminala finantata si coordonata de Microsoft-RSC-Asesoft.

Va SOLICITAM public sa luati masurile legale ce se impun referitor la cele relatate, si bine cunoscute Dumneavoastra, si la finalizarea cu celeritate a acestor investigatii care devin pe zi ce trece un simbol al puterii unor „jeguri” cum este Sebastian Ghita si a neputintei DNA de a investiga fraude exhaustiv probate, spre o potentiala deziluzie a unora ca Sorin Ovidiu Vintu, un fervent sustinator al RSC si al lui Sebastian Vladescu.

Pentru a il parafraza pe SOV, cel care ii dadea mita lui Alessandro Buttice (Director OLAF – Case OF/2005/0417) pentru a il promova pe Varujan Vosganian (protectorul lui Ovidiu Artopolescu Director Microsoft) in inalte functii de conducere in Comisia UE, si pentru a il proteja pe Sebastian Vladescu si RSC, „nu ii lasati nici pe acestia pe dinafara”, pentru ca si-au cistigat dreptul de a fi trimisi in judecata pentru crimele deja demult probate pe care le-au comis si continua sa le comita.

Consideram util si legitim sa va adresam public urmatoarea intrebare : Constituie protejarea Microsoft si a asociatilor criminali ai acestora, prin mijloace oricit de ilegale, un criteriu pentru promovarea unor procurori cum este si Claudiu Dumitrescu, fara benzina si cu rezervorul gaurit ?

Cu stima,

Dragos Riscanu

Vom reveni …