Kovesi – Coldea: MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Capitolul XCII: „Iar cei care nu pot fi controlaţi sunt eliminaţi. Secta securităţii naţionale este formată din unii şefi ai instituţiilor de forţă ale statului şi din justiţie.” Traian Băsescu

basescu_coldea_kovesi„SECTA SECURITĂŢII NAŢIONALE – Traian Băsescu a rebotezat Binomul: „O sectă care vrea să controleze decizia politică. S-a format în timpul mandatului meu. N-am sesizat, n-a fost agresivă… Analiza se produce la vârful SRI coordonat de Coldea, şi execuţia la vârful DNA coordonat de Kovesi… Capii mafioţi îi laşi cu banii furaţi de la Microsoft”. Băsescu avertizează: „S-ar putea ca decizia lor să fie să îndrepte România către o abordare extremistă şi izolaţionistă. Atenţie unde vom ajunge!”

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/secta-securitatii-nationale-traian-basescu-a-rebotezat-binomul-o-secta-care-vrea-sa-controleze-decizia-politica-s-a-format-in-timpul-mandatului-meu-n-am-sesizat-n-a-fost-agresiva-analiza-se-produce-la-varful-sri-coordonat-de-coldea-si-executia-la-varful-d

„Ţara a mai fost condusă de “organe” care, la revoluţie, pentru a-şi apăra privilegiile, n-au ezitat să tragă în poporul pe care pînă atunci declarau că îl slujesc, nu au ezitat să aresteze mii de oameni nevinovaţi pe care ajunseseră să-i hrănească pe cartelă, în timp ce, în casele lor, oamenii vorbeau în şoaptă…”

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-avertizeaza-in-romania-se-instaleaza-la-putere-o-secta_991148.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

DNA (fost PNA) si SRI au fost intodeauna instrumente de Politie Politica, trecute din mana lui Adrian Nastase/Radu Timofte/Ilie Botos, in mana lui Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, si a Uniunii Europene, via Daniel Morar, Florian Coldea/George Maior si Laura Codruta Kovesi.

Nu a fost schimbata decit strategia de comunicare (propaganda) si metodele din ce in ce mai violente (agresive), restul totul a ramas neschimbat.

Daca nu se implica DoJ-FCPA si FBI in investigarea Siemens, care la rindul sau a investigat si inca investigheaza retelele de coruptie inclusiv cele ale Microsoft, daca nu era ridicat secretul bancar tot de SUA, pentru Cipru si alte paradisuri fiscale, si daca nu apareau documentele din Panama, DNA nu facea decit ce stie : POLITIE POLITICA !

Tilhariile politico-economice initiate si finantate de Microsoft inca din anul 2000 (vara – Cristian Sima – Marea Spovedanie), au fost facute si in beneficiul politicienilor si birocratilor UE (Manuel Durao Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice), astfel protejati de OLAF si de DNA sub conducerea si operarea lui Daniel Morar, Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu (trans Doru Tulus), pina in zilele noastre.

De unde sa dea Claudiu Florica si Dinu Pescariu banii inapoi, cind banii nu au fost niciodata la ei, banii au fost dati mai departe la „titularii” de drept in conformitate cu aplicarea legii DNA, de protectie a mitelor, fraudei, coruptiei, crimei organizate, si a regimului de distribuire a acestora.

Credeti ca la citi bani sunt in joc, a facut cineva munca patriotica sau erau toti atit de prosti (naivi) incit au fost pacaliti de Florica, Cocos, Pescariu, Artopolescu si Niro.

“La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Şi eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Şi eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Şi nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist şi nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea”. 

Martin Niemöller (1892 – 1984)

***

“Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic“.

Edmund Burke (1729 – 1797)

Noi v-am avertizat încă din anul 2004 şi v-am susţinut (cînd Vasile Blaga se ascundea şi vă trăda şi ne fura munca împreună cu Daniel Morar şi alţii), şi am strigat în toate limbile şi la toate porţile, dar nu v-a interesat, nu eram suficient de buni pentru „Sectă”, acum ne preveniţi de ceea ce ştiaţi de la început că se va întîmpla, şi nimeni nu vă mai ascultă.

Vom reveni