Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXII – „..e o altă problemă monitorizată de experţii Comisiei Europene.”, a spus Laura Codruţa Kovesi la TVR 1

multi_coruptiDacă cineva crede că va opri DNA se înşală amarnic. Nu, lupta cu corupţia nu s-a oprit.

http://www.stiripesurse.ro/laura-codru-a-kovesi-precizari-de-ultima-ora-ce-va-face-dna-in-viitor_986362.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Kovesi stiti vorba care zice : ” Directia e buna, Sensul e gresit ! ” ?

Asa si matale, pai care bre expertii Comisiei Europene ? Giovani Kessler, Alessandro Buttice, Alberto Perduca, Giorgio Ficcarelli, pai astia sunt experti mafioti platiti de Comisia Europeana cu salarii, si de Microsoft si mafia din Romania cu mita, sa invete DNA tehnici avansate de fabricare si ticluire de dosare (Case OF/2010/0068) si de sinucidere economica, juridica si politica in masa.

Ce a invatat Claudiu Dumitrescu de la OLAF ? Sa ticluiasca dosare ! asta a invatat

Ce a invatat Monica Pop de la DG MARKT ? Sa ticluiasca dosare ! asta a invatat

Ce a invatat Nicoleta Bulgaru de la Evropa ? Nimic ! ca nu e capabila saraca

Ce ai invata matale de la OLAF + FBI ? Dosar 654/P/2011 ! asta ai invatat

Si acum impreuna cu expertii Comisiei Europene il invatati pe Catalin Vartic sa jigneasca si sa ameninte martorii si victimele crimelor comise de voi si expertii Comisiei Europene in asociere cu Microsoft.

Sunteti mai josnici decit Securitatea.

Ei aveau o scuza, serveau un regim represiv si ilegitim pe mana cu URSS, voi nu aveti nici o scuza pentru ca ati jurat sa serviti Constitutia si cetatenii acestei tari, dupa ce au fost impuscati mii de oameni pentru dorinta de justitie si libertate (adica degeaba) si voi serviti Microsoftul si Mafia Evropeana, pe mina cu niste tradatori de tara, si mai sunteti si mindri. Tineti-o tot asa si veti ajunge direct la tinta (sau tinta).

„Dacă cineva crede că va opri DNA se înşală amarnic. Nu, lupta cu corupţia nu s-a oprit.”

De oprit nu este cazul sa opriti nimic, dar poate mai schimbati putin sensul ! … si in loc sa asasinati mesagerii va concentrati pe faptuitori.

Vom reveni …