Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LIV – Campanii Electorale “cu banii de la Microsoft, aduşi la partid de Sandu” a scris Elena Udrea, pe Facebook.

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

MICROSOFT ÜBER ALLES – TRĂIASCĂ TOVARĂŞUL BILL GATES !

Politicile Microsoft nu sunt numite marxist-leninist-ceausiste, ele se numesc “Strict Secret Evangheliste”, iar Directia Securitatii Statului “Securitatea” a fost inlocuita cu Microsoft (spionaj extern) SRI (spionaj intern) si DNA “cimpul tactic” al Justitiei Microsoftiste.

Noroc ca FBI investigheaza Microsoft asa cum i-au investigat si pe Siemens, ca altfel eram de mult “nationalizati” de Bill Gates si adulatorii sai George Maior, Niro, Florian Coldea, Cocos, Adrian Nastase, Silviu Hotaran, Dan Nica, Ovidiu Artopolescu, Calin Popescu Tariceanu, Pinalti, Sebastian Vladescu, Gabriel Sandu, Vasile Blaga, Ionut Lopatan si restul de Microsoftisti afalti in cimpul tactic al Justitiei livrate la comanda Microsoft de Ilie Botos, Laura Codruta Kovesi si multi alti subalterni.

Din cite intelegem de la Elena Udrea, Cristian Sima, Claudiu Florica, Micul Guccifer, Gabriel Sandu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Calin Popescu Tariceanu, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran si multi altii, in fapt Romania este condusa de Microsoft, cu aceleasi metode folosite de regimul comunist si de Securitate.

Microsoft delapideaza fondurile publice necesare apararii nationale, sanatatii, educatiei si protectiei sociale, Siemens depoziteaza “prada” in conturi secrete din strainatate, de unde “catiri” cum sunt Florica, Pescariu, Cocos, Niro si multi altii, aduc bani “negri” pentru campanii electorale, contra unor comisioane exorbitante, astfel incit sa fie alesi doar cei care ii pot favoriza in continuitate pe Microsoft sa profite in urma distrugerii sistematice si programatice a acestei tari. Coldea si Kovesi vegheaza la bunul mers al lucrurilor.

Uniunea Europeana sustine politic, administrativ si financiar, actiunile de frauda si coruptie la scara mondiala practicate de Microsoft, contra unor sume “modice” platite de Microsoft prin intermediul operatorilor locali, unor politicieni si inalti functionari Europeni corupti pina in maduva oaselor, respectiv citind din memorie invataturile Victoriei Nuland “fuck the europeans”. Se referea la caracterul duplicitar si corupt al celor care conduc destinele Europei si din pacate si pe ale noastre.

SUA este sigura tara din lume care lupta, nu numai declamativ, impotriva coruptiei la nivel international, reusind astfel sa convinga mari corporatii cum este Siemens, sa intoarca “armele” si sa devina din cea mai corupta corporatie mondiala un aliat sincer al SUA in lupta impotriva coruptiei si respectiv a Microsoft in cazul de fata.

SUA investigheaza in prezent atit Microsoft cit si retelele de crima organizata finantate si operate de catre Microsoft si complicii acesteia, extradarea lui Marcel Lehel “Micul Guccifer” fiind doar una dintre actiunile vizibile ale investigatiilor in curs.

George Maior, Florian Coldea, Vasile Blaga, si multi altii au considerat si inca considera, in pofida tuturor probelor legale si a evidentei flagrante, Microsoft ca fiind un exemplu, a ceea ce are mai bun SUA de oferit Romaniei, demn de urmat si de aparat.

Laura Codruta Kovesi apara din rasputeri Microsoft astfel incit un deceniu de jaf si ilegalitati flagrante sa poata fi acoperit judiciar si juridic, astfel incit cei care au initiat si operat local si international in cimpul tactic politic, economic, social si justitiar, un dezastru de magnitudine mondiala cu urmari si pagube imposibil de cuantificat, sa nu dea niciodata socotela in fata legii de faptele comise.

Marii rechini din spatele unor “fraieri” (multimilionari) cum sunt Sandu, Cocos, Niro, Pinalti nu vor pati niciodata nimic, Kovesi vegheaza.

Kovesi a fost pentru a doua oara ilegal aleasa in fruntea DNA, in primul rind pentru a administra “cimpul tactic” astfel incit atit ea cit si cei care au promovat-o si sustinut-o, (mari doritori de Microsoft si mita sigura si generoasa produsa de acestia) incepind din anul 2006 pina in prezent sa fie siguri ca nu vor fi anchetati avind in vedere ca Laura Codruta Kovesi nu se poate ancheta pe sine insasi pentru ilegalitatile comise in vederea protejarii Microsoft si retelei de crima organizata operata de acestia.

Daca Daniel Morar este lasat si daca acesta mai doreste sa conduca Parchetul General, Laura Codruta Kovesi si multi altii se vor duce la pushcarie, daca nu, dosarul Microsoft-Siemens-EADS va deveni pas cu pas, usor si duios o trista amintire.

NOROC SI CU LENTUTZA NU NUMAI CU SUA

Asa DA Lenuto !, mai “da din casa” sa stim si noi pe ce lume traim, astfel condusi de unii ca voi, ca daca nici tu nu stii cum merge treaba cine sa stie, ca ca tine alta nu mai e.

BRAVO !

Deci sa recapitulam :

Microsoft este prietena lui Kovesi – pe care o ajuta in anchete
Microsoft este prietena lui Macovei – careia ii cumpara zeci de mii de afise
Microsoft este prietena lui Maior – caruia ii da zeci de milioane de euro
Microsoft este prietena lui Coldea – caruia ii da milioane de euro
Microsoft este prietena lui Sandu, Cocos, Niro, Pinalti, si altora carora le da fara numar

Kovesi este prietena lui Macovei – care a numit-o Procuror General
Kovesi este prietena lui Maior – care o sustine si o inspira
Kovesi este prietena lui Coldea – care o ajuta in anchete
Kovesi este prietena lui Microsoft – care o ajuta in anchete
Kovesi este prietena lui Raluca Pruna – care o ajuta sa tot ancheteze tot ea

Kovesi nu este prietena lui Udrea – care “da din casa” din nou (si ne mai da ca are de unde)
Kovesi nu este prietena lui Sandu, Cocos, Niro, Pinalti – care aduceau bani in casa, da nu mai au de unde – si libertatea si bogatia cu mita se tin ca doar nu sunt pe gratis, cum e mita de la Microsoft, tilharita de la toti romanii in numele democratiei.

Eu nu mai prea inteleg din ce s-au luat la “trinta” aceste vajnice Amazoane ?

Vorba unui faimos escroc : la cistig merge toata lumea, “gaura neagra” o ia numai unul.

In cazul de fata se pare ca “gaura neagra” va fi oarecum impartita, numai ca imparteala o va face tot Kovesi, drept care marile trairi se vor petrece in jurul lui Kovesi si Coldea, si nota de plata tot la noi urmeaza sa vina.

„Cand rautatea=complexe+prostie… Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.

ATAT! Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din „borduri”, in 2014? Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie…”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.