Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLVI “Înţeleg să iau act de performanţa susţinută a DNA şi să aplic dispoziţiile legii prin propunerea de reinvestire a procurorului şef al DNA. Cifrele din raport sunt elocvente. Vă mulţumesc ca ministru şi ca cetăţean.” Ministrul Justiţiei Raluca Prună – 25 Februarie 2016

multi_corupti“Pâna la această oră, când public Scrisoare deschisă către furnizorii acoperiţilor din presă, tandemul Kovesi – Moraru Iorga nu a pus rezoluţia pe dosarul penal FRAUDA EADS.” Mihai Palsu24 Februarie 2016

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Si nici nu vor pune nici o rezolutie NICIODATA !

Kovesi tocmai a fost RENUMITA Procuror Sef DNA, datorita faptului ca nu pune rezolutie pe tilharia MICROSOFT-SIEMENS-EADS, pe care o tot protejeaza din 2006 pina in prezentul mereu continuu (Dosar 654/P/2011), devenind astfel si mai renumita pentru curajul exemplar de a proteja in continuare Microsoft si pe beneficiarii acestuia, in pofida tuturor probelor si a adevarului evident si a minimului bun simt.

Kovesi pune rezolutii si trimite oameni in puscarie pentru ilegalitati ce par ridicole in comparatie cu performantele atinse de Domnia Sa in Dosarul 654/P/2011, unde cu celeritate (in doua zile lucratoare) si impotriva mai multor legi, ii exonereaza pe Microsoft, Sebastian Valdescu si asociatii de fapte grave si exhaustiv probate, de jaf calificat, coruptie si bataie de joc crasa la adresa DNA si a adevarului, legii si justitiei, din pozitia de Procuror General.

Moraru Iorga nu poate sa puna nici o rezolutie atit timp cit Kovesi este acum in situatia sa se apere pe sine si in continuare pe Microsoft-Siemens-EADS. Cu Microsoft a reusit in 654/P/2011, cu Siemens ulterior prin trocul ilegal facut cu Florica si Pescariu, care in fapt au recunoscut fapte deja cunoscute, si acum urmeaza la pachet EADS astfel incit sa fie justificata renumirea lui Kovesi la sefia DNA.

Moraru Iorga si nici un alt procuror DNA, nu poate sa puna rezolutii decit cu voia lui Kovesi, iar Kovesi tocmai ce a fost RENUMITA in continuitatea trocului politic (si murdar)  facut de Maior – Coldea – Ponta – Udrea – Cocos, etc., tocmai pentru a fi siguri ca pot acoperi crimele si tilhariile comise de ei si altii in MEGA SCANDALUL MICROSOFT-SIEMENS-EADS.

CONCLUZIE : Kovesi a fost RENUMITA si in trecut pentru protejarea Microsoft-Siemens-EADS si este si in prezent RENUMITA, exact pentru acelasi lucru.

Stimate Domnule Palsu,

Incepind de astazi, puteti inchide subiectul si anchetele EADS.

Va atentionam ca veti ramine si mai singur acum ca tergiversarea anchetelor si protejarea infractorilor a devenit politica formala de stat astfel incurajata si glorificata de toata lumea prin RENUMIREA in functie a pricipalului vinovat din punct de vedere judiciar/juridic de fraudele comise in continuitate si mereu in cunostinta de cauza a eroinei nationale Laura Codruta Kovesi, din 2006 pina in prezent si viitorul din ce in ce mai sumbru.

In sustinerea celor de mai sus va trimitem:

  • Decizia civila nr. 425/2011 din data de 10.11.2011 in dosarul nr. 4954/3/2007 al Curtii de Apel Bucuresti Sectia a V-a Civila
  • Rezolutia PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE Secţia de urmărire penală şi criminalistică nr. 654/P/2011 din data de 07.02.2012
  • Decizia OLAF din 09.03.2012 de a deschide un caz de coordonare in dosarul OF/2010/0068

Dragos Riscanu

Vom reveni …