Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLIII “De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi invetigăm mai diversificat”, este mesajul SRI.

multi_coruptihttp://www.stiripesurse.ro/sri-face-senzatie-cu-un-mesaj-de-dragobete-foto_983772.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Deci pînă astăzi SRI investiga cu metode tradiţionale : busuioc sub pernă, citit în cafea, dat în cărţi şi multă imaginaţie creativă şi alternativă astfel puternic „Ancorat în realitate şi raportat la sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului” după cum îi sfătuia întemeietorul instituţiei Ion Iliescu.

SRI încă crede că foloseşte software, primit cadou de la “ursitul” Microsoft în 2002, în valoare de 120.000 EUR, prin intermediul unei companii MEDIST, deţinute de Ministrul de Finanţe Sebastain Vlădescu asociat cu Primul Ministru Călin Popescu Tăriceanu în Leader High Tech, care nu angaja nici un programator, şi nu avea înregistrat nici un program la ORDA – RPC, care şi această companie la rîndul său primise programele pentru calculator de la RSC – Romanian Soft Company, care şi aceasta la rîndul ei primise Fonduri nerambursabile Phare, deşi nu era eligibilă, şi programele de calculator gratuit de la Microsoft via Internet. Cam credul SRI …

Deci SRI încă crede că Microsoft şi Uniunea Europeană fură software să îl facă cadou la SRI şi la MAI, în beneficiul SRI, MAI, Microsoft, Medist, RSC şi ulterior Asesoft şi Teamnet, după cum ne informează Micul Guccifer, că a fost informat George Maior, un îndrăgostit de „ursitul” Microsoft.

Nimic nu poate convinge SRI, veşnic prezent în „cîmpul tactic” că “ursitul” Microsoft şi asociaţii acestuia sunt doar un grup infracţional deosebit de periculos, nici rapoartele OLAF, nici Decizii Definitive ale Curţii de Apel, nici rapoartele ORDA, nici interminabilele investigaţii DNA – NIMIC !

Dar acum, că în sfîrşit începînd de astăzi SRI investighează mai diversificat, îi rugăm să ne contacteze pentru a le explica încă o dată, că este destul de imposibil să dai cadou 2.5 milioane de linii de cod sursă, primite gratuit de la Microsoft care tocmai plătise 2 miliarde de dolari pentru programele respective.

Dacă mai adaugăm că Microsoft a reuşit să împartă mita de zeci (sute ?) de milioane începînd din anul 2000 pînă foarte de curînd, dacă nu cumva exerciţiul încă continuă în inerţia conturilor off-shore, sub privirea vigilentă a SRI care încă nu investiga mai diversificat nu putem decît să ne bucurăm şi să le urăm : Dragobete Fericit.