Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXIX “Evropa tot aşa face ? DNA demite decizii, favorabile Microsoft, ca să ia Scheele mită, via Nicoleta Bulgaru – un fel de Stavarus de la Kogălniceanu – Haşotti şi Fraţii lor Mazăre, Struţinschi, Tăriceanu, Elan, Guşă, Varujan, (Vosganian şi Pambuccian, Artopolescu şi Hotăran) via MAI-SRI-SIE ?”

multi_coruptiCurve (Alis – Senatoare alias Doina Tudor), Shmenari (Ivănescu – Candidat la Primărie alias Irinel (Maşina de cusut Ileana) Columbeanu), Hahalere (Haşotti & Fraţii – Varujan – Tăriceanu-Vlădescu şi fraţii Castor şi Polux şi Romulus şi Remus (Dorobanţu) … şi multă Securitate … mult prea multă şi … mută de uimire cum că :

„Din observaţiile făcute şi discuţiile purtate a reieşit necesitatea îmbunătăţirii călităţii artistice a programelor de bar şi de a se face unele modificări la apariţiile de striptease. În primul rând, nicio dansatoare să nu mai apară complet goală, iar pe piept să se aplice paiete sau sutiene transparente. De asemenea, să nu se mai practice apariţiile de striptease în grup, ca la Barul Roman, şi striptease-ul să nu mai fie extins şi la alte localuri” (Arhivele Naţionale Istorice Centrale, fond CC al PCR – Secţia de Propagandă şi Agitaţie, dosar nr. 5/1968, f. 34-38).

http://www.avertisment.net/conspirata-alis-de-securitate-inculpata-de-dna/

„Suma de bani amintită a fost remisă lui Daniel Tudor în trei tranşe de câte 100.000 euro, o primă tranşă, în mod direct, iar următoarele două tranşe, în mod indirect, prin intermediul soţiei sale Doina Tudor, senator, persoană care cunoştea, la momentul intermedierii sumelor de bani, atât provenienţa, cât şi scopul pentru care erau remise aceste sume de bani. De precizat este faptul că iniţial, inculpatul Tudor a pretins de la omul de afaceri, prin acelaşi intermediar, suma de 3 milioane de euro”, susţin procurorii. 

DNA arată că, în urma sumelor remise cu titlu de mită, la 26 aprilie 2013, Daniel Tudor a emis o decizie prin care s-au ignorat în totalitate constatările controlului respectiv (care atenţiona asupra gradului de risc ridicat al societăţii) şi a impus remedierea unor deficienţe minore şi nesemnificative în raport cu situaţia financiară precară a societăţii. AGERPRES

http://www.stiripesurse.ro/rasu-plansu-in-dosarul-asf-au-luat-mita-i-nu-voiau-sa-o-dea-inapoi-cum-i-a-prins-dna_983492.html

Aşa a făcut şi Delegaţia UE şi tot pe mită – a emis în numele MAI şi DNA „o decizie prin care s-au ignorat în totalitate constatările controlului respectiv Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov – ORDAPoliţia Bucureşti (care atenţionau asupra gradului de risc ridicat al societăţilor MEDIST-RSC (ulterior Asesoft-Teamnet)) şi a impus remedierea unor deficienţe minore şi nesemnificative în raport cu situaţia financiară precară a societăţilor (OLAF – Case OF/2005/0417 – DNA – Dosar 216/P/2005).

http://www.comisarul.ro/articol/multumim-usl!-ati-facut-o-p-asta-din-dansatoare-si_706610.html

Vom reveni …