Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XX „Stimată Redacţie întrebaţi Binomul Kovesi-Coldea”

Stimata Redactie, Dragi Prieteni,

Dupa cum puteti constata din cele ce urmeaza, OLAF a solicitat DNA in data de 25 August 2014, sa investigheze cu celeritate contraventii si infractiuni deosebit de grave comise incepind din anul 2000 pina in prezent, si a acordat DNA maxiumum 12 luni pentru finalizarea investigatiilor, perioada care a expirat in data de 24 August 2015.

Va rog sa primiti o copie (original) a solicitarii Recomandarilor facute de OLAF in atentia DNA – Laura Codruta Kovesi, si textul in engleza si romana pentru eventuale editari.

Cind finalizam traducerea intregului Raport Final (29 anexe) urmeaza sa va punem la dispozitie traducerea si versiunea originala plus un text care poate fi editat.

Continuam sa va expunem citeva nedumeriri si intrebari de interes public si general, fiind convinsi ca aveti o intelegere si experienta profesionala care depasesc posibilitatea noastra de a informa publicul cit mai corect si legal cu putinta, acesta fiind si motivul pentru care va punem la dispozitiie documente care probeaza fara nici o posibilitate de tagada acuzele extrem de grave pe care le sustinem incepind in anul 2004 pina in prezent :

OLAF in atentia DNA THOR (00850267)

Monitorizarea implementarii Recomandarilor (in atentia Laurei Codruta Kovesi)

Referitor la Articolul 11 paragraful 6 din Regulamentul (UE, Euroatom) Nr. 883/2013, va rugam sa informati OLAF de toate deciziile luate drept rezultat al acestei Recomandari, cit se poate de curind si in orice caz nu mai tirziu de 12 luni (repsectiv 24 August 2015). Aceste informari ii va permite OLAF sa monitorizeze rezultatele Recomandarii.

Investigatorul responsabil de monitorizare implementarii acestei Recomandari este Dl. Damien DESQUIENS, damien.desquiens@ec.europa.eu (OLAF, Unit A4). Daca aveti intrebari, va rugam sa nu ezitati sa contactati investigatorul care va va da orice asistenta necesara.” OLAF

Avind in vedere ca DNA refuza sa raspunda solicitarilor noastre legitime si legale, in calitatea de parte vatamata pe care o avem in dosarul 85/P/2011, la care se refera “Monitorizarea implementarii Recomandarilor”, consideram ca este de interes public ca OLAF si DNA sa raspunda urmatoarelor intrebari ce decurg din Raportul Final si Monitorizarea implementarii Recomandarilor :

Costuri ineligibile

Au fost recuperate de catre autoritatea contractanta a fondurilor nerambursabile Phare ADRBI (Regional Development Agency of Bucharest-Ilfov) sumele fraudate de RSC in valoare de EUR 8 486 ?

Ineligibilitatea RSC (companie intermediara Medist) sa primeasca fonduri UE

Avind in vedere faptul ca RSC nu se califica pentru obtinerea de fonduri UE Phare, Romania are obligatia sa ramburseze in intregime banii obtinuti fraudulos de RSC in valoare de EUR 50.000.

Au fost acesti bani rambursati de Romania in beneficiul UE DG-ELARG ?

Posibila piraterie software

“OLAF considera ca exista indicatii serioase ca programele pentru calculator (software) HIPOCRATE, AMBULANTA, CARE.NET si ARES.NET comercializate de RSC in cadrul operatiei finantate de fondurile nerabursabile primite nu au fost dezvoltate autonom (create) de RSC si este foarte probabil ca ele sa provina din pirateria platformei ISIS.NET creata de OMIS GROUP.

Avind in vedere ca aceste fapte se inscriu in competenta aplicarii Codului Penal Roman si a Legii Nr. 8/1996 care protejeaza drepturile de autor si drepturile conexe, OLAF considera ca este necesara o ancheta penala suplimentara desfasurata  in Romania in vederea confirmarii acestor serioase si probate banuieli.” OLAF

Banuielile OLAF sunt confirmate in urma mai multor expertize ORDA (singura autoritate in domeniul drepturilor de autor), care toate confirma pirateria incepind din 31 ianuarie 2005 pina in prezent.

DNA refuza sa accepte expertizele ORDA, incepind din anul 2005 (Dosar 216/P/2005) si accepta declaratiile neadevarate ale RSC (Microsoft) conform carora platformele Omnis apartin in fapt Microsoft care le-a oferit gratuit via Internet Gold Partenerului sau RSC. DNA a comunicat in repetate rinduri Comisiei UE aceste neadevaruri exhaustiv probate.

DNA accepta singurele probe legale si legitime (expertize ORDA) care probeaza pirateria, sau continua sa ii protejeze pe infractorii dovediti si sustinuti de Microsoft, si sa induca deliberat in eroare Comisia UE ?

“In cazul in care rezultatele investigatiilor in curs in Romania, vor confirma aceste banuieli, prezentarea facuta de beneficiarii fondurilor nerambursabile (Statul Roman, ARBI-Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov, RSC, Medist – Microsoft) in Anexa I a Contractului Phare nu va mai reflecta realitatea si va constitui afirmatii false (neadevarate) facute de beneficiar(i) in contraventie cu prevederile contractuale (Articolul 11(3) al Anexei II a Contractului Phare). In acest caz, conform Articol 18 (2) din Anexa II a Contractului Phare, autoritatea Contractanta urmeaza sa solicite rambursarea partiala sau totala a sumelor platite catre beneficiar(i). OLAF

La ce concluzii a ajus DNA in urma investigatiilor care dureaza de 10 (zece) ani, desi fraudele au fost dovedite si sunt vizibile incepind din Decembrie 2004 ?

Sunt corecte concluziile OLAF referitor la faptul ca DNA, Microsoft, RSC si altii induc in eroare cu buna stiinta (afirmatii false) autoritatile Comisiei UE si protejeaza in continuare un grup infractional astfel constituit de Microsoft incepind din anul 2000 (mita Banca Pictet – Cristian Sima) pina in present ?

Cu stima,

Dragos Riscanu