Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XIV “Bill Gates îşi continuă politicile expansioniste bazate pe corupţie şi propagandă” “Fără “încurajare” să reducă poluarea, India se va dezvolta în general greşit” – Bill Gates – WSJ, 30 Noiembrie 2015

multi_coruptiBill Gates is launching a multi-billion-dollar initiative to accelerate clean-energy research and development. Without incentives to go green, he says ” India will generally err on the side of development.” WSJ’s Bill Spindle reports.
http://www.wsj.com/articles/bill-gates-launches-energy-innovation-fund-at-paris-climate-conference-1448877338

Bill Gates insistă să “investească” în producători de energie “verde” în India şi China, după ce anul trecut a falimentat mai multe companii, printre care şi trei centrale electrice în Texas.

12 Feb 2014 – Optim Energy LLC, a Texas electric company owned by a Bill Gates investment fund, filed for Chapter 11 bankruptcy on Wednesday after piling up losses in a depressed power market. The company, which owns three power plants in eastern Texas, said in court documents it has been unable to reduce costs far enough to stem financial losses. http://www.reuters.com/article/2014/02/12/optimenergy-bankruptcy-idUSL2N0LH14M20140212

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Bill Gates lanseaza la Paris un fond de investitii in cercetare si de “incurajare” a unor tari la fel de corupte ca Romania (India, China, etc.) sa foloseasca tehnologii dezvoltate de mai multi investitori, printre care si Bill Gates, dupa ce de curind acesta a falimentat mai multe companii pe care le-a lansat in ultimii zece ani.

Banii fraudati din Romania si alte tari (India, China, Italia, Rusia, Pakistan, etc.) sunt acum investiti in proiecte identice cu proiectul Microsoft, bazat structural pe mita.

Bill Gates si Steve Ballmer considerau in anul 2000, impreuna cu Adrian Nastase, Dan Nica, George Maior si altii, ca Romania se va dezvolta pe un drum gresit daca nu fraudeaza si corupe impreuna cu Microsoft, care urma sa primeasca un monopol al pietei IT pentru infrastructura software (Windows) si un control ilegal si criminal (Siveco, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet etc.) al pietelor pentru alte produse si platforme software (ex. SaaS EAS/ERP Cloud).

Atit timp cit DNA-SRI refuza sa investigheze si sa colaboreze cu victimele Microsoft si continua sa protejeze “eco-sistemul” constituit de Microsoft in Romania, bazat pe politicile sale Evangheliste si metodele de frauda, plagiat, piraterie, crima cibernetica si coruptie, aceasta companie pradatoare, si fondatorii si principalii beneficiari, vor continua sa promoveze o imagine falsa a ceea ce reprezinta in fapt.

Kovesi – Coldea folosesc aceleasi metode propagandistice, pentru a proteja Microsoft si pe asociatii acesteia, si in primul rind pe ei insisi, pentru fapte ilegale deosebit de grave.

Mai ramine sa vina George Maior sa ne explice ca daca nu cumparam centrale electrice de la Bill Gates, ne vom dezvolta pe un drum gresit, pe care numai Micul Guccifer il va mai putea eventual indreapta, din puscarie din SUA.

Ce ironie, amindoi vor fi in SUA, unul Ambasador, recompensat pentru viziunea de mers pe drumul Microsoft, si altul in puscarie, si pentru ca a informat despre coruptia internationala practicata de protejatii Microsoft-Maior, respectiv RSC-Medist-Asesoft-Teamnet.

Noi nu am ajuns inca in puscarie (desi am fost de mai multe ori foarte aproape), pentru ca informam inca din 2004 despre crimele comise de grupul infractional mentionat, dar avind in vedere determinarea infractionala a DNA-SRI-Microsoft de a nu respecta nici o lege, suntem pregatiti si pentru aceasta evolutie logica (in logica DNA-SRI, care isi fac propria lege in logica organizatiilor criminale).

Vom reveni …