Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XI “SISTEMA – RADIOGRAFIE LA ZI”

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Din ce mai aflam de la cei care reprezinta SISTEMA (Udrea, Bica, Ghita, Sandu, Florica, Stan, Niro, Pinalti, etc), incepem sa intelegem mai bine cum functioneaza SISTEMA.

Presedintele nu are nici o putere

Presedintele nu are nici o putere, alta decit aceea de a urmari neputincios cum hotaririle secretizate luate in CSAT de Regimul Iliescu-Nastase in anii 2000, in numele securitatii nationale si a imbogatirii personale, sunt implementate cu mana de fier de SRI-DNA si alti “jucatori” agreati, pina in zilele noastre. Legea este incalcata deliberat de cei care au competenta sa o apere si sa o aplice.

Daca Presedintele suna la Procurorul General se considera o ingerinta criminala si tiranica asupra Justitiei, si Presedintele este suspendat de “fortele politice democratice”.

Daca Nastase si Tariceanu dau ordine Procurorului General si Ministrilor Justitiei, se considera o colaborare constructiva in vederea implementarii obiectivelor prioritare de integrare in NATO si UE.

Astfel incit orice ilegalitate, oricit de flagranta si/sau de grava, trebuie facuta sa para cit mai legala de catre DNA-SRI, pina la finalizarea inscenarii judiciare in cimpul tactic al Justitiei astfel controlate si manipulate.

A invoca si solicita respectarea LEGII, cind Microsoft si partenerii sai comit jaf si tilharie exhaustiv probate, echivaleaza cu un act de tradare nationala si declanseaza un intreg mecanism menit sa penalizeze exemplar orice critica – media, MAI, SRI, ORDA, DNA si multi altii actioneaza coordonat, cu maxima minutiozitate si eficienta, pentru a transforma crime abominabile in acte legale si pentru a transforma solicitari legitime in acte criminale. Astfel, sub “bagheta” SRI-DNA, infractori deosebit de periculosi devin victime inocente si victimele acestora sunt transformate in criminali “dovediti”.

DNA-SRI au TOATA PUTEREA !

Indiferent de ce stie si ce zice Presedintele, indiferent de ce zic si probeaza victimele SISTEMA, cei care decid in cimpul tactic pe cine sa execute si pe cine sa promoveze si premieze sunt SRI-DNA.

Legea pentru ei nu exista, Legea este ce vor ei sa fie si functioneaza dupa cum acestia dicteaza. Exista un interes “cosmetic” pentru pastrarea unei aparente de legalitate, dar multe dintre abuzuri se fac cu valoare de exemplu si de avertisment (FUD – Frica, Incertitudine, Dubiu) pentru cei care nu se supun SISTEMA. In fapt, DNA-SRI comit ceea ce este mai nou definit drept terorism “soft” si tortura psihica asupra celor care expun si critica SISTEMA.

MODUS OPERANDI

Parteneri Strategici

Microsoft-Siemens-EADS au venit la jaf in domeniul IT, Jonathan Scheele si Alessandro Buttice – Sergio Pilleri si altii au venit la jaf de fonduri UE (statii de epurare, gropi de gunoi, trafic cu benzina, etc.), Bechtel-Vinci si altii au venit la jaf de autostrazi, CIA a venit la inchiriat centre de detentie ilegale ca sa tortureze degeaba, si tot asa. Toti acestia sunt considerati Parteneri Strategici si sunt protejati ca atare de institutiile statului, respectiv sunt mai presus de lege.

“Falitii” nostri multimilionari

“Elitele” autohtone conduse de Nastase, Vintu, Tariceanu, Patriciu, Voiculescu, Nica, Vladescu, Ghita, Ponta, Socol, Dragan, Talpes, Stan si multi altii, s-au asociat si s-au luat la intrecere cu tilharii profesionisti veniti din toata lumea, ca sa afle si ei cine tilhareste mai mult si mai repede bugetul de stat, fonduri UE si alte companii private care nu fac parte din sistemul nomenklaturist, bazat pe relatii de familie si multa mita. Ghita a ajuns sa intre in conflict cu Microsoft referitor la cine fura mai mult. Ghita, ca un adevarat patriot, sau Microsoft, ca un venetic cotropitor si pradator. Se pare ca inca sunt la egal.

Concurs de Jaf si Tilharie

Presedintele primeste informatii corecte, referitor la acte grave de coruptie, pe cai personale. SRI, se supara ca ii este afectat monopolul pe informatii si ii trimite mesaje Elenei Udrea, prin “omul de casa” Sebastian Ghita, la fel cum ii trimite mesaje si lui Alina Bica, sa o atentioneze ca daca ilegalitatile sunt comise in interes national, sunt de fapt acte de vitejie, numai de Coldea si Kovesi intelese.

Companiile “protejate” cunosc statutul de imunitate si impunitate de care se bucura si actioneaza in consecinta, pina jaful devine cvasi-total. Nu se mai percep procentaje, se fura tot. Sute de milioane se duc, cel putin prin “domeniul IT”, la infractori deja legendari, Irina Socol, Claudiu Florica, Gabriel Sandu, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Bill Gates, Steve Ballmer, etc.

Cine are informatia, detine controlul – vorba lui Dan Nica “cine are codul sursa are puterea”.

Cind a inceput jaful institutional

Anul de gratie 2000 – Jaful institutional stiintific organizat (cel putin in cea mai corupta industrie din Romania “doemniul” IT), a inceput in anul 2000, odata cu mita data de Microsoft viitorului Guvern Adrian Nastase si instalarea lui Nastase la pirghiile puterii.

Diferenta dintre coruptia practicata inainte pe baza de mita sau/si procentaj din profit si noua coruptie, este ca Nastase, Bittner si altii au inceput sa preia procentaje din actionariatul companiilor astfel incit sa participe la jaf pe durata de viata a companiilor respective, pe care le promoveaza si protejeaza in functie de cit de mult au in actionariatul acestora (la vedere sau/si prin interpusi).

Asocierea dintre aceste entitati structural corupte si mari companii multinationale pradatoare (Microsoft-Siemens-EADS, etc.) au dus in timp la efectul pe care astazi unii il constata cu mirare, desi lucrurile sunt public cunoscute inca din anul 2001, si exhaustiv probate incepind din anul 2004 pina in prezent.

De ce SISTEMA s-a defectat

SISTEMA nu s-ar fi defectat niciodata daca nu interveneau americanii DoJ-FCPA.

La insistentele SUA, Germania a fost obligata in anul 2000 sa renunte la contabilizarea legala a mitei pe care companiile germane o dadeau pentru a cistiga avantaj competitional pe toate pietele, mai putin cele din SUA, unde a da mita este extrem de grav si penalitatile sunt foarte mari.

Siemens a decis sa nu respecte noul cadru legal astfel constituit si a continuat sa dea mita, atit direct pentru propriile afaceri (Grecia este un caz extrem de mita primita de la inalti functionari ai statului Grec, de la Siemens), cit si pentru companii cum este Microsoft, in cazul Romaniei si nu numai.

Autoritatile americane au identificat, in anul 2006, mai multe ilegalitati de coruptie comise de Siemens si au intervenit pentru a penaliza Siemens si pentru a ii obliga sa isi schimbe practicile comerciale. Siemens a decis sa colaboreze in cel mai exemplar mod cu putinta si au inceput propriile investigatii in retelele de coruptie pe care concernul le desfasura de ani de zile in intreaga lume, ajungind astfel la Claudiu Florica si alti angajati Siemens care au colaborat pentru a fi identificate toate conturile si tranzactiile folosite pentru a albi sute de milioane, si pentru a plati mita in numele Siemens, EADS si Microsoft.

Astfel, in anul 2011, DNA a primit din partea Siemens, si ulteriror din partea DoJ-FCPA, toate documentele referitor la mecanismele de albit bani si de coruptie practicate de Microsoft, EADS, Siemens, Profinet, Colina, Siveco etc.

In anul 2012, Cristian Sima a fugit in Elvetia, de unde a mai trimis si el mai multe documente referitor la tranzactii de albit bani si plati de coruptie, impreuna cu o carte “Marea Spovedanie” in care prezinta citeva detalii interesante pentru o mai buna intelegere a fenomenului SISTEMA.

Au urmat declaratii ale Elena Udrea, Alina Bica, Gabriel Sandu, Claudiu Florica si multi altii care fac ca SISTEMA sa inceapa sa functioneze in regim de avarie.

MONSTRUOASA COALITIE

Pentru a il parafraza pe Dan Tapalaga/Propaganda, nu o reprezinta alianta lui Traian Basescu cu forte “oculte” ale populismului, nationalismului, anti-imigratiei si anti-occidentale, MONSTRUOASA COALITIE, este determinata de polarizarea intre gruparile care se vor duce la puscarie, sunt la puscarie si cele care inca cred ca pot scapa de puscarie folosind aceleasi metode cu care au ajuns sa poata frauda incepind din anul 2000 pina in prezent : DNA-SRI.

DNA-SRI arbitreaza intre aceste grupari, in conditiile in care sunt santajati de cei care au “cotizati” multi ani la rind.

Traian Basescu se intreaba (si ne intrebam si noi) de ce isi permit Microsoft (DNA-SRI-Hotnews, etc) sa ne ia de prosti si/sau de naivi, cind fraudele comise de catre Microsoft si complicii acesteia (Gold Partners) sunt cunoscute de DNA-SRI inca din anul 2002 si probate din anul 2004.

Ghita, in incercarea de a scapa de puscarie, se asociaza si el acum, pe ultima suta de metri, celor care critica Microsoft si conducerea acestei companii si este bucuros ca Traian Basescu face publica o situatie pe care pina de curind a fost obligat sa o lase exclusiv pe mana profesionistilor de la DNA-SRI, cu rezultatele pe care le constatam.

MONSTRUOASA COALITIE, este constituita de cei ca Dan Tapalaga, care se prefac ca afla cu uimire ca in domeniul IT se fura TOT, nu pe procentaje ca in alte domenii, de Microsoft si de partenerii acestuia incepind din anul 2000 pina in prezent, si ca DNA-SRI-MAI stiu si ei acest lucru cam tot de atunci.

MONSTRUOASA COALITIE formata din DNA-SRI doreste sa arbitreze in continuare si sa duca la puscarie
criminali dovediti, doar selectiv, astfel incit cei care au protejat si incurajat SISTEMA sa scape si eventual sa beneficieze de gratitudinea Microsoft si a celor care inca il sustin politic.

DNA-SRI doresc sa inchida pe toata lumea (mai putin pe Microsoft), cu conditia sa nu ii intrebe nimeni ce au facut din momentul in care au fost informati de infractiuni exhaustiv probate legal, respectiv de Omnis incepind din anul 2004.

Exista intr-adevar o MONSTRUOASA COALITIE, condusa de Microsoft, dar ea nu este formata de Traian Basescu (care nu a putut sa faca nimic, ca nu el e DNA-SRI) si Sebastian Ghita (care a “cotizat” la SRI), ea este populata cu indivizi de tipul Dan Tapalaga si multi alti “analisti” platiti sa ne prosteasca in fata si in contul si beneficiul Kovesi-Coldea.