Geniul şi Muza în “Lumea IT-ului” = Kovesi şi Coldea + Ghiţă şi Socol + Sima şi Udrea + Niro şi Cocoş

multi_coruptiSĂ ÎNVĂŢĂM DE LA CEI MAI BINE INFORMAŢI

Cristian Sima – Marea Spovedanie – „Munca” si Tribut in Lumea IT

“Gabi Marin (Omnilogic) face plati pe conturile cifrate ale familiei Nastase sau ale principelui Dimitrie Sturdza.” pg. 313

“Lumea IT-ului a fost însa profund zdruncinata în timpul guvernarii Boc. Astia erau total dezorganizati, erau flamânzi, mult mai lacomi decât cei de dinainte si erau foarte multi decidenti. Când Gabi Marin s-a dus la Gabi Sandu, primul soc a fost ca i s-a cerut sa dea tribut si pentru afacerile în derulare facute cu fostul ministru Nica.”

Marin era profund revoltat si i-a spus noului ministru PDL: “Înteleg sa împartim ce muncim împreuna, dar ce am muncit cu altii ramâne asa!”. “Munca” însemna aranjarea licitatiilor, fixarea sinapselor si împartirea prazii. Evident ca s-a iscat un scandal monstru între Gabi Marin si Gabi Sandu.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Desi am infiintat prima companie privata de IT din Romania, in 1990, se pare ca nu am “Muncit” niciodata in “Lumea IT”, astfel populata de pradatori cum sunt Marin, Socol, Ghita, Vladescu, Artopolescu, Hotaran, finantata si educata de Microsoft (Evanghelism) si protejata de SRI, MAI si DNA.

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie strategia „Binomului DNA-SRI

„Ori de cate ori Kovesi se scoala cu fata la cearsaf, deoarece doar a visat ca-i sexy, iar Florian Coldea e suparat ca nu-i ies stelele de pe epoleti la numaratoare, vine un comunicat de arestare a Elenei Udrea… Perechea Florian Coldea-Codruta Kovesi m-ar aresta maine daca ar putea”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Si pe noi ne-ar aresta Maestre, si asta dupa ce intre timp ne-au distrus compania, reputatia, colegii, familiile si pe noi personal.

Cristian Sima – Marea Spovedanie – Mergeau Afacerile Struna

“Când Udrea afirma azi ca nu l-a cunoscut pe Gabi Marin, este perfect adevarat, cel putin pâna în 2012, când am plecat eu, tot sectorul din IT o înjura cu spume. Sunt convins ca Udrea împroasca si cu adevaruri si cu inventii, dar de aceasta afirmatie sunt absolut sigur.

În guvernarea Tariceanu, afacerile au mers la fel de bine, ba chiar mult mai bine decât pe vremea lui Nastase. Lumea IT-ului a fost însa profund zdruncinata în timpul guvernarii Boc. Astia erau total dezorganizati, erau flamânzi, mult mai lacomi decât cei de dinainte si erau foarte multi decidenti.” pg. 313

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Din ce ne spune Udrea, si nu stie Sima, “astia” erau foarte bine organizati si Cocos impreuna cu Coldea, Maior si Ghita, stiau foarte bine cum se distribuie mita primita de la Microsoft si altii, via Claudiu Florica dusmanul Irinei Socol partenera “impusa” lui Cristian Sima. Florica folosea conturile lui si nu pe ale lui Sima.

Cristian Sima – Marea Spovedanie – Destept dar Incontrolabil

“Irina Socol de la Siveco îmi este impusa actionar la Sibex. Apar în ecuatie Cabinetul de avocatura ZRP si, implicit, Catalin Predoiu. Prin el, ajung sa-l cunosc pe Daianu si apoi pe Coldea” pg. 318.

“La masa, eu, Predoiu, Daianu, Maior, Coldea. Predoiu a cerut întâlnirea pentru a le povesti ce se întîmpla daca euro va cadea sau daca se va sparge în doua, euro pentru bogati ( Germania, Olanda, Finlanda) si cel pentru saraci (Grecia, Portugalia, Italia, Spania). Se vehiculeaza chiar si ideea ca în cazul unui ”run” la bancile românesti, acestea ar putea fi aparate cu TAB-urile împotriva deponentilor care doresc sa-si retraga banii.

Coldea pare cel mai inteligent si respinge categoric aceasta solutie. La sfârsit, situatia ramâne la fel si nu se trage nicio concluzie. Dupa un timp, Predoiu îmi spune: Au zis ca esti destept, dar esti incontrolabil.

Maior e foarte sigur de sine, vorbeste putin si pune accentul pe institutiile statului care sunt pregatite” pg 12-13

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Coldea pare cel mai inteligent, la fel cum Kovesi pare cea mai sexy – de unde si titlul Geniul si Muza … in ceea ce il priveste pe Sima, au avut dreptate, Florica si Cocos sunt mult mai controlabili … si astia fac intelligence adica sunt Geniile Carpatilor si Muzeele lor )

Vom reveni …