SALVAŢI-L pe Cătălin Marius VARTIC Procuror Şef Serviciu DNA!
şi pe DNA din ghearele prădătorului Microsoft.
MICROSOFT moare dar nu se predă !
Trăiască EVANGHELISMUL veşnic !

multi_coruptiImigratia este „ADN-ul Americii”, construita prin valuri istorice de imigranti, a considerat vineri secretarul de stat John Kerry relateaza Agerpres citand AFP.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Daca imigratia este ADN-ul Americii, FUD (Frica Incertitudine Dubiu) – Terorism, este ADN-ul Microsoft si al asociatilor criminali ai acesteia.

Microsoft este producator expert in Spionaj Economic si Tehnologic, Frica, Incertitudine, Dubiu, Propaganda, Amenintari, Shantaj, Frauda, Piraterie, Plagiat, Crima Cibernetica, Manipulare, Coruptie, Albire de Bani, Crima Organizata si Terorism ! Faptul ca mai vinde si produse software, si mai nou hardware inventate si create de alte companii (Navision, Nokia, Omnis, etc.) este doar un efect minor al celor de mai sus.

Un martor “amenintat” sub acoperire de catre DNA, da decalratii despre ilegalitatile comise de Sebastian Ghita (doua plingeri penale amenintari cu moartea), Ovidiu Artopolescu (o plingere penala pentru amenintari cu moartea), Claudiu Florica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Valdescu si multi altii.

Catalin Marius VARTIC identifica sub amenintari ca Microsoft nu are nici o implicare in Scandalul Microsoft si ii comunica Procurorului Sef DNA descoperirile sale pe care aceasta le face publice. CINE IL AMENINTA PE CATALIN MARIUS VARTIC ?, raspunsul evident ar trebui sa fie : MICROSOFT. Dar avind in vedere puterea si influenta grupului infractional, pot fi mai multe surse de influentare a procurorilor, in beneficiul final tot al MICROSOFT.

Va aduceti aminte de Campania Salvati-l pe Nelu Neacsu ?

Persoana care a avut curajul sa il informeze pe George Maior in 2010 de infractiunile extrem de grave pe care Sebastian Ghita in asociere cu Sebastian Vladescu (RSC-Medist-Asesoft-Teamnet) le comiteau l-a Bruxelles si in Moldova, actiuni indeplinite cu succes – au fost suspendate platile pe sectorul IT pentru Romania de catre UE in Decembrie 2014.

Nelu Neacsu a fost obligat, in urma unor amenintari extrem de grave proferate convingator de Sebastian Ghita prin interpusi, sa retracteze, de o maniera ridicola si absurda, propriile afirmatii, de altfel bine documentate si probate ulterior de catre faptele comise de catre Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu.

Campania Salvati-l pe Catalin Marius VARTIC si DNA !

Se refera la faptul ca sub amenintari venite din partea celor mentionati, acesta retracteaza declaratiile martorilor si ei amenintati si protejati la rindul lor de catre DNA.

Pe DNA si pe Catalin Marius VARTIC cine ii protejeaza de furia f(m)uribunda a Microsoft – Siemens – EADS – Grupul de la Monaco si restul de criminali transpartinici?

Procurorul Sef DNA il citeaza pe Procurorul de Caz Marius Catalin VARTIC, si ne informeaza contrar marturiilor de la dosar, ca Microsoft nu are nici o implicare, ba chiar dimpotriva acesta ajuta DNA. Absurd, ridicol si extrem de similar cu reactia lui Nelu Neacsu in fata amenitarilor cu moarte aprimite din partea organizatiei criminale.

Procurorul Sef Serviciu Catalin Marius VARTIC, nu este un netrebnic corupt, asa cum am crezut pina deunazi (publicarea numelor din Mega dosarul Microsoft-Siemens-EADS-PNL-PD-L, etapa a doua etc.), este doar un om normal (nici un sindrom al eroului), terorizat, torturat psihic si debusolat de responsabilitatea de a confrunta organizatia criminala astfel prezentata de media conform marturiilor luate de DNA anul trecut, din care reiese ca Microsoft (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si altii) este asociata si cu Grupul de la Monaco (Calin Popescu Tariceanu – Leader Hightech, Sebastian Vladescu – RSC, Medist, Dan Andronic – EVZ, Dumitru Nicolae – mita Microsoft e.t.c.) si cu Claudiu Florica – Siemens, bun prieten cu Sebastian Ghita – Romania TV – Asesoft – Teamnet asociat cu Sebastian Vladescu – Ministru de Finante in operatiuni ilegale la Bruxelles, Moldova si alte destinatii si locatii.

SA IL SALVAM PE CATALIN MARIUS VARTIC ! si pe colegii acestuia de la DNA.

Nu DNA este “monstrul” care trebuie incriminat, dupa cum fac cei sus mentionati, mai mult sau mai putin discret, DNA si procurorii sai trebuie protejati de furia celor care nu mai vad in persepectiva lor “vizionara” putere si multe sute de milioane – vad ani grei de pushcarie pe care ii vor cistiga pe “merit” pentru dezastrul pe care le-au facut, in frunte cu MICROSOFT –SIEMENS – EADS.