Kovesi-Coldea: Vă bateţi joc de Ministerul de Interne şi de Spitalele MAI!
Percheziţii ar trebui făcute şi la Spitalele SRI – şi nu pentru adeverinţe de pensionare, PENTRU TRAFIC DE ORGANE şi ASASINAT LA COMANDĂ ! … Adrian Murea şi Cico Dumitrescu ştiu cel mai bine (şi nu numai ei), doar voi nu vreţi să ştiţi şi îi acoperiţi ca şi pe Microsoft şi asociaţii lor SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet.

multi_corupti„Percheziţii la spitale ale Ministerului de Interne:

Zeci de oameni duşi la audieri Poliţiştii bucureşteni efectuează, marţi, 13 percheziţii în Capitală, trei dintre acestea vizând sediile spitalelor Ministerului de Interne. Mai sunt vizate Spitalul Colentina şi Casa de Pensii a Sectorului 1, precum şi mai multe domicilii personale. Ancheta procurorilor vizează peste 50 de persoane care vor fi ridicate în baza unor mandate de aducere. Dosarul vizează, în total 155 de persoane care ar fi implicate în diferite fapte de corupţie legate de circuitul şpăgii în vederea obţinerii mai uşor şi mai devreme a dosarului de pensionare.”

http://www.stiripesurse.ro/perchezitii-la-spitale-ale-ministerului-de-interne-zeci-de-oameni-dusi-la-audieri_971255.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Spitalele MAI, SRI si multe altele sunt implicate incepind din anul 1989, luna Decembrie in mult mai multe si diverse activitati criminale mult mai grave decit niste banale adeverinte de pensionare – in acele locuri au fost omoriti oameni, au fost torturati oameni, au fost arse cadavre, au fost falsificate certificate medicale de impuscati, au fost ticluite probe, sunt traficate ilegal organe, sunt folosite programe plagiate impreuna cu Microsoft si sunt planificate asasinate “medicale” la comanda – toti angajatii respectivelor institutii care cunosc ce se intimpla acolo refuza sa fie diagnosticati si tratati de proprii colegi respectiv de doctori cum este Adrian Murea.

Vom reveni …