Kovesi – Coldea : Emil “Cico” Dumitrescu fură case, Microsoft fură soft şi voi ne furaţi timpul (viaţa), respectiv grupare infracţională multilateral dezvoltată de la crime împotriva umanităţii (dat cu bîta în cap pe stradă la comandă) pînă la jaf şi tîlhărie (dat cu pixu’ pe hîrtie într-o mare veselie) de sute de milioane de euro.

multi_coruptiPână în prezent, în acest dosar au fost puşi sub acuzare fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul director SRI Virgil Măgureanu, amiralul în rezervă Emil “Cico” Dumitrescu şi Cazimir Ionescu, ieri fiind chemat la Parchet şi fostul ministru al Apărării, Victor Athanasie Stănculescu, pentru a i se aduce la cunoştinţă că are calitatea de suspect.

http://www.secundatv.ro/social/dosarul-mineriada-nitu-cere-aviz-de-la-iohanis-pentru-cercetarea-lui-roman-voican-voiculescu-si-stanculescu-2055.html/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamnă Procuror Şef DNA Laura Codruţa Kovesi,

Va mai aduceti aminte de Dosarul 21/P/2006, in care Colonelul Adrian Murea fura case in tovarasie cu Amiralul Cico, dupa care le incendiau si dupa care faptele se prescriau la fel ca si in cazul Microsoft instrumentat de Dumneavoastra personal (Dosar 654/P/2011) si prescris de procuroarea Monica Loredana Pop.

Acum intelegeti ca favorizati un grup de criminali deosebit de periculos asociati cu Microsoft, care beneficiaza de binefacerile unor asasini profesionisti, pentru a isi executa exemplar competitia si pe toti cei care isi permit sa critice politicile si metodele Evangheliste practicate de acesata corporatie criminala ?

Microsoft este asociat cu Securistii lui Magureanu, Timofte si Maior care conduc si acum “din umbra” SRI, si cu asasinii lui Iliescu care inca conduc “din umbra” o societate infricosata de crimele pe care acestia le pot comite in continuare si in deplina impunitate garantata de Dumneavoastra tot “la comanda” lor.

Cine nu se supune, si cine nu participa la grupul de crima organizata finantat de Microsoft si altii este executat cu cele mai ticaloase metode ale Securitatii comuniste si ale Evanghelismului Microsoft.

In numele acestui grup si al Dumneavoastra personal, isi permite Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu sa ameninte cu moartea si sa faca dovada faptului ca este deasupra oricarei legi si ca organizatia criminala din care cu onor faceti parte ii sta mereu la dispozitie, atit lui cit si lui Cico si Murea … Kovesi vegheaza

Vom reveni …