Domnule Procuror Şef Serviciu DNA Cătălin Marius VARTIC:
“Este nevoie ca generalii implicaţi in Frauda EADS (Microsoft – Siemens) să ţină o conferinţă de presă. Dar să o facă în birourile DNA, cu degetele băgate în poligraf” – Mihai Pâlşu

multi_corupti„M-am întîlnit cu EADS” – Adrian Năstase

Primul palier, potrivit lui Năstase, este cel al „comisioanelor”. „Nu-mi propun să-l comentez. Se ocupă DNA de el. Si jurnalistii care primesc, „pe surse” diverse documente din dosar”, scrie fostul premier. http://www.stiripesurse.ro/adrian-nastase-detalii-despre-o-afacere-controversata-m-am-intalnit-cu-eads_969946.html

“Pe Net m-am intilnit cu Stafia lui Nastase. Era Neagra de suparare” – Mihai Palsu

“În curând am să public episodul patru din Frauda EADS, în care vorbesc tocmai despre importanţa ex-premierului Adrian Năstase în introducerea CORUPŢIEI Instituţionale în România. Fără documente “pe surse”.

Da, domnule Năstase, este nevoie ca generalii implicaţi în Frauda EADS să ţină o conferinţă de presă. Dar să o facă în birourile DNA, cu degetele băgate în poligraf, ca să aflăm şi noi cu ADEVĂRAT cum se dădeau ordinele în GIRMIFS, unde dumneavoastră eraţi preşedinte. “ Cât priveşte miştoul de autobază “cu rusii, cu chinezii, cu indienii” care să ne realizeze securizarea, vă descalifică sub bicicleta bărcii din care pescuiţi guvizi cu burta-n sus […] Moşneagul cu undiţa încovoiată ce se doreşte un bătrân politician versat şi bun cunoscător în ale satirei, în fapt, un eunuc al umorului…” http://www.nasul.tv/mihai-palsu-il-desfiinteaza-pe-nastase-si-ii-promite-cu-dedicatie-episodul-patru-din-frauda-eads-pe-net-m-am-intalnit-cu-stafia-lui-nastase-era-neagra-de-suparare/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Am citit si noi despre intilnirile galante pe care Nastase le are pe unde se duce, ultima data in Delta cu EADS, ca in Sardinia, Berlusconi e ocupat cu povestiri despre alti premieri, cu care manca sau nu inghetata, trimitea bijuterii, sau se faleau in averi furate, mostenite sau/si altfel dobindite (Nastase-Tiriac stiu mai multe). http://www.hotnews.ro/stiri-international-20507009-berlusconi-despre-sarkozy-cretin-arogant-agresiv.htm

Nastase manifesta o “incredere” suspecta in DNA, si o lipsa totala de incredere in mintea (e drept cea de pe urma) a romanilor.

Adica Nastase ne spune, verde in fata si cu maxima emfaza, ca nu conteaza cita mita tilharita (zeci de milioane, sute, mii ?) a luat el si ciracii lui din banii amaritilor de romani jefuiti pe fata, important e ca nu i-au luat rusii, chinezii, indienii, etc.

Important e ca i-au luat ei, niste “patrioti” adevarati, drept care trebuie sa le fim vesnic recunoscatori, pentru ca ei sunt cei care s-au sacrificat ca totusi sa nu dispara chiar tot, si sa mai apara si cite o schela “Eiffel” prin pustietatile mirificei Delte (situata de fapt inafara Spatiului Schengen), nu de alta dar se mai uita si Evropa peste gard, e drept ca doar asa cu un sigur ochi, ca parandaratul era 50%.

De fapt trebuie sa apreciem faptul ca nu au luat ei singuri chiar toti banii, au mai dat cu generozitate si la altii amariti de miliardari (Bill Gates, Steve Ballmer, etc.).

Nastase continua in spiritul de basculantist erudit, sa prezinte paliere politice si tehnice pe care DNA in asociere cu jurnalisti dezinformati “pe surse” nu le pot pricepe, astfel incit sa-i cinte niste osanale ca pe vremea PNA, Dan Nica, Silvio Berlusconi, Steve Ballmer, Gerhard Schroder, si cu cine mai facea el minuni pe diferite paliere, cind miliardu’ pentru el era cit nici o bere inghetata.

Poate afla si DNA intr-un glorios sfirsit, de ce trebuie sa il lecturam inca pe Nastase dupa atita amar de vreme, cind toata lumea stie o mica parte din cit a furat si distrus Nastase si Tariceanu si camarilele lor, si este indeajuns, daca sunt tratati egal cu semenii lor sa se duca la puscharie pe vecie… dar ei tot scrie (sic).

Domnu’ VARTIC bagati-le degetele la poligraf, pina nu uita, ca au ajuns toti batrini de cind fura si mint, sau/si se prescrie tradarea de tara, asa cum se prescrie coruptia cind e facuta de Microsoft, SRI, MAI si altii.