Kovesi Coldea : L-aţi “luat” pe Vlad Moisescu,“Locotenentul” lui Tăriceanu (un fel de Nash cu portjartiere), care acum vă acuză că sunteţi autişti şi că nu mai luaţi comenzi de la grupul său de crimă organizată, aşa cum faceţi de cînd se ştie Tăriceanu, în politica tîlhăriei şi jafului în asociere cu Microsoft-Siemens-EADS şi mulţi alţii.

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_vartic„Fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, precum şi Costin Berevoianu, fost consilier personal al lui Sorin Oprescu, au fost reținuți de DNA în dosarul privind Apa Nova!

Ei au fost audiați de procurorii DNA Ploiești, iar mâine vor fi prezentați în fața magistraților cu cerere de arestare preventivă.

Vlad Moisescu a fost reținut în dosarul de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă în care procurorii anticorupţie au ridicat documente de la Apa Nova Bucureşti, Primăria sectorului 1 şi Primăria Capitalei. El mai este urmărit penal sub control judiciar în dosarul primarului sectorului 1 Andrei Chiliman, care este instrumentat tot de DNA Ploieşti.”

„Ceea ce mă preocupă este ca, încet-încet, să nu ajungem să considerăm că statul de drept este în final arhitectura instituţională pe tot ceea ce înseamnă elementul de forţă, ci mai degrabă să avem în vedere, aşa cum este într-o democraţie liberală, ca statul de drept să fie alcătuit şi consolidat pe baza instituţiilor care pot să apere drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor”, a subliniat Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a criticat activitatea CSM, ca reprezentant al puterii judecătoreşti, arătând că „orice afirmaţie este considerată un atentat la independenţa Justiţiei şi de aici decurge şi comportamentul lor, care este unul autist”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ciorapene ceea ce trebuie sa te preocupe este ca incet incet te vei duce la bulau impreuna cu toti asociatii tai, care nu sunt deja la bulau sau nu au dat, mai mult sau mai putin real,  coltul cel vesnic.

Moisescu iti era ca un frate si te servea la toti nasturii … ce te faci amu’ ca te deschide la prohap la toti nasturii si o sa te vada lumea asa cum esti … o putza bleaga (fara monturi – dar cu SPP), mincinoasa, ticaloasa si pitzifelnica … hai sictir cu autistii si locotenentii tai cu tot !

Vom reveni