OLAF ÎNCALCĂ DECIZIILE CEDO ŞI DEZINFORMEAZĂ DNA ŞI COMISIA UE!

junker_barroso_scheele_rehn_buttice_kessler_nastase_ballmer_tariceanu_gates_horaran_arto_paun_tulusStimate Domnule Procuror DNA Şef Secţie 2, Claudiu Dumitrescu,

Vă solicităm să luaţi la cunoştinţă Notificarea Formală trimisă Comisiei UE, referitor la încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului şi a deciziilor CEDO de către OLAF, în vederea dezinformării deliberate a Comisiei UE, a DNA şi a altor instituţii.

OLAF şi înalţi funcţionari UE corupţi, sunt asociaţi începînd din anul 2005 cu Microsoft şi partenerii acesteia RSC – Teamnet şi multi alţii în vederea comiterii unor infracţiuni deosebit de grave împotriva securitătii naţionale şi a intereselor şi finanţelor UE.

OLAF, sub pretextul impunerii legii şi a protejării intereselor şi finanţelor plătitorilor de taxe din UE, participă la acte ilegale de fraudă şi de dezinformare a Comisiei UE, în vederea acoperirii fraudelor comise în asociere cu infractori deosebit de periculoşi.

Microsoft, sub pretextul luptei împotriva pirateriei şi crimei cibernetice, comite piraterie şi crimă cibernetică în asociere cu politicieni corupţi şi înalţi funcţionari UE.

Giovanni Kessler ne acuză de promovarea unor teorii conspiraţioniste, în timp ce OLAF anchetează în secret pentru a proteja fraudele comise de înalţi birocraţi UE corupţi.

Concluziile sale, bazate pe mai multe ticluiri de probe şi pe interpretări deliberat eronate sau/şi incomplete, sunt impuse DNA, în aceeaşi manieră în care Sebastian Vlădescu şi Jonathan Scheele impuneau DNA concluziile la care Irirnel Păun şi alţi procurori aveau obligaţia ilegală să ajungă : “Fapta nu s-a comis, Omnis încalcă mai multe legi”.

Vom reveni referitor la înscenările judiciare continue pe care OLAF le promovează de un deceniu, astfel încît Dumneavoastră să puteţi evita situaţia pe care predecesorii Dumneavoastră nu au putut să o evite. Dacă e ordin politic de la UE, nu se discută !

Avem convingerea, pe care încercăm să o probăm în cadrul demersurilor juridice pe care urmează să le facem la Luxemburg, că “modus operandi” folosit de Microsoft (via Siemens) în România, în baza politicilor sale Evangheliste, a fost folosit şi la nivelul Comisiei UE, unde persoane corupte au primit mită.

În acest context, persoane corupte, cum sunt Jonathan Scheele, Alesandro Buttice şi alţii, au reuşit performanţa să primească mita generată de Microsoft, pentru a proteja şi promova infracţiunile deosebit de profitabile comise de Microsoft şi partenerii săi, atît în România, cît şi la Bruxelles.

Avem convingerea că serviciile “intelligence” americane FBI, CIA şi altele cunosc foarte bine situaţia, drept care facem apel şi la aceste resurse de informaţii în vederea demontării acestor reţele infracţionale deosebit de periculoase de tip mafiot, chiar dacă acestea operează de la Bruxelles sub nume preţioase, cum este şi OLAF.

DNA a fost şi continuă să fie pus în situaţia de a nu putea aplica legea datorită presiunilor politice şi nu numai, pe care Microsoft, UE, OLAF şi partenerii acestora le fac pentru a acoperi fraude extrem de grave şi de flagrante comise în asociere cu politicieni corupţi.

Vă ataşăm versiunea originală în limba engleză, precum şi traducerea în limba maternă, a Notificării Formale adresate Comisiei UE.

Vom reveni cu informaţii suplimentare, astfel încît să ne aducem aportul în continuare la eforturile pe care DNA şi OLAF le fac începînd din anul 2005 pentru aflarea adevărului (evident şi probat din 31 Ianuarie 2005) şi îndeplinirea actului de justiţie.

„Justice delayed is justice denied”

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu


Omnis Group – European Commission, notification Omnis Group – European Commission, notificare