Kovesi Coldea : Ruşii vor bea şampanie în cinstea lui Ponta ! dar cine plăteşte nota ? “I think only Russia will open the champagne bottles if Romania will be in long political crisis” spune Ponta în The Guardian pe 9 Iunie 2015

kovesi_ponta_tariceanu_coldea_arto_vartic_bulgaruCatalin Voicu si Marian Vanghelie amenintau ca aduc sute de mii de oameni in Bucuresti si ca vor face “guerrilla urbana” dupa cum era deja obisnuit Catalin Voicu din Decembrie 1989 – sunt amindoi la puscarie.

Calin Popescu Taricenau dorea sa ne tradam partenerii NATO si ameninta si el cu pericolul instabilitatii politice daca se mai iau procurorii de el si de acolitii lui. Taricenau e inca liber desi are dosare clare de coruptie trafic de influenta si alte ilegalitati.

Vasile Blaga baga mina in mita Microsoft-Siemens-EADS si face lanturi umane pe caldura sa-i bata soarele in cap pe saracii oameni ca parca nu ii bate destul soarta. Blaga e si el foarte liber sa se bata pentru ciolan si reglari de conturi mafiote.

Victor Ponta se crede buricul geostrategic al pamintului si uita ca nu el a facut Romania, drept care crede ca programul de bautura al Rusilor este functie de poantele sale ridicole.

Livia Stanciu ne spune doct ca in Romania incepind de ieri cetatenii nu mai sunt egali in fata legii, de parca noi nu stiam ca nu au fost niciodata, respectiv cu cit esti mai prim ministru cu atit esti mai imun, exceptie un pic Nastase care a fost mult prea prim ministru in crima organizata.

Deci Ponta si Tariceanu ameninta/santajeaza partenerii Romaniei cu o prelungita criza politica, in sensul in care daca nu ne lasati sa furam si sa raminem cocotati deasupra legii, urmeaza sa ne dam cu Rusii, ca alt mijoloc de shantaj nu mai avem si nu dorim sa renuntam la sistemul ticalosit pe care l-am construit atit de greu in atita amar (pentru noi) de vreme cu atita migala si atiti parteneri de mare nadejde (Microsoft – Siemens – EADS).

Ponta este convins ca daca el nu mai este lasat sa fure Putin nu mai bea de suparare si daca este lasat sa fure va umbla Putin numai beat de fericire sau invers, de parca ii mai pasa cuiva de Ponta, acest Grossman al minciunilor prostesti, un fel de Tariceanu in devenire … ii mai lipsesc citeva sotii (sexul nu mai conteaza) si e si asta rezolvata … ideal ar fi intr-un loc in care potentialele sotii indiferent de sex abunda.

Intrebarea pe care o punem Binomului Kovesi Coldea este cine achita nota de plata la sampanie si alte mizilicuri … atit timp cit Ponta, Tariceanu, Blaga si multi altii stau liberi juridic si de orice fel de inhibitii geostrategice

vom reveni …


“I think only Russia will open the champagne bottles if Romania will be in long political crisis” spune Ponta in The Guardian pe 9 Iunie 2015

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/09/victor-ponta-says-he-would-face-court-as-romanian-mps-uphold-immunity