Kovesi Coldea : “Dosare precum Microsoft, EADS, Darius Vâlcov, Alina Bica, Elena Udrea, Horia Georgescu dezvăluie că banii obţinuţi din Microsoft, din EADS, din afacerile lui Vâlcov, din Restituiri au mers la Vasile Blaga care i-a folosit ca bani negri în campaniile electorale ale PDL”.

kovesi_blaga_coldea_arto_vartic_hotaran_pop_arto_cori“Vă mai amintiţi?

Spre stupoarea oamenilor cinstiţi, Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Dragoş Stan, moriştile care au primit banii din Microsoft, ca şi Stelian Gheorghe, morişca din Afacerea ARNP au fost lăsaţi în libertate. De Binomul SRI-DNA.

Cu bani cu tot.

De ce?

Pentru ca Vasile Blaga să aibă acum bani pentru a aduce din ţară mii de oameni cu autocarele.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dar de Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Dan Nica, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Varujan Vosganian, Varujan Pambuccian, Irina Socol, Liviu Dragan, si alti zeci de ministri si secretari de stat si de umblat pe la Monaco, Dubai si Geneva, de Blejnar, Marta, si multi altii a mai auzit cineva ? … doar Kovesi si Coldea … care pastreaza tacerea de aur si de euro …

Se lucreaza sustinut la Microsoft si EADS incepind de prin 2011 si se va lucra si mai sustinut pina se prescriu faptele si dispar toti banii.

Daca Tender si Iancu iau cu zecile de ani pentru niste zeci de milioane, cit trebuie sa ia Microsoft – Siemens – EADS si angajatii lor corupti pentru niste sute de milioane …

Dar cei care au actionat in complicitate cruciala la comiterea infractiunilor si acum dau lectii de democratie si guvernare, respectiv Ponta, Tariceanu, Blaga si multi altii ?

Nu credem ca Blaga scoate oamenii in strada cu banii furati deFlorica, Pescariu, Artopolescu si altii din fonduri publice via Microsoft.

Oamenii vor iesi in strada pe gratis sa scape si de Ponta si de Tariceanu si de Blaga.

Nu stim ce vor face cind vor ramine doar cu Kovesi si Coldea … atunci sa vezi democratie de propaganda, daca acum vedem democratie de cleptomanie.


Cu ce bani aduce Vasile Blaga mii de oameni la Bucureşti? Cu banii negri din Afacerile de corupţie Microsoft, EADS şi ANRP!

Ion Cristoiu, Gîndul de marţi, 9 iunie 2015

Ziua de duminică, 7 iunie 2015, m-a convins încă o dată că Sloganul Un altfel de a face politică, slogan cu care Raţa mecanică a fost instalată la Cotroceni de către Sistem, a fost o nouă păcăleală a amărîtului ăsta de popor care tot aşteaptă, ca lingurarii lui Creangă pe Nică a lui Ştefan a Petrei cu mîncarea, Făt Frumosul politruc în stare să-i aducă şi o politică pentru cetăţeni şi nu pentru nomenclatură.

Duminică 7 iunie 2015, PNL, zis şi Partidul Meu al lui Klaus Iohannis, a organizat o conferinţă de presă extraordinară pentru a cere demisia lui Victor Ponta.

Lîngă Alina Gorghiu, numai gura de ea, a apărut nimeni altul decît Vasile Blaga.

Vasile Blaga a zis, în esenţă, două chestii:

  1. Victor Ponta, penalul, să-şi dea urgent demisia.
  2. PNL, prin el, va aduce din ţară mii de oameni cu autocarele pentru a cere demisia Guvernului şi parvenirea la Putere a Partidului Meu al lui Klaus Iohannis.

Că Alina Gorghiu să ceară demisia lui Victor Ponta, pentru c-a fost pus sub urmărire penală, mai înţeleg. Oricît de nesuferită mi-ar fi această Elena Udrea nesărată, mi-e greu s-o cred coruptă.

La fel, dacă la masa prezidiului s-ar fi aflat şi alte persoane pe care nu le sufăr, dar despre care nu cred că sunt corupte – Monica Macovei, Eugen Tomac – aş fi înţeles.

Dar să ceară Vasile Blaga demisia lui Victor Ponta pentru că DNA a început urmărirea penală mi s-a părut cea mai mare mizerie a Regimului Klaus Iohannis venit la putere cu angajamentul unui altfel de a face politică.

Vasile Blaga are ginerele băgat la zdup pentru că a fost o puşculiţă pentru el, Vasile Blaga.

Împotriva lui Vasile Blaga sunt strînse la DNA o camionetă de denunţuri.

Hîrtie cu care se şterge la fund Binomul SRI-DNA.

Împotriva lui Vasile Blaga s-au scris vagoane de articole care-l denunţă drept corupt.

Hîrtie cu care se şterge la fund Raţa mecanică Klaus Iohannis.

Dosare precum Microsoft, EADS, Darius Vâlcov, Alina Bica, Elena Udrea, Horia Georgescu dezvăluie că banii obţinuţi din Microsoft, din EADS, din afacerile lui Vâlcov, din Restituiri au mers la Vasile Blaga care i-a folosit ca bani negri în campaniile electorale ale PDL.

Că Vasile Blaga se bucură de protecţia Binomului SRI-DNA înţeleg.

Se numără printre autorii Diversiunii care a instalat la Cotroceni Raţa mecanică.

Dar ca Vasile Blaga, puşcăriabil oriunde în lumea asta, unde nu conduce ditamai ţara Binomul SRI-DNA să aibă neruşinarea de a ieşi în public şi de a cere demisia penalului Victor Ponta, asta mi se pare prea de tot.

Chiar şi în România lucrului bine ciordit.

Nu spun că Vasile Blaga trebuia să fie înhăţat de mult. Am fost şi rămîn un adversar al cătuşelor.

Dar ca într-o asemenea împrejurare, cînd vine vorba de a acuza un alt politician de corupţie, Vasile Blaga să si fost mult mai discret, să se fi ascuns dracului, da, asta spun că trebuia.

Cît despre aducerea militanţilor din ţară cu autocarele într-un soi de mineriadă PDL-istă, dincolo de revenirea la aberaţiile FSN-iste de pe vremea matusalemicului Vasile Blaga, nu pot decît să remarc un lucru:

În mai multe editoriale anterioare, am observat grija nemărginită a Binomului SRI-DNA ca moriştile de bani negri ai PDL să rămînă intacte.

Vă mai amintiţi?

Spre stupoarea oamenilor cinstiţi, Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Dragoş Stan, moriştile care au primit banii din Microsoft, ca şi Stelian Gheorghe, morişca din Afacerea ARNP au fost lăsaţi în libertate. De Binomul SRI-DNA.

Cu bani cu tot.

De ce?

Pentru ca Vasile Blaga să aibă cum bani pentru a aduce din ţară mii de oameni cu autocarele.