Kovesi Coldea : Mariana Rarinca, Elena Udrea, Alina Bica si multe(i) altele(ii) continua sa creada in justitie si in SRI … terorizati fiind si cu frica de moarte in suflet.

kovesi_rarinca_vartic_arto_moraru_coriCazul Mariana Rarinca este, cel putin pina in prezent, cea mai buna ilustrare a “modus operandi” folosit de curajoasa Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea si altii, pentru a teroriza cu titlu de “exemplu” judecatori, avocati, victime si vinovati, asta cind nu transforma vinovatii in victime si invers, functie de interesele pe care acestia le au.

Livia Stanciu este pe aceleasi “baricade” cu Kovesi, ele la rindul lor fiind “cimpul tactic” din care Dumbrava, care impreuna cu SRI care nici ei nu mai sunt “naivi”, nu mai ies pina cind rezultatele scontate nu sunt obtinute de la inceput pina la sfirsit, respectiv de la inscenari judiciare, provocari, santaj si amenintari pina la decizia LOR definitiva.

Ei sunt JUSTITIA ! ei detin ilegal PUTEREA absoluta, si noi toti trebuie sa intelegem si sa acceptam aceasta realitate, daca nu vrem sa devenim la rindul nostru exemple.

Puterea exemplului este deosebit de importanta, astfel incit cei care ajung sa isi ceara vreun drept, de la sume de 2.000 de euro (Rarinca) pina la prejudicii mult mai mari sunt folositi drept exemplu al determinarii grupului mentionat (si extins) de a isi impune valoarea principiului, indiferent de sumele sau motivele cazului in sine : Noi suntem PUTEREA, noi DICTAM, restul nu conteaza si veti ajunge sa pierdeti tot, si sa traiti cu frica mortii in suflet.

Nu era oare mai simplu ca Stanciu sa isi plateasca nenorocita de datorie la o femeie care a slugarit-o cu cinste 12 ani ? Cu mici “exceptii” (Rarinca, Udrea, Bica), sistemul functioneaza perfect.

Se lucreaza cu maxima celeritate (sau maxima blocare a dosarelor, numerotari noi, disjungeri si conexari, tergiversari si manipulari, etc.), in forta, cu provocari si teroare permanenta, astfel incit orice critic si/sau oponent al sistemului sa devina un exemplu de ce se intimpla, ca regula, cu toti cei care indraznesc sa demaste nelegiuirile, jaful, coruptia, crima organizata si terorismul practicat de cei care sunt asociati sistemului.

In citeva ore DNA deschide dosar penal pentru Rarinca si in citeva zile este bagata in puscarie, dupa ce sunt aplicate “profesional”, provocari, perchezitii inutile (ridicole – “unde e faxul ?“) si alte presiuni demne de organizatii mafiote, si nu de institutii ale unui stat cit de cit normal, in timp ce aceleasi metode sunt folosite pentru a proteja crime evidente timp de zeci de ani.

Democratia propagandistica promovata cu asiduitate de Binomul Kovesi Coldea incepe sa dea semne de istoveala. “Este imposibil sa ii prostesti pe toti tot timpul” spunea Lincoln, avem motive temeinice sa suspectam ca cei mentionati l-ar fi citit.

Unde au disparut marii suspecti din dosarele Microsoft – Siemens – EADS si altele, pe care SRI si DNA ii urmareste si investigheaza din timpuri imemoriale …

Au marii conducatori vremelnici si teroristi ai tarii motive sa se teama, asemenea lui Stanciu, pentru imaginea (si libertatea) lor, dupa ani intregi de facut dreptatea Microsoft Siemens EADS si a mafiilor lor?

Striga Tariceanu si altii dupa lege si dreptate, ca sa nu ajunga si ei sa dea socoteala de jaful de sute de milioane facut in cirdasie cu cei mentionati ?

Imaginea este vitala intr-o democratie propagandistica, unde vinovatii devin victime si victimele sunt terorizate de catre cei care sunt platiti sa ne apere, dar care ajung sa fie mai bine platiti, de organizatii criminale internationale, sa ne distruga.

Din punct de vedere mediatic, eroii nostri astfel impusi sunt Stanciu, Kovesi, Coldea, Dumbrava si altii, indiferent de crimele pe care acestia le comit la vedere, ziua-n amiaza mare. Teroristi suntem noi cei care le probam si le demascam crimele oribile, de cele mai multe ori motivate si/sau comise cu mijloace primitive si ridicole (vezi cazurile mentionate, si in curind si altele).

… vom reveni