Kovesi nu ne lasa, asta e si tara mea ! Esti cea mai curajoasa, esti cea mai influenta si nu vrei sa fii Presedinta niciodata … iar minti Lulutzo ? … cit plateste Microsoft sa ai numai calitati, si ei niciuna, in propriul dosar ?

kovesi-melinda-bulgaru-pop-cori… cred ca nu vrei sa te duci la Târgşor unde iti este locul …Mata Hari de Romania ne vrajeste cu talent mistic a la Mircea Eliade (Sarpele, La Ţiganci, etc.)

”Indiferent de speculatiile si de presiunile care se fac in spatiul public, ritmul sustinut pe care-l au procurorii va continua” „Nu imi doresc sa ocup pozitia de presedinte al Romaniei, nu doresc sa candidez nici in 2016, nici altadata, pentru a ocupa aceasta pozitie”, a afirmat sefa DNA.

Cea mai curajoasa femeie din Romania a devenit si cea mai influenta, in aceeasi grupa cu alte influente pe care le ancheteaza (Softwin Mariuca Talpes etc.), sau/si se face ca urmeaza, desi … ritmul sustinut de manipulari judiciare si mediatice va continua, ne asigura Lulutza.

Daca ar fi Presedinta, ar trebui sa-si puna “o intrebare: cum de au stat atatia ani in spatiul public si nu a venit nimeni sa verifice aceste chestiuni? Bine ca se intampla si acum in ceasul al 12-lea. Aceasta faza intensa de lupta e urata, e foarte urata, iese la suprafata tot ce a fost si este mai rau si mai urat in poltica, dar va asigur ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine”.

Chiar asa, desi ceasul este foarte defazat, ca a trecut demult de al 12-lea si a rams tot pe “politie politica”, ce facea Lulutza in tot acest deceniu, de isi doreste Microsoft sa plateasca pe toata lumea sa zica Lulutza, cea curajoasa si importanta, ca ei nu au nicio calitate in dosarul Microsoft ?

„Pot să vă zic că DNA are propriul serviciu tehnic prin care îşi poate realiza interceptările, nu în toate cazurile interceptările pe care noi le facem, le facem prin intermediul Serviciului Român de Informaţii, probabil este un element care nu se cunoaşte foarte bine în public.”, a spus procurorul-șef al DNA.

Lulutza face politica, face spionaj, face legi si face si mishto de noi toti.

Tare Lulutza asta a noastra, care numai Presedinta nu vrea sa ne fie ? … de ce oare ne lasa tot la fel de prosti cum ne-a gasit impreuna cu Microsoft, Maior, Coldea, Blaga si etc.

„Kovesi a minitit repetat in aceasta seara. A accepta ce a facut in anii trecuti ar insemna ca trebuie sa isi dea si demisia. Incearca sa isi reabiliteze numele in aceasta noua era a sa. Kovesi si Parchetele in acesti ani de explozie a coruptiei – parchetele au fost partase la explozia coruptiei, asta o demonstreaza chiar stenogramele folosite acum in dosare care dateaza din 2009. Parchetele puteau impiedica exarcerbarea coruptiei. Inteleg ca nu poate sa vina sa spuna – ‘am fost sclavul unui sistem'”, a spus Oana Stancu

Kovesi nu a fost sclava niciunui sistem, Kovesi este SISTEMUL, noi toti, inclusiv procurorii din subordinea ei (adica toti), suntem sclavii sistemului lui Kovesi, ca SRI si alte institutii competente, inclusiv Tribunale, nu pot face nimic, nici in aval, nici in amonte, fara probele ticluite, falsificate, fabricate, retinute, tergiversate de Kovesi.

Kovesi a servit infractori notorii, cum este Tariceanu, care acum ii spune mai cifrat, vezi ca te iau cu mine daca te iei de noi cei care te-am incalzit la sinul nostru, sarpe ce esti : Șefa DNA nu trebuie să ne dea nouă ordine! Kovesi nu dă indicații Parlamentului. Acțiunile DNA le dau unora impresia unor vendete, unor răfuieli între clanuri.

Doamna Kovesi face o confuzie. […] Abordarea nu e una individuală a mea, ci una democratică și europeană care pune pe primul plan libertățile cetățeanului. Parlamentarii nu au imunitate decât pentru declarații politice. Că nu-i convine doamnei Kovesi, acum (..) știți, așa cum noi respectăm deciziile altor instituții, așa trebuie să respecte și justiția.”, a spus Tăriceanu la B1 TV.

Deci justitia trebuie sa faca ce vrea Tariceanu, ca acum e cam tirziu sa se trezeasca Kovesi sa faca ordine in ravaseala de a creat-o tot ea, timp de de zece ani, cu maxim curaj si influenta, si trafic de influenta.

Kovesi nu face numai politica, spionaj si inscenari judiciare, ea face si contabilitate selectiva „Eu pot să răspund pentru ce am făcut în ultimii doi ani, de când conduc Direcția Națională Anticorupție.” Ce frageda este Lulutza, doar doi ani ? dar restul de vreo opt ani in care a dat Rezolutii peste Rezolutii pentru protejarea unor infractori deosebit de periculosi, in frunte cu Microsoft, unde s-au dus ?

„Sunt situații în care dosarele au fost înregistrate în DNA în anii anteriori și s-a lucrat pentru a se strânge probele necesare în vederea luării unor măsuri preventive” si s-a lucrat timp de un deceniu, pina au intervenit prescrieri si exonerari semnate de Kovesi si implementate de „sclavii”ei, Monica Pop si altii.

„Acest lucru poate fi dovedit oricând cu cifre și cu date statistice. Aș vrea să vă dau un singur exemplu: în 2014 s-au făcut 12 cereri de urmărire penală față de miniștri și foști miniștri și s-au cerut nouă avize de arestare preventivă pentru parlamentari. Nu putem să spunem că nu s-au făcut dosare cu persoane importante în 2014 sau în 2013. Deci statisticile infirmă aceste susțineri”, a spus Codruța Kovesi, procuror general al Direcției Naționale Anticorupție, la emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24.

Cum ziceam, Lulutza este invatata sa se ascunda si sa ne minta dupa date statistice, care nu numai ca nu spun nimic, dar sunt o insulta directa la inteligenta oricui, mai putin a Lulutzei.

„Vă vine să credeți?  Livia Stanciu și Codruța Kovesi recunosc public relația stalinistă dintre procurorii DNA  și judecătorii Î.C.C.J.  Ce propun procurorii îndeplinesc pe loc judecătorii. Sub lumina care vine, ca de la Răsărit, de la SRI!” Ion Cristoiu

Da Maestre ! ne vine, nu ne vine, dar nu avem incotro, suntem sclavii lui Kovesi si a sistemului pe care il pastoreste cu vehementa, dementa, influenta si foarte mult curaj.

Traiasca uniunea de nezdruncinat dintre Kovesi si Microsoft ! URAAA ! URAAA !