Kovesi Coldea se aude ? ”Si in justitie, si in procuratura, ca si in politica, sunt oameni corupti”, care mint, batjocoresc, din interese care le apartin si se insala ca ii mai iau SUA in brate si le mai dau mandate

obama-bush-maior-coldea-ballmer-gates”Aceste institutii au prea multa putere, nu sunt sub control, aresteaza si batjocoresc din interese care le apartin trebuie adusi sub control.  Aceste institutii nu trebuie sa faca exercitii de imagine sau de numire a unora in functii. Liderii justitiei latra si ar trebui sa se uite in ograda lor”, a declarat fostul presedinte.

El a adaugat ca ii este scarba de unii lideri din Justitie care se duc cu jalba la Bruxelles, mintind ca nu sunt sprijiniti in tara.

”Se duc unii procurori la Bruxelles si spun ca nu ii ajuta nimeni in Romania, ca numai ambasadele straine fac asta. Este o minciuna, acesti lideri ai justitiei cred ca vor obtine un nou mandat de la ambasade. Se inseala”, a comentat Traian Basescu, referindu-se la Laura Codruta Kovesi, adaugand ca ”Si in justitie si in procuratura, ca si in politica, sunt oameni corupti”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi Coldea, la fel ca majoritatea celor care au crezut ca daca vor calca legea la comanda unor interese ilegitime si criminale vor beneficia tot restul vietii lor de recunostinta si protectia acestora, nu le vine sa creada ca vor trebui sa dea socoteala in fata legii pentru crimele comise.

Nu mai ginditi ca securistii si corporatistii la care slugariti, luati exemplu de la Obama, caruia oricit de greu i-a fost sa recunoasca, in numele valorilor reale pe care este construita cea mai puternica democratie din lume, ca CIA a torturat degeaba si a incalcat legea, astfel incit in viitor astfel de lucruri sa nu mai fie posibile, a avut curajul si mandria de a face ceea ce intreaga omenire astepta de la SUA.

Nu va mai luati dupa Microsoft, care neaga totul mai rau decit Maior, luati exemplu de la Siemens, care si-a recunoscut vina, si-a curatat organizatia si a devenit, din cea mai corupta corporatie din lume, un exemplu de progres si de profit la nivel mondial, obtinute in urma luptei impotriva coruptiei si datorita calitatii reale a produselor si serviciilor pe care le creaza si comercializeaza CINSTIT.

Nu inseamna ca daca CIA tortureaza si Microsoft corupe si fura, asta este ceea ce SUA doresc de la voi. Tocmai ati aflat ca este extrem de ilegal ceea ce faceti, si ca obligatia voastra este sa aparati Constitutia, nu sa ne vindeti pentru mita.

Faptul ca SUA are motive legitime sa isi apere cetatenii (si nu numai pe ai lor), astfel incit pot fi intelese excesele facute de CIA si NSA in conditiile dramatice si extrem de speciale in care acestia lupta impotriva unor teroristi deosebit de periculosi, nu poate reprezenta o justificare pentru exploatarea ilegala si criminala de catre Microsoft, in complicitate cu alte entitati infractionale, a acestor tragice evenimente, pentru imbogatirea fara just temei a celor care incalca deliberat Constitutia, Legea si Conventiile Internationale, referitor la frauda fondurilor publice, protectia software, crima cibernetica, coruptia, crima organizata si terorismul, pe care Romania le-a ratificat impreuna cu partenerii sai strategici SUA si UE.

Kovesi Coldea sunteti de toata SCARBA !