INCREDIBIL : Kovesi – Coldea zice Blaga „prima nu se pune „ si e nevoie de a doua ! .. adica a patra ca la Procuror de dezastru general (mai putin Bleaga) nu se pune ! Blaganu vrea NU numai un mandat la DNA el vrea doua sa doarma linistit ! Bagati mare, echipa de asasini ce sunteti cu acte in regula … mandate cite vreti !

blaga-kovesi-coldea-maior-cori-timofte-floricaPrimul mandat (Procuror General) nu se pune … al doilea a fost o eroare … in prelungiri e „troc” de Procuror General – dezastru total (mai putin Blaga, Coldea, Maior, Vladescu) … amu’ la DNA sa va dovediti talentul aveti nevoie de repetir conform militian Bleaga … nu va mai este rusine, tilharilor ! … Adica profesionista la pastrat militian in libertate ? o banda de asasini asta sunteti, cu acte in regula !

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că procurorul-şef anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, este o profesionistă şi ar trebui să rămână încă un mandat în fruntea DNA.Vasile Blaga nu crede că şefa DNA are ambiţii politice şi are nevoie de încă un mandat că pentru a demonstra adevăratul potenţial. „Din câte o cunosc, şi am colaborat destul de mult timp, am avut colaborări foarte apropiate, pentru că hotărâse CSAT să propunem un set pentru reducerea evaziunii fiscale, nu cred că are ambiţii politice. Sunt sigur că nu are ambiţii politice. Este o profesionistă. Este la primul mandat. Ca să poţi să arăţi ce poţi să faci ai nevoie de două mandate“, a declarat copreşedintele PNL, potrivit stiripesurse.ro. Blaga a declarat, totodată, că lideri din teritoriu s-au plâns de faptul că acţiunile DNA îi împiedică să-şi desfăşoare activitatea, însă a precizat că cei care procedează conform legii nu au de ce să se teamă „Unii s-au plâns. Sunt şi situaţii în care probabil funcţionarii publici, oameni din primării, au foarte mare reţinere de a semna, dar dacă ai conştiinţa împăcată şi eşti stăpân pe tine, nu văd de ce nu ai semna. Am auzit din partea multor aleşi locali, inclusiv din PNL. Am văzut pe bloguri astfel de poziţii şi oameni respectabili din media. Este o zonă sensibilă a oportunităţii care trebuie reglementată mai bine. Un primar stabileşte dacă trebuie făcut pod, nu Curtea de Conturi. Dacă decizia a fost încălcată, s-a luat mită, leagă-i“, a spus Vasile Blaga.
http://www.evz.ro/vasile-blaga-despre-kovesi-ar-trebui-sa-ramana-inca-un-mandat.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ba nemernicilor ati innebunit !

Ba Blaga cine crezi tu ca esti ? Marsupialul lu’ Kovesi ? Ce nevoie are Kovesi sa isi mai demonstreze loialitatea cretinoida fata de o banda de asasini, ca sa isi demonstreze talentul care ulterior sa se materializeze in prima Presedinta a unei Romanii in care deja este cea mai curajosa si cea mai influenta si cea mai inocenta (ca ii mai trebuie un mandat … poate de arestare) si care te poate scoate la pensie senil si cirotic si uite asa lasi si tu o mostenire pe Colduta.

Ba Bleaga esti mai tupeist si decit Moior si de cit Colduta, este tare bre .. mai treci pe la noi sa ne prindem ca ai mai fost pe aici.

… vom reveni ca si noi suntem la primul mandat !