Stimata Doamna Elena Udrea, luati exemplu de la col. Victor Nesterov, col. Florin Minca si alti ofiteri superiori MAI care stiu ce vorbesc NU VA LASATI DUSA LA GEROTA ! … oricit vor insista Kovesi si Coldea.

kovesi-murea-vartic-moraru-coldea-cico-udreaSpitalele SRI – Agrippa Ionescu, MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota, si DNA POT DAUNA GRAV SANATATII ! … va sfatuim din experienta personala de peste un deceniu : NU VA PUNETI VIATA IN PERICOL !… o puteti intreba pe Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela MORARU IORGA si pe sefa Domniei Sale Lulutza zisa si KoCo cea mai persoana curajoasa a anului in conformitate cu unii si cu altii.

O puteti intreba daca dinsa se duce la Gerota cind nu are probleme de sanatate sau/si presa scrie ca este insarcinata …

Avertisment pentru Udrea la ginecolog: Să se ferească de Codruţa Koveşi şi Adrian Murea, zis Doctor Moarte

„De cine se poate teme Elena Udrea

Dr. Adrian Murea, colonel şi chirurg la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota, supranumit de presă Doctorul Moarte, a fost acuzat pentru că a folosit identitatea a doi muribunzi care îi erau pacienţi, aflaţi în stare terminală, în furtul unor imobile de la adevăraţii proprietari. Iniţial, procurorul Alexandra Şinc a disjuns persoana acestuia din reţeaua în care era implicat Murea, alături de amiralul Emil Dumitrescu zis Cico, personaj care a fost la un pas, la un moment dat, să-i devină socru. Pentru meritele sale în albirea colonelului, Alexandra Şinc a avut o ascensiune fulminantă, pendulând de-atunci între Ministerul Justiţiei, CSM, INM, ÎCCJ şi funcţia de consilier al Procurorului General Tiberiu Niţu. Până la urmă, Doctorul Moarte a ajuns să în vizorul DNA, însă anchetarea sa trenează din anul 2005. Şi asta în ciuda tuturor asigurărilor date de şefa Koveşi, că la Direcţie nu se mai află dosare mai vechi de doi ani…

De ce nu trimite procurorul Moraru anumite dosare în instanţă de ani de zile

Cazul dr. Adrian Murea a fost repartizat procurorului Mihaela Moraru Iorga şi de la data respectivă asupra acestuia s-a aşternut un praf de două degete. Probabil că încă nu s-a primit încă ordinul „liber” la înalţi ofiţeri ai MAI, aşa cum s-a dat în cazul politicienilor. Cert lucru, potrivit propriilor declaraţii, procuroarea de caz a fost avertizată voalat de către Cico Dumitrescu, atunci când acesta a fost citat pentru audieri, în urmă cu ani buni: „Doamnă procuror, vă văd tânără şi competentă, aflată la începutul cariereri. Să ştiţi că în trecutul fiecăruia se pot găsi câte ceva reprobabil…”Procurul Moraru i-ar fi răspuns cu îndrăzneală, după cum ne-a relatat: „Căutaţi, domnule amiral, eu n-am de ce să mă ascund!”. Dacă are sau n-are ce ascunde, numai ea ştie. Însă e cât se poate de dubios că dosarul privind mafia imobiliară din jurul Doctorului Moarte e tras pe linie moartă de-atâta amar de ani.

Dosare ascunse sub preşul DNA de circa zece ani

În aceeaşi notă deloc favorabilă Spitalului Gerota s-a pronunţat şi col. Nesterov, fost director al Direcţiei Cercetări Juridice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, în urmă cu câţiva ani. Acesta a intrat telefonic într-o emisiune televizată în direct, pe tema investigării furtului cu acte false, de către col. Murea, a unui imobil aflat în proprietatea legală a lui Dragoş Rişcanu. Întrebat dacă s-ar interna vreodată la Spitalul Gerota, acesta a răspuns cât se poate de tranşant, fără a-şi motiva reacţia: „Pentru nimic în lume n-aş comite o asemenea prostie, chiar dacă-aş fi la un pas de moarte. Acolo intri pe picioare şi ieşi cu ele înainte. Şi nu recomand nimănui s-o facă”. În concluzie, temerile Elenei Udrea de a frecventa spitalul cu pricina, fie şi pentru un simplu consult ginecologic, par a fi îndreptăţite. La fel şi avertismentul postat de Dragoş Rişcanu, ale cărui dosare în care are calitatea de parte vătămată trenează de circa zece ani la DNA, fără nicio explicaţie legală sau măcar coerentă.

CONCLUZIE

Spitalele SRI – Agrippa Ionescu, MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota, si DNA POT DAUNA GRAV SANATATII ! … va sfatuim din experienta personala de peste un deceniu : NU VA PUNETI VIATA IN PERICOL !… o puteti intreba pe Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela MORARU IORGA si pe sefa Domniei Sale Lulutza zisa si KoCo cea mai persoana curajoasa a anului in conformitate cu unii si cu altii.