Kovesi tu de ce dai declaratii cind esti anchetata de subalternii tai : Mihaela Moraru Iorga si Marius Catalin Vartic ? … uite Florian Coldea care este si el anchetat s-a dat la fund ! … ia de un exemplu …

kovesi-coldea-hotaran-vartic-arto-moraru-niro-cocos„Nu voi comenta niciodată declaraţiile pe care le dau persoanele pe care le cercetăm, nu o s-o fac nici acum. Deocamdată nu am sesizat Inspecţia Judiciară”. „Suntem imuni la astfel de declaraţii. Ne facem treaba, cred că răspunsul nostru cel mai bun este să continuăm anchetele profesionist, în mod corect şi hotărârile judecătoreşti sunt răspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în faţa unor astfel de atacuri”, a mai spus Codruţa Kovesi, potrivit Digi24.

Adevarul este intr’adevar un grav atac la minciunile lui Kovesi si un atentat la „ratiunile de stat” si la „securitatea si interesul national” a lui Coldea .. doar Microsoft ii mai poate ajuta cu investigatiile asa cum a facut si pina acum … rezultatele sunt (foarte partial si obscur) aproape vizibile

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Noi suntem parte vatamata de Rezolutiile date de tine la „comanda” lui Coldea in vederea favorizarii mai multor infractori in frunte cu Microsoft, Asesoft, RSC, Medist, MAI si SRI „KoCo nu esti de acord cu mine ?”, si comentam in baza inscenarilor judiciare pe care DNA le face sub controlul lui Ilie Botos si Laura Codruta Kovesi incepind din anul 2005 pina in prezent.

Sunteti imuni la adevar, lege, dreptate, bun simt (si nu mai continui …) … si de imuni ce sunteti ati ajuns (si noi ostatecii vostri) la dezastru total …

… pe tine cine te ancheteaza si te aresteaza pentru toate ilegalitatile, faradelegile si nemerniciile comise timp de un deceniu Stima Imuna ? … dar pe cei pe care i-ai obligat sa se „imunizeze” impreuna (sub comanda) cu tine – Nicoleta Bulgaru, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Alexandra Sinc, Marius Iacob, Monica Pop, Marius Catalin Vartic, Mihaela Moraru Iorga si multi altii.

A primit Sebastian Ghita 500.000 euro de la Dorin Cocos via Alin Cocos, in urma ordinului dat de SRI – Florian Coldea ? dar alte entitati ?

Ai blocat investigatiile DNA si OLAF, dind doua Rezolutii in anul 2011 in dosarul in care Microsoft era cercetat, rezolutii care incalca grav procedurile legale si care au condus la exonerarea unor infractori deosebit de periculosi in frunte cu Microsoft, la ordinul „beneficiarilor” fraudelor respectiv SRI – Florian Coldea ?

… vom reveni …