KoCo serviti-l pe Ciorapeanu a.k.a. Calin Prostescu Moliceanu – Razgindeanu, manechin la Senat si beneficiar de CSAT … si pe “alter ego”ul sau Sebastian (Vladescu + Ghita) ! … hai sa va vedem daca indrazniti sa va puneti cu CSATul format din Tariceanu+Vladescu+Nagy+Vosganian+Coldea (Maior)+Botos…Kovesi … care v-au cistigat independenta infractionala Tariceanu chiar in ultima perioada … a lunii Martie ! … si EL nu mai permite …

vlade-taric-kovesi-botos-bulgaru-moraru-vartic-paun-tulus

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-in-edin-a-psd-zgomotul-de-catu-e-nu-va-schimba-clasa-politica_950549.html

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-se-razboie-te-cu-csm_950520.html

http://www.stiripesurse.ro/inca-o-bomba-in-dosarul-microsoft-tariceanu-denuntat-la-dna_945998.html

In ultima perioada am castigat independenta justitiei, dar nu voi admite ca liberal, ca parlamentar si ca presedinte al Senatului ca acest lucru laudabil sa fie folosit de o maniera neconstitutionala cu diminuarea atributiilor Parlamentului, independet fata de celelalte puteri ale statului. Parlamentarul voteaza conform propriilor convingeri„, a mai spus Tariceanu.

În declaraţia politică difuzată vineri seara, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, formulează şi ‘un punct de vedere personal generat de preocuparea profundă a opiniei publice’, adresând întrebarea ‘de ce au stat în nelucrare atâtea dosare la Ministerul Public şi DNA atâţia ani, ca acum să asistăm la o adevărată explozie’.

‘ Nu am căderea să dau lecţii CSM, dar cred că în loc să încerce fără sorţi de izbândă să cenzureze libera exprimare referitoare la activitatea Ministerului Public şi a DNA, ar fi cu adevărat în folosul prestigiului şi încrederii oamenilor în Justiţie ca Inspecţia Judiciară a CSM să răspundă la întrebarea de mai sus’, mai arată Tăriceanu.

„Călin Popescu Tăriceanu ar fi primit mită de mai multe milioane de euro pentru a prelungi contractul de achiziţie de licenţe Microsoft.” Acest lucru s-a făcut prin două hotărâri de Guvern şi două acte adiţionale la contractul semnat iniţial. Valoarea contractului încheiat cu compania Fujitsu Siemens era de 30.000.000 dolari, iar actele au fost semnate de fostul ministru al Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian şi de un fost ministru al Comunicaţiilor, Borbely Karoly. O parte din banii primiţi ca mită ar fi fost folosiţi de către Tăriceanu pentru finanţarea campaniei electorale din 2008, suma fiind remisă cu doar două săptămâni înainte de alegeri.” Gabriel Sandu, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tariceanu-ar-putea-fi-implicat-si-el-in-dosarul-microsoft–un-martor-sustine-ca-o-parte-din-bani-ar-fi-trebuit-sa-ajunga-la-fostul-premier-369552?c=q2561

Rareş Bogdan a citit în timpul emisiunii câteva pasaje din declaraţia unui martor în dosarul Microsoft : Martor:În timpul guvernarii Tăriceanu, Claudiu Florică a continuat în aceleaşi condiţii de nelegalitate extinderea contractului-cadru fără licitaţie publică şi la preţuri mult supraevaluate şi s-a semnat actul adiţional nr. 2. La fel ca in cazul anterior cu Profinet, nu au existat in obiectul actului aditional nr. 2 niciun fel de servicii, dar preţul serviciilor fictive subcontractate către firma Colina a fost inclus în preţul actului adiţional. Firma Colina fiind un nou vehicul de tip off-shore similar cu Profinet şi folosit de către Claudiu Florică cu aprobarea managementului FSC Austria exclusiv pentru contractarea de servicii fictive care să justifice scoaterea banilor din FSC pentru plata mitei către decidenţii de la acea dată, adică Călin Popescu Tăriceanu – prim-ministru, Sebastian Vlădescu – ministru al Finanţelorşi personaje din anturajul acestora„. Martor: În 2008, Colina Investment informează FSC România că pentru inţelegerea cu Microsoft a decis sa implice 2 parteneri locali: Intelprof si TeamNet International. Firmele nu au prestat niciun fel de servicii si au fost folosite exclusiv pentru ca firma Colina să demonstreze scriptic către FSC că are personal pe teritoriul României pe care il foloseşte în livrarea aşa-ziselor servicii. În realitate, nu au fost livrate niciun fel de servicii, acestea fiind fictive şi destinate plăţii mitelor- Firmele respective l-au ajutat pe Claudiu Florică cu acte false în virtutea relaţiei de afaceri în alte contracte cu statul„. Martor:Persoane implicate in derularea acestui act aditional sunt Călin Popescu Tăriceanu, Dorin Marian consilier, Radu Stroe, Ioan Bolojan, Attila Zoltan Cseke, Nicolae Teodorescu, Karoly Borbely, Victor Florea, Mirela Tudose, Rosita Teodorescu, Sebastian Vladescu, Eugen Ovidiu Teodorovici,Silviu Hotăran, Florin Pletea, etc„. Firma TeamNet International SA era deţinută la acea vreme de Sebastian Ghiţă, persoană folosită adesea de Claudiu Florică pentru a-şi trafica influenţa în mai multe contracte, mai scrie realitatea.net.

Calin Popescu Tariceanu – Leader High Tech asociat cu Medist

Sebastain Vladescu – Medist (asociat cu C. P. Tariceanu ) – RSC (asociat cu Asesoft)

Sebastian Ghita – Asesoft – Teamnet (asociate cu RSC)

Silviu Hotaran – Director General Microsoft – Microsoft Gold Partner RSC

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Are dreptate Infractorul ! … are independenta la ciordeala pe mina cu KoCo … d’aia stau dosarele in nelucrare si explodeaza cind nici nu te astepti sa se suie Siemens pe Microsoft si sa se ia de git pina … ii moare chiar si pixu lu’ Codruta ca in Kodru’ lu’ Binomu’ KoCo … ai inteles bre mocofane ? … ce sa intelegi … cu 1 (unu) neuron … ce intelege si KoCo … cu doi neuroni …

14 Septembrie 1998 – Sebastian Vlădescu înregistrează la Registrul Comerţului compania Leader-HighTech. Acţionari sunt Nicolae Rotileanu (49%), Sebastian Vlădescu (18.5%, administrator), Ionel Manole (12,5%, administrator), Călin Popescu-Tăriceanu (10%), SC MEDIST SRL (10%). Obiectul de activitate principal este fabricarea şi comercializarea de echipamente digitale pentru mediul medical şi pentru alte aplicaţii. Sediul firmei se află în str. Caraiman nr. 65, Sector 1, Bucureşti (domiciliul familiei Sebastian si Carmen Vladescu)..

De ce nu ii arestati, si tineti dosarele (Dosar 285 – 286 /P/2007 ?) la pastrare, shantajare, manipulare si prea marirea averilor si importantei personale … unice „cea mai … cel mai” KoCo ?

Microsoft se hraneste in continuare din „seva” marilor Conducatori : Nastase, Nica, Tariceanu, Vladescu, Hotaran, Artopolescu, Boc, Blaga, Kovesi, Coldea …

2011_01_25_piccj-og

2007_02_09_og-taric-penal

2007_02_12_og-vlade-penal

Descarcati documentele:
Raspuns PICCJ – Omnis Group conexare dosare 287/P/2007 si 288/P/2007
Omnis Group – Plingere Penala C. P. Tariceanu
Omnis Group – Plingere Penale S. Vladescu


Într-un comunicat de presă difuzat pe 14 februarie, referitor la cazul Vosganian, Călin Popescu-Tăriceanu arăta, printre altele, că, ‘în realitate, dosarul instrumentat de Procuratura Generală şi pentru care s-a cerut votul Senatului nu se referă la presupuse fapte de corupţie ale unui senator, ci pune în discuţie o decizie politică a unui ministru în funcţie, concretizată printr-o hotărâre de Guvern’.

‘De aceea pot să afirm că un vot în favoarea cererii procurorului general, aşa cum îşi dorea şi Preşedintele, ar fi creat precedentul potrivit căruia orice decizie a Executivului (deci, potenţial şi a Preşedintelui) şi a oricărei autorităţi publice ar fi putut fi cenzurată în viitor de către procurori. Un asemenea precedent devenea periculos, pentru că el ar fi deschis calea spre transformarea României într-o republică a procurorilor’, declara, în 14 februarie, preşedintele Senatului.

Ulterior, Inspecţia Judiciară a fost sesizată pentru efectuarea unor verificări cu privire la aceste afirmaţii iar joi plenul CSM a constatat că declaraţiile făcute de Călin Popescu-Tăriceanu în cazul Vosganian sunt de natură să aducă atingere independenţei sistemului judiciar.