Bill Gates – Tariceanu – Vladescu – Ghita – Crima Organizata – Terorism – DNA – SRI „Un miliard de euro este dat de sectorul IT C.P. Tariceanu

gates-taric-ghita-maior-kovesi-coldea

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Intrebarea este cui ii da sectorul IT un miliard de euro ? … DNA -SRI se aude ?

 


Premierul Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca centrul deschis de Microsoft la Bucuresti va reprezenta un bun prilej pentru ca tinerii romani din sectorul IT care lucreaza in alte tari sa revina in Romania, precum si pentru consolidarea acestui domeniu. „Un miliard de euro este dat de sectorul IT, din care probabil jumatate este indreptat catre export. Probabil, acesta este viitorul si mai putin segmentele clasice industriale”, a spus Tariceanu.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-02-02/bill-gates-comandor-al-romaniei.html

„Informatica şi cercetarea sunt două domenii de excelenţă în care putem să ne afirmăm”, a spus primul-ministru, răspunzând unei întrebări care i-a fost adresată la briefing-ul de presă de după şedinţa de Guvern.

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a spus că este impresionat nu atât de faptul că Bill Gates este cel mai bogat om al planetei, cât de cultura corporatistă a acestuia, de faptul că firma pe care a creat-o investeşte o parte din bani în cercetare şi dezvoltare, „ajutând o lume întreagă să comunice mai uşor”.

„Nu cunosc toate acţiunile fundaţiei pe care o conduce, dar mi se pare remarcabil faptul că se gândeşte să intervină şi să încerce să rezolve anumite probleme. Vin la o întâlnire cu o mare admiraţie pentru un om care a reuşit în afaceri şi mă impresionează componenta legată de cultura corporatistă”, a spus primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu.

http://www.amosnews.ro/arhiva/tariceanu-vin-o-intalnire-cu-o-mare-admiratie-pentru-un-om-reusit-afaceri-31-01-2007