Kovesi un adevarat delir ! … care functioneaza in dublu (multiplu) sens …

Elena Udrea, un nou atac la procurori: E un veritabil delir

udrea-kovesiElena Udrea continuă seria atacurilor din arest. Prin intermediul avocaţilor, fostul ministru combate pe Facebook acuzaţiile care i se aduc. La doar câteva ore după autosesizarea CSM cu privire la declaraţiile sale, Udrea recidivează.

„Acuzaţii închipuite şi speculaţii fără temei ale procurorilor continuă să curgă gârlă împotriva mea pe toate mass media. E un veritabil delir. În România, pare că s-a inventat un nou sport naţional: ce acuzaţii neprobate să-i mai aducem Elenei Udrea, în speranţa că, neputând să se apere, pentru că e în arest, nu va putea să răspundă.

Adevărul gol-goluţ este că, în dosarul Microsoft, acuzaţia care mi se aduce se reduce la faptul că am fost soţia lui Dorin Cocoş şi se presupune că aş fi ştiut ce făcea acesta. Pornind de aici, se fabulează şi se inventează poveşti nemuritoare. Dar asta se ştia şi înainte de 29 ianuarie, când am fost pusă sub acuzare, se ştia şi anul trecut, când s-a deschis dosar împotriva lui Dorin Cocoş. Între timp, nimic nou, nicio probă suplimentară.

Această isterie a acuzaţiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească, pentru că ajungem într-o fundătură logică – procurorii lansează acuzaţiile, inflamează presa şi, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivaţia judecătorilor). Sunt acuzată la televizor, în ziare şi pe site-uri, dar nu pot să mă apăr sau, dacă încerc să o fac, sunt sancţionată pentru asta. Unde e democraţia dacă acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea să audă argumentele apărării?”, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Udrea susţine că judecătorii „trebuie să fie puternici şi curajoşi”, trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe „ce spune televizorul”. Elena Udrea îşi manifestă încă o dată speranţa că decizia arestării preventive va fi revocată, pentru nu ar fi apărut probe noi faţă de momentul în care a fost plasată sub control judiciar.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pai nu vedeti ca nu e ? … macar atit este foarte clar …

Stati linistita ca Kovesi asa face ea … nu conteaza ca esti invinuit sau parte vatamata, ca rezolva ea, si schimba un-doi rolurile … functie de comanda, chef si caracter (coleric) … ce ati crezut cumva ca se face ceva cu lege sau/si despre lege la DNA ? … puteti sa ne convingeti de multe, dar ca sunteti naiva … nu va sta in caracter ca doar nu sunteti Varuajan s-o dati pe plins si citat din Psalmi.

Aveti dreptate, desi acum citeva zile spuneati ca iubiti DNAul si ca ati gasit procurori care sunt corecti. Pai unii chiar sunt (ar vrea sa fie) dar ce folos daca ii conduce Kovesi …

La noi e invers, unii din PDL, altii din PSD si multi din PNL, ne-au tilharit ziua in amiaza mare, si nu putem sa ne aparam din exact aceleasi cauze pe care le reclamati … arbitreaza Kovesi care „maninca” si dupa vii si dupa morti … speram sa ii stea in git si sa nu vina printul ei sa o salveze cu celebrul sarut … si niste inscenari si probe ticluite proaspat …

vom reveni …