KOVESI lasa DECLICUL cu COLDEA sa se produca … si mai lasati-ne ! … urmati exemplul lui MAIOR : FUGITI din fruntea institutiilor, eventual in munti … si continuati de acolo razboiul Evanghelist intre “famigliile” voastre mafiote …

maior-coldea-kovesi-udrea-cocos-ghita-moraru-gatesGeorge Maior, a fugit pur şi simplu din fruntea instituţiei pentru a nu fi prins în acest seism care urma să se declanşeze. „Problema este ca între Udrea si Coldea s-a produs un declic cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Sa stiti ca SRI este condus de un Colegiu Director, in care votul este secret. In cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotarat ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat”, a declarat Troncotă.

De ce tace Traian Băsescu? Pentru că ştie toate aceste lucruri. Şi are încredere în Udrea. Aşa cum are încredere totală şi în corectitudinea şi cinstea şefei DNA, Codruţa Kovesi.

Potrivit unor surse judiciare, Bica le-ar fi spus judecătorilor că generalul Coldea i-a cerut să intervină în favoarea lui Ovidiu Tender. Bica l-ar fi informat pe Coldea despre fiecare termen din dosarul lui Tender, dar i-a transmis că este exclusă achitarea….

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

… Kovesi de cite termene l-a informat pe Coldea si i-a transmis ca este inclusa achitarea in Dosarul Microsoft 654/P/2011 … unde Codruta Kovesi si Monica Pop s-au depasit pe ele si orice cadru legal pentru a ii face pe plac lui Coldea si lui Microsoft.

„SRI este condus de un Colegiu Director, in care votul este secret” ??? … si MAFIA voteaza la vedere … tocmai sa nu existe “declicuri” intre interesele “famigliilor” … Kovesi primeste directive in baza unor decizii luate in secret functie de interesele infractionale ale Directorilor, adica sa impartim cinstit si in mare taina, restul este secret de stat si interes national pe care Kovesi il aplica – caci ordinul se executa nu se discuta !

Pe noi Omnis cum ne-au “facut” Timofte, Cocoru, Zamfir si Coldea in 2002, si ulterior impreuna cu Maior si restul de securisti, in unanimitate sau au existat abtineri si opozitii ?

Maior a aplicat primele forme de revolta primitiva, fuga de pe mosie si distrugerea uneltelor de lucru … si l-a lasat pe Coldea in CONFLICT GRAV DE COMPETENTE !

… concluziile verificarilor interne a fi prezentate Parlamentului trebuie semnate de Directorul institutiei, reprezentant al societatii civile, in baza legala a competentelor astfel atribuite de Parlamenul reprezentat al societatii civile Directorului ales de Presedinte si acceptat de Parlament … ceea ce Coldea nu este …

Coldea este doar un ofiter care asigura functionarea institutiei militare in baza unor competente reduse fata de cele pe care un Director adevarat le are … respectiv nu poate semna o verificare facuta chiar in cazul sau si in fapt nu poate semna in locul unui Director ales de Parlament nici o verificare, pentru ca verificarea chiar interna si-o asuma un civil numit politic de Presedintele civil si acceptat de Parlamentul civil – adica un ofiter nu poate fi de acord cu el insusi nici macar intr-o dictatura pur militara …

Adica Consiliul Director dominat de vechi ofiteri de SECURITATE si de “sergentii” lor au facut ceva (kk) pe SRIul reformat de Maior cu atita spor si drag, si au revenit la metodele ilegitime si criminale care au consacrat SECURITATEA, si au “facut-o” pe Udrea cum fac pe cine vrea muschii lor, ca nu au decit sa o sune pe Codruta cea ascultatoare si e ca si rezolvata (nu Codruta, problema) Udrea, Omnis, Dedu, Neacsu, Guccifer si ce alti dusmani ai poporului mai identifica acesti vajnici paznici ai virtutilor nationale …. o banda de tilhari cu epoleti si conturi off shore, si o procuratoare gata la orice, numai la demisie nu si nu ! … vom reveni …


Surse:

http://www.stiripesurse.ro/alina-bica-noi-acuzatii-incredibile-la-adresa-sefului-sri-mi-a-cerut-sa-intervin_946263.html

Fosta şefă a DIICOT, aflată în arest preventiv, a făcut noi acuzaţii grave în faţa instanţei, la adresa şefului interimar al SRI, general Florin Coldea.

Potrivit unor surse judiciare, Bica le-ar fi spus judecătorilor că generalul Coldea i-a cerut să intervină în favoarea lui Ovidiu Tender. Bica l-ar fi informat pe Coldea despre fiecare termen din dosarul lui Tender, dar i-a transmis că este exclusă achitarea.

Omul de afaceri Ovidiu Tender este chiar unul dintre denunţătorii Alinei Bica.

http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/dezvaluirile-elenei-udrea-cutremura-sri/p_356253.html

Noi v-am spus că vine CUTREMURUL…

Degringoladă fără precedent la vârful principalului serviciu de securitate al ţării! Plângerea Elenei Udrea de la DNA care îl vizează pe generalul-locotenent Florian Coldea conţine amănunte cutremurătoare. Sursele noastre din SRI spun că aceste lucruri ar fi urmat să ajungă oricum pe piaţă. Dealtfel, în cursul zilei de ieri, Cristian Troncotă, fostul rector al Academiei Naţionale de Informaţii a lăsat să se scurgă un amănunt care, deşi n-a trecut neobservat, n-a produs rumoarea pe care trebuia să o producă. Troncotă a spus, cu subiect şi predicat că fostul director al SRI, George Maior, a fugit pur şi simplu din fruntea instituţiei pentru a nu fi prins în acest seism care urma să se declanşeze.

Cristian Troncota afirma, într-o declaraţie citată de Adevarul.ro, că în Consiliul Director al SRI s-a luat o hotărâre în cazul Elenei Udrea cu care şeful de atunci al serviciului, George Maior, „nu a fost de acord” astfel încât acesta a demisionat pentru a evita un „scandal”.

„Problema este ca între Udrea si Coldea s-a produs un declic cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Sa stiti ca SRI este condus de un Colegiu Director, in care votul este secret. In cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotarat ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat”, a declarat Troncotă.

Ieşirea la rampă a lui Troncotă nu este întâmplătoare. La vârful SRI este deranj mare. Şi asta deoarece multă lume ştie că dezvăluirile apropiatei fostului preşedinte Traian Băsescu sunt adevărate sută la sută. Nu ne referim la ceea ce ea a spus în cele două interviuri ci la ceea ce a scris în plângerea de la DNA.

De exemplu, Udrea a dezvăluit că, înainte de reţinerea sa, Dorin Cocoş s-a întâlnit cu Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta la Dubai.

Preşedintele Klaus Iohannis este la curent cu aceste lucruri. Şi are şi soluţia. După toate probabilităţile, aşa cum a dat deja semnalul, nu el va fi cel care va muta. Dealtfel, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti i-a făcut o vizită la Cotroceni pe această temă. Este de notorietate că şeful Comisiei de control a activităţii SRI, deputatul PSD Georgian Pop, este un apropiat al Ambasadei SUA la Bucureşti. Iar Pop ştie manevrele făcute de actualul interimar Coldea privind audierea la comisie şi, mai ales, manevrele pe care le încearcă Victor Ponta la presiunile lui Sebastian Ghiţă. Miercuri dimineaţă la prima oră acelaşi însărcinat cu afaceri al SUA l-a vizitat şi pe Ponta la Guvern.

De ce tace Traian Băsescu? Pentru că ştie toate aceste lucruri. Şi are încredere în Udrea. Aşa cum are încredere totală şi în corectitudinea şi cinstea şefei DNA, Codruţa Kovesi.

De ce nu discută nimeni despre vizita lui Sebastian Ghiţă la Dorin Cocoş, aflat în arestul Poliţiei? Ce legături există între ei? De ce se teme Ghiţă?