Kovesi – Coldea = CORUPTIE + POLITIE POLITICA in favorizarea MICROSOFT !

coldea-kovesi-vartic-moraru-arto-cori„Când vei constata că, în scopul de a produce, trebuie să obţii aprobarea de la acei care nu produc nimic; Atunci când vei observa  cum  banii se scurg spre cei care nu activează în bunuri, ci în favoruri; Atunci când vei înţelege că o mulţime de oameni se îmbogăţesc prin luare de mită şi influenţa lor e mai eficace decât munca lor, că legile nu te protejează contra lor, ci dimpotrivă, ei sunt cei care sunt protejaţi împotriva ta; Când vei descoperi că: corupţia este răsplătită şi onestitatea devine un sacrificiu de sine; Atunci, vei putea spune fără teama de a face vreo greşală, că soarta societăţii în care trăieşti, este condamnată.” Ayn Rand (1950)

“Pe mulţi dintre aceşti oameni de bună-credinţă îi râcâie atacurile Elenei Udrea la şefii SRI, în special, dar şi cele îndreptate împotriva procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi […] Cu toate astea, înclină să creadă că Elena Udrea nu a minţit în tot ce a spus în ultimele săptămâni. Şi chiar dacă ştiu că vorbeşte acum ca să se răzbune, nu din conştiinţă, îi deranjează profund posibilitatea ca George Maior şi Florian Coldea să fi stat la taclale cu Dorin Cocoş în sediul SRI. Chiar şi conversaţiile acestora cu Elena Udrea li se par bizare.”Dan Cristian Turturica (2015)

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi si Coldea sunt calaii acestei natii ! societatea in care am ajuns sa traim a fost demult condamnata de propriile noastre slabiciuni, temeri si lasitati, dar niciodata atit de vizibil si de sinucigas ca in prezent : simbolurile Dreptatii si Legii, Adevarului si Increderii, au devenit simboluri ale manipularii si injustitiei, minciunii si tradarii.

Nu se intreaba nimeni de ce atit de multi oameni invoca faptul ca se tem sa nu fie asasinati daca spun sau mult mai grav, daca nu spun adevarul (ex. Dorin Cocos, Niro, Dragos Stan, Pinalti, Elena Udrea, etc.) ?

Adevarul a ajus sa reprezinte in acelasi timp pericolul absolut sau/si ultima posibila protectie impotriva executiei fizice … Impotriva cui ?

Nu exista raspuns atit timp cit nu este clar daca mai exista o diferenta intre cei mai performanti si periculosi infractori si cei care se presupune ca “lupta” cu cinste si curaj exemplar impotriva lor, de atit amar de vreme.

Cind simbolurile luptei impotriva fraudei, pirateriei, coruptiei, crimei organizate si terorismului se acuza si se aresteaza intre ele, pentru mize care depasesc sutele de milioane primite cu generozitate de la Microsoft, in timp ce presa, aproape in intregime controlata tot de ei, continua propaganda deshantzata menita sa (ne) convinga ca avem justitie independenta politic si servicii secrete de exceptie independente politic, si ca acestia fac altceva decit sa isi impuna o noua forma de tiranie si suprematie asupra mecanismelor de jaf si tilharie independete si ele politic, orice om normal la cap are obligatia de a se teme pentru viata lui, daca ajunge sa se confrunte cu acest sistem diabolic, indiferent daca vine din cadrul sistemului sau dinafara lui.

Sistemul este condus cu determinare infractionala de Kovesi si Coldea. Ei sunt stapinii absoluti ai dezinformartii manipularii, arestarii si exterminarii … cui vor ei in functie de interese, toane, idiosincrazii si congruente ! … cum sa nu iti fie frica de viata ta cind constati ca acestia nu respecta nici o lege, regula sau cutuma fie ea formala, umana sau spirituala. Suntem condusi, torturati, terorizati si exterminati de niste „extraterestri” cu nume comune cum ar fi Koldea, Covesi, Bica, Maior, Ghita, Ponta, etc.

Ceea ce vedem (prin ochelarii unei media manipulate) nu este lupta impotriva coruptiei, este razboi total pentru suprematie criminala. Noua generatie (Ghita, Ponta, Coldea, Kovesi, Bica, Sova, Maior, Udrea, etc.) vor sa imparta (partea leului) cu vechea generatie care i-a creat dupa chipul si asemanarea sa (Hrebenciuc, Nastase, Vintu, Cocos, Bittner, Petrache, etc.) “teritoriul” de : mita Microsoft, jaf asupra resurselor naturale, funciare, subterane etc. ale acestei inpuizabile bogatii si frumuseti de tara careia ii apartinem.

Destinul intregii tari (si al nostru personal) a ajuns sa stea sta la mina acestor tortionari, tradatori, trintori, tembeli, temeinic si aparent definitiv instalati la conducerea “de facto” a unei societati demult condamnate si in prezent torturate si executate de calaii sai “nationali de exceptie mondiala” Kovesi si Coldea.

… vom reveni

Vezi si: http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/nationalizati-serviciile-de-informatii–%E2%80%93-etapa-2015-367672