Kovesi – Coldea ascultati la Ghita, un mare expert in coruptie! … si un mare patriot care se plinge de competitia pe care i-o face Microsoft … la furat !

ghita-coldea-arto-kovesi-hotaran-vartic-gates-moraruMărturie spectaculoasă în Gazeta de mîine! Sebastian Ghiţă: „Microsoft are răspunderea porcăriei prin care României i s-au furat 400 de milioane de euro”

„Nu reproşez nimic procurorilor şi mă supun judecătorilor orice decizie ar lua. Acesta este preţul pentru a trăi într-o ţară civilizată. Iar eu în România vreau eu să trăiesc. Am însă un mesaj, în numele meu şi al antreprenorilor din industria IT, dar şi din alte industrii, cu care am vorbit. Oamenii sînt foarte îngrijoraţi şi mesajul nostru este: dacă ne cereţi nouă, românilor, să nu fim corupţi, acelaşi lucru trebuie cerut şi aplicat firmelor şi cetăţenilor străini care fac afaceri pe teritoriul României! Altfel vom înlocui corupţii noştri cu corupţii lor”. Şi, de aici, Sebastian Ghiţă a început o enumerare de fapte grave şi o mărturie care a durat două ore. 26 Februarie 2015 16:25

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ghita si Udrea, experti in metode avansate (coruptie, plagiat, fals si uz de fals, trafic de influenta, etc.) de facut politica de dragul imbogatirii personale si invers, sunt adusi de DNA in situatia de a spune adevarul … nu chiar tot, partea care le convine.

Ghita, dupa ce a furat sute de milioane de euro, cot la cot cu Microsoft si cu alte companii din “industria IT”, doreste dreptate si vrea sa stea la Tubulatura cu Bill Gates si Steve Ballmer si, dupa cite il stim noi pe Ghita, sa ii puna sa plateasca ei zugravitul.

Ghita le cere in fapt procurorilor sa nu ii mai acuze doar pe hotii din Romania, respectiv “industria IT” pentru ca incalca astfel normele UE de competitie libera si pe merit, respectiv Microsoft are o pozitie dominanta si determinanta pe piata mitei si nu mai poate omul Ghita sa dea o shpaga rezonabila, de unii ca Microsoft care strica piata, ori asta este ilegal.

DNA trebuie sa ia egal de la toata lumea si sa imparta anii tot egal la toata lumea, sau daca a luat mai mult de la Microsoft ca sa-i protejeze pina in prezent, sa ii rasplateasca dupa merit cu ani mai multi de bulau si nu invers, dupa cum ii este frica lui Ghita.

Ghita se lauda ca de mic copil i-a placut IT-ul, si ca de mic copil a facut primele zeci de milioane din furat, amenintat, mituit si alte infractiuni deosebit de grave, dar astazi la citeva zile inainte sa se duca la Tubulatura isi aduce aminte, la fel ca restul asa zisei “industrii IT”, ca KoCo (Kovesi – Coldea) protejeaza Microsoftul, ca pe propriul copil ..

… ca de’, stie ei de ce, si el impreuna cu “industria IT”, care dupa ce au cotizat, e drept mai putin decit Microsoft se vor duce la bulau in timp ce Bill si Ballmer vor sta pe plaja si vor ride de ei si de copilul lui KoCo.

Ghita daca taceai filozof ramineai, si daca nu furati cot la cot cu Microsoft poate ramineati si in libertate … luati-le la “pachet” impreuna cu KoCo, ca si binomu’ a mincat din troaca asta …

Cind il plateati pe Gitenstein sa zica in Wall Stree Journal ce frumosi si destepti sunteti voi in frunte cu Microsoft, Maior, Coldea, Kovesi, Ponta si cu tine si cum trebuie sa conduceti tara, nu vorbisesi inca cu “industria IT” ?

Acum faci ce stii tu mai bine, ai iesit la shantaj si amenintari : adica nu te duci singur, te duci cu KoCo daca nu te lasa in libertate …respectiv trimiti mesajul “industriei IT”, luati intai Microsoft si dupa aceea pe noi, pentru ca stii ca KoCo nu poate face asta pentru ca sunt shantajati de Microsoft la rindul lor… si te-ai gindit sa le mai dai si tu ca poate tzine … nu tzine, dupa cum vei constata, pentru ca pleaca si KoCo si nu o sa mai ai pe cine ameninta …

… vom reveni.