Coldea si Kovesi RUSINEA Romaniei ! … tilhari, tradatori, tortionari, teroristi, tembeli ! … in conformitate cu USA – SSCI (Senate Select Committee on Intelligence), European Union MCV, si “declicul” lor personal si secret de stat …

Coldea se face vinovat de incalcarea de catre SRI, a mai multor legi internationale cum sunt printre altele tortura si disparitii fortate (rapiri), in perioada 20 iulie-4 octombrie2006 cind s-a aflat la conducerea interimară a Serviciului Român de Informații cum se afla si in acest moment in care Romania este acuzata de terorism, tortura si minciuna si este obligata sa recunoasca ilegalitatile comise, si va fi obligata sa plateasca daune enorme pentru faptul ca au fost primiti bani in schimbul comiterii unor ilegalitati deosebit de grave astfel asumate de catre actualul Presedinte SUA.

Coldea ti-ai batut destul joc de tara noastra, ca sa te imbogatesti si sa ne terorizezi cu sistemul tau de coruptie, shantaj, manipulare, amenintari si inscenari judiciare. Esti doar un tilhar, tradator, tortionar, terorist, tembel !

Pe cine crezi ca mai poti minti si pina cind crezi ca te vom mai suporta atit noi cit si partenerii nostri SUA si UE ? Meriti sa te duci in puscariile in care ai trimis oameni nevinovati doar pentru ca nu au dorit sa se supuna tiraniei si lacomiei demente pe care impreuna cu Kovesi si alti ghertoi ati instituit-o in Romania. Vom reveni …

Ianuarie 2015 Amnisty International – In light of the SSCI (Senate Select Committee on Intelligence) study summary, Amnesty International reiterates it call on the Romanian government to promptly initiate an effective investigation, ensure that those state actors responsible for crimes under international law such as torture and enforced disappearance are brought to justice, and afford victims an effective remedy. In light of recent public admissions and statements of current and former Romanian officials, we urge the Romanian authorities to vigorously pursue all lines of inquiry in the case – including what laws may have been violated by the alleged transfer of any monies from the US to Romanian authorities for the purpose of hosting a secret detention site — and to conclude the investigation as a matter of urgency.
Ref: eur010022015en.pdf

Kovesi ai (re)venit de la Bruxelles pentru a continua ilegalitatile flagrante pe care le comiti in complicitate cu Coldea in vederea imbogatirii personale si a protejarii jafurilor comise de finantatorii mecanismelor de crima organizata operate in complicitate cu Coldea, Microsoft si altii, sa gasiti voi “găsim noi diferite formule’…. adica sa albiti banii Microsoft prin Niro, Cocos si Pinalti printre alte magarii si ilegalitati flagrante, la care vom reveni.

Kovesi ti-ai batut destul joc de tara noastra, ca sa te imbogatesti si sa ne terorizezi cu sistemul tau de coruptie, shantaj, manipulare, amenintari si inscenari judiciare. Esti doar o tilhara, tradatoare, tortionara, terorista, tembela !

Pe cine crezi ca mai poti minti cind astazi toata lumea stie ca ai uzurpat pozitia in care te afli prin comiterea mai multor ilegalitati (ce troc politic inafara Constitutiei poate sa numeasca o nulitate penala ca tine in fruntea DNA, alta de cit o alta nulitate penala care se numeste Coldea), ilegalitati pe care le continui invocind iubirea si recunostinta eterna pe care SUA ti-o poarta tie si lu’ Coldea.

Astazi cind atit SUA cit si UE iau la cunostinta cu perplexitate ca in Romania, in fapt conduce inca Securitatea transformata in organizatie criminala internationala finantata de Microsoft si protejata de DNA, si ca tirania coruptiei este mult mai grava decit a putut cineva sa isi imagineze (inafara de Coldea si Kovesi), nu cred ca laudele pe care vi le faceti reciproc pe la televiziuni si ziare straine platite cu bani grei furati de la sanatate, copii si pensii, tu si cu Coldea mai puteti inca minti pe altcineva decit pe voi.

The nomination of the General Prosecutor and of the leadership of the National Anti-Corruption Directorate (DNA – (Laura Codruta Kovesi) and the Directorate for Investigating Organised Crime and Terrorism (DIICOT – Alina Bica) was a protracted process. It was launched in September 2012 with a short deadline and signals that it was not a fully open process, notably through public statements by political figures on potential candidates. The Commission joined others in making clear that it did not consider the procedure used at that time to be in line with CVM recommendations which had specifically underlined the importance of this procedure. It led to concerns expressed by a number of voices both within the magistracy and in civil society. The Commission reiterated its position on the procedure, noting that the approach taken put the onus of those appointed to show their commitment to pursue the work of these institutions in tackling corruption.
Ref: com_2015_35_en.pdf, swd_2014_37_en.pdf

CONCLUZIE

Coldea si Kovesi RUSINEA Romaniei ! … tilhari, tradatori, tortionari, teroristi, tembeli ! … in conformitate cu USA – SSCI (Senate Select Committee on Intelligence), European Union MCV, si “declicul” lor personal si secret de stat …

D E M I S I A ! cu maxima celeritate