O Romanie cit mai curata ! …. sa si-o ia de la Maior si Kovesi k ei se ocupa …

nuland-melinda-maior-kovesi-vintu-ghitaSecretarul de stat al SUA, Victoria Nuland, va veni săptămâna viitoare la Bucureşti, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis.

Este prima vizită a unui înalt oficial american în România, după alegerile prezidenţiale.

Ultima vizită în România a asistentului pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat american John Kerry a avut loc în ianuarie 2014. La acea dată, ea avut întrevederi cu preşedintele ţării şi cu reprezentanţi ai societăţii civile şi cu jurnalişti.

Mesajul oficialului american a fost unul referitor la întărirea statului de drept, Nuland afirmând la acea dată că „imixtiunile politicului în justiţie sunt îngrijorătoare”, iar lupta anticorupţie este esenţială. De asemenea, Nuland a afirmat că SUA au nevoie de o Românie cât mai democratică, mai puternică şi mai curată.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Daca au nevoie … sa-i convoace pe Microsoft si Betchel sa curete si democratizeze si puterniceste Romania, asa cum au facut impreuna cu organizatiile criminale operate cu mita si asasinate de Catalin Voicu, Sorin Ovidiu Vintu, Irinel Paun si alti devotati cauzelor …. vom reveni referitor la DNA SRI, MAI, SIE si altii