Kovesi + Coldea un parteneriat strins cu lovele gramada … o situatie complexa … pentru inceput, si simplificare: DEMISIA! … la pachet …

kovesi-coldea-gates-moraru-arto-blagaDin pacate Doamna Elena Udrea are DREPTATE, dosarele noastre, pe care le vom publica, astfel administrate de Kovesi in favoarea Microsoft, SRI (Coldea), MAI (Blaga), RSC (Valdescu), Asesoft (Ghita), si altii incepind din anul 2005 pina in prezentul continuu, sunt dovada juridica cea mai concludenta ca afirmatiile facute de Doamna Elena Udrea sunt adevarate si probate chiar de OLAF – Case OF/2010/0068, si multe altele. Sa o ascultam pe Doamna Elena Udrea :

„Un denunt in care spun lucruri despre dl general SRI Florian Coldea si despre… o amintesc pe doamna procuror general DNA Codruta Kovesi.”

„Singurul nume care interesa (Sef la DNA) era Codruta Kovesi; fusese o propunere a domnului Coldea, doamna Codruta Kovesi (plecata la Bruxelles). Si cel care a propus revenirea dansei a fost dl Coldea … ideea ca dansa sa se intoarca de acolo a venit de la Florin Coldea. Decat sa arat faptul ca exista un parteneriat intre dl Coldea si dna Kovesi, care… Eu cred ca planul este acela de a avea puterea totala. Tot asa, ca sa-l citez pe dl Ghita, care mi-a spus la un moment dat din discutiile cu dl Coldea: putere egala cu a sefului statului. Astazi, dl Coldea a ajuns directorul (interimar) SRI… dl Sebastian Ghita – un apropiat al SRI-ului si o persoana care se vede des cu dl Florian Coldea – mi-a spus ca dl Coldea ma uraste.

Mi-a spus (Cocos), spre exemplu, ca la solicitarea domnului Coldea a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, in cash, pentru a-si finanta televiziunea, RTV si tot asa, la solicitare, a dus aproximativ la fel, 500.000 de euro, nu-mi mai aduc aminte exact, dar aproximativ la fel, unui institut de sondare a opiniei publice, care facea sondaje din acestea. Elena Udrea a mai spus ca Tarata i-ar fi spus ca „duce bani la SRI” pentru plata catre o companie de realizare a sondajelor de opinie, fara sa spuna numele casei de sondaje. ..

La intrebarea pe care am pus-o: De ce nu s-a dezbatut la fel de intens documentul in care a aparut numele dlui Vasile Blaga (si multe altele n.a,), asa cum s-a dezbatut in continuu in campania in care candidam la prezidentiale implicarea fostului meu sot in acest dosar? raspunsul lui Sebastian Ghita a fost: Pentru ca generalul Coldea, de la SRI, i-a cerut sa retraga acest document.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

“Gabriel Sandu spune ca “Pana la finalul anului 2009, am aflat si inteles exact aceste mecanisme. Sunt reale, eficiente si bine structurate, iar sursele fondurilor aproape exclusiv sunt bani publici obtinuti prin metode ilegale “care reprezinta interesele unor corporatii (Microsoft, Siemens, EADS n.a.)”. Dorin Cocos ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns in contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.” Sau/si numerar …

… mai multe milioane in numerar, la solicitarile lui Coldea, cu care Cocos se vedea in weekend pentru a afla destinatia “cashului” (intre Ghita Tv si alte companii sub acoperire, sau/si persoane fizice).

Fosta șefă a PMP a povestit că Culiță Tariță (acum decedat) i s-a plâns că generalul Coldea a intervenit la DIICOT pentru un dosar ”aranjat”, în care erau incriminati niste parteneri de-ai lui de afaceri. Udrea spune că a întrebat-o pe Alina Bica, iar aceasta i-a confirmat că se fac presiuni asupra ei ca să dispună anumite măsuri. Aceste lucruri, Elena Udrea afirmă că i le-a spus președintelui.”

Pe Kovesi nu se pun presiuni ea se ofera voluntar.

CONCLUZIE

Microsoft (si altii) finanteaza din sume uriase de bani furati din fonduri publice nationale si UE, o retea de frauda, coruptie si crima organizata, in prezent controlata de cadre superioare corupte si infractionale din cadrul SRI, MAI si companiile interpuse ale acestora in colaborare cu procurori sefi de parchete corupti, si aserviti retelelor infractinale internationale.

Kovesi, Coldea si Blaga sunt cele mai evidente exemple de frauda, piraterie, coruptie si crima organizata, astfel probate prin crimele deosebit de grave comise de Coldea si Blaga, si de Rezolutiile si Dosarele manipulate timp de zece ani de catre Kovesi.

Frumoasa echipa : Coldea, Blaga, Kovesi, Ghita si multi altii… doar Micul Guccifer …

“Pestele de la cap se impute”, si ati imputit SRI, MAI si DNA de au inceput sa miroasa a hoit … SPALATI PUTINA ! … CURATATI LOCUL ! … ca de tare ce luptati cu coruptia trebuie sa vina OLAF, Siemens si altii sa va arate cu degetul, birna din ochii vostri albastri … grabiti-va sa nu ajungeti chiar la puscarie !