DNA este implicată ! … în tot ce mişcă la Monaco … fete ce participă activ (reţeaua Marga) şi mita şi mila domnilor şi doamnelor …

Mihaela Rădulescu, DEZVĂLUIRI despre Victor Ponta: O să fie ȘANTAJAT! DNA este implicată

ponta-popoviciu-radulescu-bicaMihaela Rădulescu, fosta soţie a lui Elan Schwarzenberg, face dezvăluiri incredibile din viaţa politică românească. Fosta vedetă tv spune că un patron de de la o revistă de paparazzi ar deţine înregistrări cu mai mulţi oameni politici, printre care şi Victor Ponta, şi pe care le va putea folosi la diverse şantaje. Totodată, Mihaela Rădulescu vorbeşte şi despre implicarea DNA.

Redăm mai jos mesajul Mihaelei Rădulescu:

”RADU BUDEANU, „mon amour”
Vad ca Radu Budeanu face ce face si mai tranteste cate o porcarie, doua despre mine (ma refer la un subiect de acum vreo 2 saptamani..). Pe care le scrie public, in fitzuica lui, numita ” Ciao”. Vorba vine, nu scrie el nimic, el doar da ordine lui Alice Dumitrache, lui Orlando Valahe sau lui Radu Prunaru si uite-asa, jurnalismul se zamisleste din orice se nimereste sa-l irite personal. Eu il irit personal pe dl Budeanu, pentru ca sunt prietena cea mai buna a fostei lui sotii, Dana Budeanu. Il deranjez intr-atat, incat face greseli de incepator, fortandu-ma sa-l servesc cu acelasi „meniu”.

Desi, recent, am inceput sa ma indoiesc, cand am auzit ca sta pitit pe dupa un palmier, in Dubai, ca sa nu-l gaseasca din prima aia care stiu mai multe ca mine despre spagi, santaje si alte hobby-uri ale domniei sale. Deci, acest stimabil domn Budeanu, care si-a spus jurnalist, dar care s-a specializat in santajarea persoanelor publice ( si nu va ganditi doar la vedete, ci aruncati-va banuiala si spre oamenii politici din campania electorala), face presa mondena de ceva vreme, timp in care, prin niste fenomene „paranormale”, a devenit milionar. Nu va ganditi ca dintr-o biata revista care abia mai stie drumul pana la taraba si publicul ei, ci din….surplusul de poze si inregistrari audio si video, care „ramaneau” in desaga paparazzilor. Mai un sot care-si inseala nevasta, mai o tranzactie ilegala inregistrata de la distanta, mai o inscenare ca cea facuta lui Andrei Gheorghe candva…si, uite-asa, din infractiune in infractiune, omul si-a pus viata pe covorul rosu al milionarilor inca neintrebati oficial de unde au facut atatia bani. Ma gandeam ca, odata cu intrarea dlui Hrebengiuc la racoare (de care dl Budeanu nu este deloc strain si stie el cum si stiu mai toti apropiatii) – prietenul de casa al dlui Budeanu, preocuparile „jurnalistului” milionar se vor mai dilua si vor fi mai putin batatoare la ochi, ca, deh, legaturile bolnavicioase sunt primele care duc la sentinte.

Omul asta care-si permite sa ma denigreze in publicatiile lui, banuiesc ca-si permite sa si incaseze replici, de vreme ce nu l-a parasit aplombul si cheful de distractii – chiar, sa nu uit sa descriu macar o petrecere porno-mondena, cu oameni si fapte de interes public, la restaurantul Ago, stapanit de Dl Budeanu si dl Puiu Popoviciu, caci fetelor ce participa activ la etajul localului le place mult si vorba si barfa.

Dl Budeanu a stiu mereu sa-si tina spatele asigurat cu cate-o „garantie”. Are o colectie impresionanta de inregistrari audio si video, unele facute de capul lui, altele la comanda politica, dar si in baza intereselor de afaceri ale prietenilor lui. Nu prea exista om care sa-i fie intrat in casa, de la Ponta la …. (ma abtin,deocamdata), la Hrebe sau la Puiu Popoviciu, care sa nu fie arhivat in colectia lui personala, pentru viitoare santaje. Nu va ganditi ca le face el direct, nu, are mereu oameni trimisi la inaintare sau vinde pontul la gazeta concurenta, ca asa fac toti cand vor sa salveze aparenta unei „prietenii” de interes. Prietenii lui…, un alt subiect la care ma voi concentra sa ofer amanunte..Nu ca ar avea foarte multi sau reali, dar profitabili, fiecare in conjunctura lui, fie ca-s prin tara asta, prin Dubai sau sudul Frantei.

In America nu are pe nimeni, din fericire, pentru ca acolo a fost putin infractor si are interzis sa mai treaca de granita USA. Dar, sa ramanem pe continent si, mai ales in tara, unde dl Budeanu, a practicat, din umbra placuta in care a crezut ca nu-l vede nici dracu’, diverse jocuri de societate extrem de interesante, care i-ar acapara si pe domnii de la DNA. A, scuze, ei au intrat deja in joc, dar pe terenul advers. Imprumuturi de milioane, cash, mult cash la sacosha, vacante la St Tropez si in St Barth, haine, masini, ceasuri, mese, party-uri, astea sunt accesoriile de viata ale dlui Budeanu, pe care sper sa-l intrebe de sanatate si conturi oameni si mai bine informati ca mine.
Ei, ma mai organizez putin, caci am o desaga de informatii cu care sa-l servesc in schimbul aberatiilor pe care le scrie despre mine si ca o monegasca ce sunt, am sa trec in revista si una dintre activitatile preferate ale smecherilor din anturajul dlui Budeanu si anume celebrele vacante si mese de la Monaco, intesate de procurorii dosarelor in care smecherii Romaniei erau, sunt si vor fi inculpati.

Ciao, pe curand, pe acelasi subiect.
Mihaela Radulescu”, scrie vedeta.