Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc – Dan Sova, neaga acuzatiile procurorilor: Acum ce sa facem? Ne ducem cu totii. Facem coada la DNA

Generalul Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc – Dan Sova, a declarat, intr-un interviu acordat ziaristei Sorina Matei, ca nu sunt adevarate acuzatiile care apar la adresa sa in rechizitoriul procurorilor, dar recunoaste ca a discutat cu Hrebenciuc, care este nasul sau, pentru a-si angaja fata.

Acesta a afirmat, in interviul difuzat de B1 TV, ca Viorel Hrebenciuc i-a fost nas la cununia de argint si este „unul dintre oamenii din familie”.

Mitica Iliescu, intervievat telefonic, intrucat nu se afla in tara, a negat ca Hrebenciuc i-ar fi cerut sa afle daca pe numele sau este emis un mandat de interceptare, dar a admis ca a vorbit cu acesta despre angajarea fiicei sale. El a spus in mai multe randuri ca „nu are pe nimeni la DNA”.

Generalul in retragere a precizat ca a fost vorba despre angajarea la o firma privata, iar fiica sa a refuzat oferta.

Iliescu a mai adaugat ca a fost chemat de procurorii DNA pentru audieri dar i-a informat ca nu se afla in tara. „Le-am spus ca vin sambata”,

„Acum ce sa facem? Ne ducem cu totii. Facem coada acolo” la DNA, a incheiat Mitica Iliescu.