Băsescu acuză „Antenele turnătorului Voiculescu” şi „televiziunea lui Ghiţă” de „propagandă de tip bolşevic”

Traian Băsescu

Traian Băsescu

Laura Codruţa Kovesi

Laura Codruţa Kovesi

Posturile Antena 3 şi România TV fac „propagandă de tip bolşevic” şi duc o „campanie furibundă de denigrare a tot ceea ce este democratic”, a acuzat, sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu, aflat la congresul PNŢCD de la Poiana Braşov. Totodată, şeful statului a atras atenţia că populaţia ar înţelege mai bine necesitatea de a condamna discursul lor dacă informaţiile din arhivele statului şi ale fostei Securităţi ar fi mai mediatizate.

Traian Băsescu a atacat, sâmbătă, „Antenele turnătorului Voiculescu” şi „televiziunea lui Ghiţă” (România TV, Sebastian Ghiţă, n.r.), atrăgând atenţia că acestea duc o „campanie furibundă de denigrare a tot ceea ce e democratic, fie că vorbim de Justiţie, fie că vorbim preşedintele care a ţinut ca statul de drept să funcţioneze în România”.

„Iată că astăzi, printr-o propagandă ticăloasă, foarte mulţi vor să ne aducă înapoi, nu ştiu dacă neapărat la comunism, dar măcar în vremea regimului lui Adrian Năstase şi al lui Ion Iliescu, regimuri în care s-au construit sistemele pe care astăzi le vedeţi atât de puternice şi care au confiscat Revoluţia”, a mai afirmat Traian Băsescu.