Victor Ponta l-a declarat pe Călin Popescu Tăriceanu prezervativ găurit!

Luni, 9 iunie 2014, s-a petrecut un eveniment de seamă, din păcate trecut cu vederea de presa românească, ocupată pînă peste cap cu firul de la ciorapul drept al Elenei Udrea:
Victor Ponta l-a declarat pe Călin Popescu Tăriceanu prezervativ bun de aruncat, pentru că e găurit.

Interviul dat de premier României Tv, într-un decor de dictator din Caraibe, care-și arată Populimii trofeele, a conținut și această secvență:
”Victor Ponta: Eu cred şi probabil că domnul Tăriceanu va candida la prezidențiale, dar atâta timp cât nu există USL, ştie foarte clar şi domnia sa că PSD-ul va avea propriul candidat. Nu ştiu… dacă intră domnul Tăriceanu în turul doi şi candidatul nostru nu intră, sigur că-l susţinem. Dar în acest moment nu se poate pune problema şi nici nu cred că domnul Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD-ului; vrea să fie candidatul USL-ului – al PSD-ului, nu cred. Aşa încât, poate candida domnul Oprescu în continuare; cred, lucrul ăsta. Nu ştiu sigur dacă îşi doreşte foarte mult şi dacă…”

Puțină lume știe, deși multă a bănuit, că între Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat un tîrg.

Potrivit învoielii, Călin Popescu Tăriceanu îi aducea iresponsabilului vesel, pe tavă, PNL sau o parte a acestuia, cu care PSD-ul să învie moarta USL.

Drept răsplată, Victor Ponta îl făcea pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la Președinție.

Dar postul de la Senat?
Postul de la Senat nu era o răsplată.
Postul de la Senat era un soi de momeală pentru liberali flămînzi de o șefie, asemenea brînzei din capcana pentru șobolani.

Numai că bravul motociclist al politicii românești nu numai că n-a reușit să-i ofere lui Victor Ponta PNL-ul, cu Ionel Brătianu cu tot, dar, mai mult, a reușit să-i ostilezeze pe liberali atît de tare împotriva unei curvăsării evidente încît aceștia au rupt alianța și în teritoriu.

Acum, din cîte ne arată declarația lui Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu nu mai e de folos PSD, ca un prezervativ găurit.
În toamnă, probabil, îl vor da jos și de șefia Senatului.